کد خبر: ۱۷۵۱۴
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۲

تخلفات آشکار قانونی در فرآیند قیمت‌گذاری گندم

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رئیس‌جمهور نرخ خرید تضمینی ۱۵هزارتومانی گندم را غیرکارشناسی دانست و خواستار برگزاری نشست مشترکی برای تعیین نرخ تضمینی گندم برای سال زراعی جاری شد.
تخلفات آشکار قانونی در فرآیند قیمت‌گذاری گندم

تخلفات آشکار قانونی در فرآیند قیمت‌گذاری گندم

مخاطب۲۴ : محمدجواد عسگری، رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور اعلام نرخ ۱۵ هزارتومان برای خرید تضمینی گندم توسط وزارت جهاد کشاورزی را غیرقانونی دانست و خواستار بازنگری و برگزاری نشست مشترکی برای تعیین نرخ تضمینی گندم برای سال زراعی جاری شد.

 

در بخشی این نامه آمده است.

حجت الاسلام و مسلمین جناب آقای دکتر رئیسی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

پیرو نامه شماره ۶۳۵۸ مورخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ درباره مسئله تعیین قیمت خرید تضمینی گندم به استحضار می‌رساند علی‌رغم تذکرات متعدد و رایزنی‌های فشرده با وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر لزوم رعایت موازین قانونی در بازنگری و تعیین منصفانه نرخ خرید تضمینی گندم با هدف تشویق کشاورزان در پایداری تولید و تحویل گندم به دولت و به‌خصوص کاهش نیاز کشور به واردات گندم خارجی متأسفانه به‌دلیل تخلفات آشکار قانونی در فرآیند قیمت‌گذاری و نهایتاً اعلام قیمت غیرکارشناسی توسط وزارتخانه مربوطه موجب نارضایتی گسترده کشاورزان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی شده است.

لذا مستدعی است دستور فرمایید با توجه به خطر افزایش واسطه‌گری و قاچاق گندم تولیدی کشور نسبت به برگزاری نشست مشترک به‌اتفاق اعضای شورای قیمت‌گذاری در اولین فرصت ممکن در محضر جنابعالی عنایت شایسته مبذول نمایید و نتیجه را به این کمیسیون اعلام نمایید.

محمدجواد عسگری

رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی و محیط زیست

تخلفات آشکار قانونی در فرآیند قیمت‌گذاری گندم

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر