کد خبر: ۱۷۵۰۳
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۵

عملکرد ضعیف بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن

سرپرست معاونت عمرانی استانداری کهگیلویه و بویر احمد گفت: عملکرد بانک‌های استان برای پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن زیر ذره بین شورای مسکن است.
عملکرد ضعیف بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن

عملکرد ضعیف بانک‌ها در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن

مخاطب۲۴ : عیسی شهامت عملکرد بانک‌ها را در زمینه پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن ضعیف عنوان کرد و گفت: با گذشت یک سال و ۶ ماه از اجرای این طرح، کمتر از ۳۰ درصد از معرفی شدگان به بانک‌ها به مرحله انعقاد قرارداد و دریافت تسهیلات نزدیک شده اند.

سرپرست معاونت عمرانی استانداری استان ادامه داد: از امروز به دستور استاندار بازرسی سرزده از بانک‌های عامل شروع شد.

 

وی گفت: نتایج بازرسی‌ها در قالب ارزیابی شورای مسکن استان به شورای عالی بانک ها، بانک مرکزی و دفتر رئیس جمهور ارسال می‌شود.

حدود ۶۰ هزار نفر در استان کهگیلویه و بویراحمد متقاضی استفاده از تسهیلات نهضت ملی مسکن هستند که از این تعداد بیش از ۱۷ هزار سرپرست خانوار واجد شرایط شناخته شده و به بانک‌های عامل معرفی شدند.

بر اساس گزارش شورای مسکن استان برای حدود ۳ هزار و ۲۰۰ متقاضی در بانک‌ها، قرارداد پرداخت تسهیلات منعقد شده و یا به مرحله دریافت تسهیلات رسیدند.|باشگاه خبرنگاران 

برچسب ها: مسکن تسهیلات
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد پادکست: مخاطب فوتبالی - قسمت ۳: اوستون اورونوف؛ انفجار یک استعداد
در این قسمت از پادکست مخاطب فوتبالی به بررسی شرایط ستاره‌ی ازبکستانی تیم پرسپولیس میپردازیم.
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر