کد خبر: ۱۷۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران نسبت به احتمال وقوع تند باد در نیمه جنوبی،رگبار، رعد و برق و بارش تگرگ در ارتفاعات پایتخت هشدار داد.
هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها

مخاطب۲۴ : حامد یزدی مهر، بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر ناپایداری همرفتی و وزش باد شدید در استان تهران اظهار داشت: طبق اعلام سازمان هواشناسی از اواخر وقت امروز شنبه ۲۳ اردیبهشت ماه تا روز دوشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه شاهد این ناپایداری خواهیم بود.

یزدی مهر در خصوص وزش باد شدید (تندباد لحظه ای) طی روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه در نیمه جنوبی استان تهران هشدار داد و گفت: طبق پیش بینی‌ها خیزش موقت گرد و خاک، کاهش کیفیت هوا در نواحی مذکور مورد انتظار بوده و توصیه اکید مدیریت بحران در این زمینه استحکام بنا‌های نیمه کاره و سست و محکم کردن تابلو‌های تبلیغاتی و اجتناب مردم از قرار گرفتن در این محیط‌ها و عدم پارک خودرو زیر درختان است.

 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران بیان داشت: بر اساس پیش بینی‌ها در نیمه شمالی به ویژه ارتفاعات استان تهران نیز احتمال وقوع رگبار و رعد و برق و بارش تگرگ وجود دارد که در این زمینه نیز توصیه می‌شود کوهنوردان طی روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت ماه از صعود به ارتفاعات بپرهیزند.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت آمادگی همه جانبه دستگاه‌های ذیل مدیریت بحران به واسطه انجام مانور‌های مختلف عنوان داشت: ابلاغ صدور هشدار برای تمام دستگاه‌های تابعه انجام شده است.|باشگاه خبرنگاران 

برچسب ها: هواشناسی وزش باد
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟ درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق ناشی از چیست؟
درگیری‌های مسلحانه در اربیل اقلیم کردستان عراق، خورشید هرکی را در مرکز توجه قرار داده است. این رهبر عشیره‌ای کیست و بحران خبات چه پیامد‌هایی دارد
تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید عراقچی بر مسئولیت کشور‌های منطقه برای مقابله با رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای عربستانی خود بر مسئولیت مشترک کشور‌های منطقه برای مقابله با تهدید ناشی از سیطره‌طلبی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟ نتیجه جلسه خیلی مهم ترامپ و بنیامین چه شد؟
رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای بار دوم دیدار کردند.
معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟ معاملات آنلاین طلا همچنان فعالیت دارند؟
محدودیت‌های ناگهانی بانک مرکزی در مسیر پرداخت‌های ریالی پلتفرم‌های معاملات آنلاین طلا، موجی از سردرگمی و نگرانی را میان سرمایه‌گذاران به وجود آورده است؛ تصمیمی که هنوز دلیل روشنی برای آن اعلام نشده و به نقدشوندگی دارایی‌ها آسیب زده است.
زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟ زمان بازگشت یزدانی به تشک کشتی مشخص شد؟
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد، در گفت وگویی به بررسی شرایط تیم ملی و همچنین آمادگی ملی‌پوشان برای مسابقات جهانی ۲۰۲۵ زاگرب پرداخت.
صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران صفر تا صد دریافت وام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از حمایت قاطع دولت و اعطای تسهیلات یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومانی با هدف نوسازی تاکسی‌های فرسوده پایتخت خبر داد و گفت: رانندگان می‌توانند با آورده‌ای کمتر از ۱۵۰ میلیون تومان صاحب تاکسی برقی شاسی‌بلند با پیمایش ۵۰۰ کیلومتر شوند.
حرف‌های پنهانی عراقچی از محتوای مذاکرات! حرف‌های پنهانی عراقچی از محتوای مذاکرات!
در جدیدترین اظهار نظرات در مورد جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا، عراقچی می‌گوید: تنها در پنج دیدار طی ۹ هفته، من و «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا، بیش از آنچه در چهار سال مذاکرات هسته‌ای ایران با تیم شکست‌خورده بایدن حاصل شده بود، پیشرفت کردیم. ما در آستانه دستیابی به یک گشایش تاریخی بودیم.
برگزیده
آب دریای عمان به اصفهان رسید آب دریای عمان به اصفهان رسید
مهدی جمالی‌نژاد روز سه‌شنبه گفت: برغم وجود موانع و محدودیت‌های زیاد، نخستین اقدام عملی در راه تامین آب مورد نیاز صنایع اصفهان به نتیجه رسید.
بازجویی و احضار آیت الله بازجویی و احضار آیت الله
هاشمی رفسنجانی ۲۶سال پیش در خاطرات روز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۳۷۸، توصیه برای نظارت بر خبرگزاری ایرنا به جهت دوری از افراد تند و خطی را روایت کرده است.
ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم ایده میلیون دلاری محسن رضایی درباره ترامپ + فیلم
سردار محسن رضایی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: ایده میلیون دلاری دارم می‌توانیم شخصیت‌شناسی ترامپ را به یک بازی تبدیل کنیم تا بچه‌ها با آن بازی کنند و خیلی هم خنده‌دار است این بازی
صفحه خبر بالای تصاویر