کد خبر: ۱۷۴۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰

نحوه ارسال پیام از پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر

پیام رسان‌های داخلی بالاخره به یکدیگر متصل شدند و اکنون کاربران ۴ سکوی ایرانی بله، ایتا، گپ و آی‌گپ می‌توانند به مخاطبان خود در هر یک از پیام‌رسان‌های دیگر پیام ارسال کنند.
نحوه ارسال پیام از پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر

نحوه ارسال پیام از پیام‌رسان‌های داخلی به یکدیگر

مخاطب24:قابلیت اتصال متقابل یا اتصال ۴ پیام رسان بله، ایتا، گپ و آی گپ به یکدیگر به این معنی است که کاربران هر یک از آن‌ها می‌توانند به مخاطبان خود در سه سکوی دیگر پیام ارسال کنند. پیش از این برخی کاربران برای ارسال پیام به لیست مخاطبینی که در پیام رسان آن‌ها عضو نبودند به مشکل بر می‌خوردند، اما اکنون با این اتصال امکان برقراری ارتباط بین ۴ پیام رسان وجود دارد.

 

 



برای فعالسازی این ویژگی مراحل زیر را دنبال کنید:
نکته: حتما در هرکدام از پیامرسان‌ها که هستید به‌روزرسانی آن را انجام دهید تا گزینه مورد نظر برای شما فعال شود.

۱- روی گزینه سه خط در سمت چپ بالای پیام رسان ضربه بزنید.

۲- به قسمت تنظیمات و سپس حریم خصوصی و امنیت بروید.

۳- گزینه ارتباط با سایر پیام رسان‌ها را فعال کنید.

اکنون آن‌هایی گزینه ارتباط با سایر پیام رسان‌ها را فعال کرده اند در لیست مخاطبان شما دیده می‌شوند در بله غالبا به صورت «نام مخاطب (نام پیام رسان مقصد)» وجود دارد.

از بین ۶ پیام رسان داخلی فعال در کشور فعال هستند که در حال حاضر ۴ پیام رسان می‌توانند با طی مراحلی که گفته شد قابلیت اتصال متقابل را فعال کنند. بر اساس وعده‌ای که زارع پور داده است دو پیام رسان دیگر سروش پلاس و روبیکا هم در آینده به این جمع اضافه خواهند شد.

منبع/ فارس

 
برچسب ها: پیام رسان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟ هموطنان دهک ۱۰ که اعتبار کالابرگشان شارژ نشده، چه کنند؟
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:­ هموطنان دهک دهم درآمدی که هنوز کالابرگ آنها شارژ نشده، باید ابتدا­ درخواست‌شان را در ­ثبت احوال ثبت کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر