کد خبر: ۱۷۵۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۲
در راستای تجلیل از مقام والای معلم و با هدف تقدیر از پیشکسوتان صنعت بیمه، در روز معلم از علیرضا بیانیان مدیرعامل اسبق بیمه آرمان در همایش نشست سالانه رؤسای شعب و نمایندگان برتر این شرکت تجلیل بعمل آمد.

تجلیل مدیرعامل و هیئت مدیره بیمه آرمان از علیرضا بیانیان

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آرمان؛ علیرضا بیانیان که سال‌ها سکان هدایت بیمه آرمان را عهده دار بود توسط دکتر مجید قلی پور مدیرعامل؛ دکتر حمیدرضا امیرحسنخانی نایب رئیس هیات مدیره و معاون اجرایی و همچنین دکتر داوود الماسی عضو و دبیر هیئت مدیره بیمه آرمان با اهدای تقدیرنامه مورد تجلیل قرار گرفت.

در این مراسم مجید قلی پور با آرزوی سلامتی برای ایشان از بیانیان به عنوان گنجینه ارزشمند علم و تجربه در صنعت بیمه یاد کرد و در ادامه علیرضا بیانیان طی سخنانی کوتاه با قدردانی از این اقدام مدیرعامل و همینطور اعضای هیئت مدیره، برای پیشرفت روز افزون بیمه آرمان و همینطور تعالی این شرکت در صنعت بیمه آرزوی موفقیت کرد.

برچسب ها: بیمه آرمان
نام:
ایمیل:
* نظر:
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
آخرین اخبار
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
پربازدید ها
صفحه خبر بالای آخرین اخبار
اخبار داغ
طالع بینی امروز title
طالع بینی امروز یا فال امروز، فالیست که هر روز برای هر فرد از متولدین مختلف سال تهیه می‌شود. این مطلب، به صورت روزانه به روز می‌شود. پس می‌توانید هر روز با مراجعه به این صفحه از فال و طالع بینی خود باخبر شوید.
این کودک به پسر "شیشه ای" معروف است!+ فیلم title
استخوان‌های یک پسر ۱۲ ساله آنقدر شکننده است که با کوچکترین تماسی می‌شکنند.
انفجار مرگبار نارنجک حین جستجو در اموال پدربزرگ خانواده!/ سه عضو یک خانواده کشته و زخمی شدند title
انفجار نارنجک منجر به کشته شدن یک عضو خانواده و همچنین زخمی شدن دو نفر دیگر شد.
برخورد مرگبار صاعقه به اعضای یک خانواده/ پیداشدن پسربچه ۶ ساله در کنار پدر مرده!+ فیلم و عکس title
پسربچه ۶ ساله پس از برخورد صاعقه در کنار پدر مرده در حالی که هنوز نفس می کشید پیدا شد.
برگزیده
معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند معاون وزیر درباره رتبه بندی معلمان چه گفت؟ |افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟ + جزییات |چه خبر از سلمان فارسی؟ / لحظه به لحظه از داوود میرباقری کار یاد می‌گیرم! را می‌خوانید.
زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند زمان دقیق واریز حقوق و مزایای رتبه‌بندی معلمان اعلام شد |خبر جدید از نحوه واریز سود سهام عدالت |شرایط دریافت هدیه ازدواج تامین اجتماعی را می‌خوانید.
میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند میزان فوق‌العاده ویژه معلمان و فرهنگیان / آموزش و پرورش باید تلاش کند |قابلیت‌های جدید در اینستاگرام معرفی شد |فوق‌العاده ویژه معلمان و پاسخ به ابهامات آن را می‌خوانید.
این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی title
در بسته خبری امروز «مخاطب ۲۴» تیتر‌هایی مانند این افراد هم باید رتبه بندی شوند / ضرورت سرعت دادن به رتبه بندی معلمان |چه خبر از افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان در بودجه؟ |خیز مسی برای شکستن رکورد دایی را می‌خوانید.
صفحه خبر بالای آخرین اخبار