کد خبر: ۱۷۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷

بازدید عضو هیات مدیره بانک ملی ایران از غرفه بانک در نمایشگاه کتاب

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران همزمان با برگزاری سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی تهران با حضور در غرفه این بانک و در دیدار با کارکنان مستقر غرفه بانک ملی ایران در نمایشگاه کتاب، در جریان آخرین خدمات ارایه شده به ناشران، اهالی کتاب و کتابخوانی و شهروندان قرار گرفت.
بازدید عضو هیات مدیره بانک ملی ایران از غرفه بانک در نمایشگاه کتاب

بازدید عضو هیات مدیره بانک ملی ایران از غرفه بانک در نمایشگاه کتاب

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ صمد عزیزنژاد در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی بانک ملی ایران با بیان این که بانک ملی ایران با حضور در این نمایشگاه به تقویت پیوند نشر، کتاب و کتاب خوانی با حمایت‌های گسترده و همه جانبه کمک خواهد کرد، افزود: بانک ملی ایران با احساس مسئولیت در این نمایشگاه حضور یافت تا با به روزترین زیر ساخت‌های فناوری مالی بهترین خدمات بانکی را در ایام برگزاری این نمایشگاه به اهالی فرهنگ و کتاب ارائه دهد.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران با بیان این مطلب که بانک ملی ایران خدمات خود را در سال‌های آینده با نیاز‌های نمایشگاه کتاب منطبق خواهد کرد، گفت: بانک در تلاش است در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خدمات خود را بی وقفه و مستمر در این نمایشگاه ارائه دهد.

عزیزنژاد یادآور شد: بانک ملی ایران در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به صورت حضوری و غیر حضوری با افتتاح حساب، صدور کارت‌های نقدی و هدیه، ثبت نام در سامانه بام، خدمات بانکداری الکترونیکی، توزیع دستگاه‌های کارتخوان، نصب و ارائه خدمات دستگاه‌های خود پرداز، کش لس، خود دریافت و استقرار باجه‌های سیار نیز به صورت تمام وقت به اهالی فرهنگ و کتاب خدمات رسانی خواهد کرد.

وی گفت: بانک ملی ایران با صرف هزینه و اختصاص اعتبار در حوزه‌های تامین کاغذ، ایجاد غرفه، توزیع بن کارت، ایجاد تبلیغات محیطی و ... به برپایی نمایشگاه کمک کرده است.

عزیزنژاد در ادامه ضمن حضور در غرفه بانک ملی ایران، از باجه‌های بانکداری الکترونیک و بخش‌های مختلف غرفه در راستای خدمت رسانی شایسته به اهالی فرهنگ و کتاب بازدید کرد.

در این بازدید، وی با قدردانی از اقدامات و فعالیت‌های شبانه روزی کارکنان در راستای برپایی این غرفه، بر ضرورت خدمات رسانی گسترده و تامین نیاز‌های بانکی بازدیدکنندگان تاکید کرد.

گفتنی است، بانک ملی ایران با تمرکز بر خدمات رسانی شایسته به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی تا ۳۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۸ عصر در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران، سالن شبستان پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
برگزیده
اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا اطلاعیه مهم درباره واریز یارانه طرح یسنا
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حساب مشمولین مرحله اول طرح یسنا شامل سرپرستان خانوار ۳ دهک اول درآمدی دارای مادر باردار و فرزند شیرخوار (زیر ۲سال) از ۱۰ آذر شارژ می‌شود.
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر