کد خبر: ۱۷۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۴

تقدیر مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی از میز ارتباطات مردمی (میز خدمت) پست بانک ایران

میز ارتباطات مردمی (میز خدمت) پست بانک ایران بر اساس ارزیابی مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی شایسته تقدیر شد.
تقدیر مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی از میز ارتباطات مردمی (میز خدمت) پست بانک ایران

تقدیر مرکز بازرسی، مدیریت عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت امور اقتصادی و دارایی از میز ارتباطات مردمی (میز خدمت) پست بانک ایران

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از حوزه مقاومت بسیج پست بانک ایران: بر اساس ارزیابی و اعلام این مرکز؛ در محل میز خدمت پست بانک ایران، سامانه‌های اتوماسیون اداری، سامد، شکایت بازرسی کل کشور و رسیدگی به شکایات فعال می‌باشد که در مجموع فعالیت این میز به صورت منسجم، فعال و به روز رسانی شده قابل تقدیر است و این در حالی است که علی رغم کمبود نیروی انسانی مدیران این بانک با بهره گیری از برنامه‌های متعدد و نصب سیستم‌های مورد نیاز تمام امورات را به روز رسانی و در دسترس ارباب رجوع و کاربردی قرار دادند.

برچسب ها: پست بانک ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
رویکرد دولت تعامل سازنده است رویکرد دولت تعامل سازنده است
نادره رضایی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم بزرگداشت انتشار یکصدمین شماره فصلنامه تئاتر: استمرار نشریات تخصصی نشانه همت جمعی هنرمندان است و دولت چهاردهم بر تعامل، اعتمادسازی و حمایت عملی از تئاتر تاکید دارد.
علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
علی لاریجانی با حکم مسعود پزشکیان رییس جمهور ، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد.
ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود ماجرای جنگ با شعام هماهنگ بود
جواد موگویی میزبان مصاحبه عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در برنامه ماجرای جنگ با پاسخی به اطلاعیه معاونت سیما توضیح داد که پخش این قسمت نیز با هماهنگی و تایید «دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی» بود.
اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است اختلال در خواب؛ عوارض در کمین است
نه تنها مدت زمان خواب، بلکه نظم در خوابیدن، کلید سلامتی است. پژوهشی گسترده نشان می‌دهد خواب ناپایدار خطر ده‌ها بیماری را تا چند برابر افزایش می‌دهد
اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران اقبال لاهوری؛ فردوسی‌ای خارج از مرز‌های ایران
صحبت‌های رئیس جمهور بر سر مزار اقبال لاهوری؛ شاعر اردو‌ زبان با بیش از ۹۰۰۰ بیت فارسی، فیلسوفی چندوجهی و فردوسی‌ برون مرزی که با عشق به ایران زبان فارسی را زنده نگه داشت.
علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه علی لاریجانی بالاخره صلاحیت دارد یا نه
خبر‌هایی از بازگشت لاریجانی پس از ۲۰ سال به شورای عالی امنیت ملی به گوش می‌رسد، این خبر با استقبال برخی گروه‌ها همراه شده است؛ گروه‌هایی که به دنبال تغییر در شیوه حکمرانی هستند.
جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی جزییات تازه حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی
محمد جعفر قائم پناه، معاون اجرایی دولت جزییات تازه‌ای را درباره جزئیات حمله به جلسه شورای عالی امنیت ملی طرح کرد.
برگزیده
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
تجارت سلامت در بیمارستان‌ها تجارت سلامت در بیمارستان‌ها
وقتی هزینه درمان پدر، سه میلیون یا سه سکه است، و جان او گروگان تعرفه‌ها و بیمارستان‌هاست، دیگر نامش «درمان» نیست؛ روایت تلخی که این‌بار از زبان یکی از اعضای کمیسیون بهداشت مجلس بازگو می‌شود.
درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو درخواست ۶۵ نماینده برای استیضاح وزیر نیرو
۶۵ نماینده مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح عباس علی‌آبادی، وزیر نیرو را امضا کرده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر