کد خبر: ۱۷۵۲۴
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۱

پیشنهاد بخش خصوصی کیش برای سرمایه گذاری در گردشگری سلامت

بستر‌های لازم از نظر زمین و مجوز‌ها برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در بخش گردشگری سلامت کیش فراهم شده است.
پیشنهاد بخش خصوصی کیش برای سرمایه گذاری در گردشگری سلامت

پیشنهاد بخش خصوصی کیش برای سرمایه گذاری در گردشگری سلامت

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: طهمورث قاسمی دبیر مجمع توسعه و نوآوری سازندگان کیش جمعه ۲۲ اردیبهشت در گفتگو با خبرنگار شبکه خبری " راشا تودی" روسیه با اعلام این مطلب گفت: مطالعات توجیهی انجام شده جهت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری سلامت کیش نشان می­دهد که بازگشت سرمایه و سود عملیاتی حاصل از این سرمایه گذاری، مطلوب و زمان بازگشت سرمایه بین ۲ تا ۴ سال است.

وی، افزود: از آنجایی که سرانه فضای سبز جزیره کیش شش برابر استاندارد جهانی است و صنایع آلاینده در کیش فعالیت ندارند از این رو گردشگری پاک از مزیت‌های این منطقه است که می‌تواند مورد توجه سرمایه گذاران بخش گردشگری سلامت قرارگیرد.

طهمورث قاسمی افزود: ظرفیت پذیرش ۶ میلیون گردشگر فرودگاهی، امکان پهلوگیری شناور‌های ۳۵ هزار تنی، امنیت اجتماعی مثال زدنی، موقعیت ژئو اکونومیک، امکان دسترسی به آب‌های آزاد و معافیت ۲۰ ساله مالیاتی و صادرات و واردات کالا بر اساس نظام ارزش افزوده، جزیره کیش را به مکان مناسبی جهت سرمایه گذاری داخلی و خارجی تبدیل کرده است.

طهمورث قاسمی با بیان این که ۷۰ میلیارد ساعت فراغت در کشور داریم که در کنار بازار منطقه، بازار هدف بسیار خوبی است؛ افزود: منطقه آزاد کیش می‌تواند بخش عمده‌ای از این بازار را جذب و نیاز گردشگری آنان را تامین کند.

آخرین اخبار
اخبار داغ
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر