کد خبر: ۱۷۵۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۳
رئیس رگولاتوری:

فیبرنوری راهکار دولت برای حل چالش‌های ارتباطی و اینترنت است

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: فیبرنوری راهکار دولت سیزدهم برای برطرف کردن مشکلات ارتباطی و اینترنت در کشور است و تا پایان فعالیت دولت دست کم ۲۰ میلیون خانوار تحت پوشش این شبکه قرار می‌گیرند.
فیبرنوری راهکار دولت برای حل چالش‌های ارتباطی و اینترنت است

فیبرنوری راهکار دولت برای حل چالش‌های ارتباطی و اینترنت است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران: امیر محمدزاده لاجوردی در آیین بازدید از روند اجرای طرح فیبرنوری و اتصال آزمایشی هنرستان زنده یادقربانی شهر پالوجده چالوس به این شبکه افزود: عزم و اراده این دولت برای فراهم سازی زیرساخت‌ها در اجرای طرح بسیار جدی است و تمام تلاش این وزارتخانه آن است تا فضا‌های کسب و کار بر بستر اینترنت زیرپوشش این شبکه قرار گیرند.

وی اظهار داشت: این طرح با جدیت در سطح کشور اجرایی شده و سال گذشته دست کم سه میلیون خانوار، امسال ۱۰ میلیون خانوار و سال آینده هم برنامه ریزی شده حدود ۲۰ میلیون خانوار زیرپوشش این شبکه قرار گیرند و سه میلیون خانوار سال گذشته زیرپوشش این شبکه قرار گرفتند.

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تصریح کرد: امروز در بسیاری از کشور‌های دنیا اجرای این طرح حدود هشت تا ۱۰ سال زمان می‌برد درحالی که تمام اراده دولت آن است که تا پایان سال آینده این طرح را به سرانجام برسد و همه خانوار‌ها از مزیت آن بهره‌مند شوند اگرچه روند اجرای این طرح به طور طبیعی خرابی‌هایی هم دارد منتهی برای پایان دادن نیازمند همراهی مسوولان و مردم است.

محمدزاده لاجوردی بیان کرد: امروز حدود ۷۰ درصد ترافیک شبکه ارتباط در کشور بر بستر گوشی همراه است درحالی که برعکس دیگر کشور‌های دنیا این ترافیک بر بستر تلفن ثابت است و دلیلش هم آن بوده که در دولت‌ها و مسوولان ادوار گذشته به دنبال طرح‌های زودبازده بودند که در زودهنگام به سرانجام برسد و از اجرای این طرح غافل شدند و این دولت به این موضوع اهمیت داده و در اولویت کارش قرار گرفته است.

وی با اشاره به آنکه این دولت درصدد است در سه گام واحد‌های آموزشی را به شبکه فیبرنوری متصل کند، افزود: در گام نخست حدود ۳۰ هزار واحد تا پایان شهریور، گام دوم ۶۰ هزار واحد تا پایان امسال و تاپایان سال آینده هم این آمار به ۱۰۰ هزار واحد خواهد رسید و این تعداد واحد آموزشی به اینترنت پرسرعت و کیفیت بسیار بالا مجهز می‌شوند.

این مسوول اظهار کرد: سرعتی که فیبرنوری دارد بیش از ۱۰۰ برابر وضعیت موجود است و نکته دیگر مدنظر توسعه متوازن فیبرنوری هم بسیار حائز اهمیت است و افزون بر برخودرای از اینترنت پرسرعت، مناسب و با کیفیت فقط منحصر در شهر باشد این رویه مورد قبول نیست و بنابراین دارد تمام نقاط شهری و روستایی شهرستان چالوس و دیگر مناطق مازندران هم بروز چنین اتفاقی شاهد باشیم.

قائم مقام وزیر و رییس هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به آنکه هفته آینده با حضور رییس جمهور در آیینی سه میلیون خانوار زیرپوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند، گفت: خانوار‌های شهر چالوس هم که بیش از ۳۰ هزار خانوار هستند از این مزیت بهره مند می‌شوند.

لاجوردی یادآور شد: یکی دیگر از ماموریت‌های این دولت برخورداری از اینترنت در نقاط روستایی بالای ۲۰ خانوار و پوشش ۱۰۰ درصدی فیبرنوری تمامی شهر‌ها است و امیدوارم و بابت این موضوع برنامه ریزی شده سال آینده چنین جشنی بگیریم و ضمن آنکه جمعیت بیش از ۳۰ هزار خانواری شهر چالوس هم هفته آینده همزمان با حضور رییس جمهور زیرپوشش شبکه فیبرنوری قرار خواهند گرفت.

درپایان این آیین هنرستان زنده یاد قربانی شهر پالوجده چالوس به صورت آزمایشی به شبکه فیبرنوری متصل شد و معاون وزیر و رییس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: تمامی مدارس، مراکزعلمی و بیمارستان‌ها هم باید به این شبکه متصل و مدت یکسال از خدمات رایگان براساس تعهدات شرکت آسیاتک بهره‌مند شوند.

نخستین عملیات اجرایی طرح فیبرنوری (fTTH) مشترکان خانگی تلفن ثابت استان مازندران در ۱۶ مهر ماه سال گذشته با اعتباری ۴۵۰ میلیارد ریال از محل مشارکت بخش خصوصی به طول حدود ۷۵ کیلومتر با همراهی اعضای شورای شهر و شهرداری در چالوس آغاز شده بود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر