کد خبر: ۱۷۴۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
مدیرعامل شرکت زامیاد:

شرکت زامیاد از تک محصولی خارج شد

مدیرعامل شرکت زامیاد با تاکید بر اینکه این شرکت از تک محصولی خارج شد و در حال تنوع بخشی به محصولات خود است، گفت: به زودی سه مدل پیکاپ و سه مدل SUV چهار در چهار و همچنین نیسان جدید زامیاد، وارد بازار می‌شود.
شرکت زامیاد از تک محصولی خارج شد

شرکت زامیاد از تک محصولی خارج شد

مخاطب24:سیدمحسن مرتضوی در نشست هم اندیشی مدیران نمایندگی‌های شرکت خدمات فنی رنا، با بیان اینکه شرکت زامیاد برنامه توسعه‌ای متعددی دارد، اظهارداشت: این شرکت بعد از مدت‌ها از تک محصولی خارج شد و این امر در محصولات پایین دستی و بالادستی محقق شده است.

مدیرعامل شرکت زامیاد با بیان اینکه سه مدل پیکاپ و سه مدل SUV - ۴*۴ خواهیم داشت، گفت: از نیمه دوم سال جاری محصولات جدید شرکت زامیاد وارد بازار خواهد شد.

او با اعلام اینکه شرکت زامیاد در پلتفرم نیسان تغییرات قابل توجهی داده است، تصریح کرد: قرار است موتور این خودرو با تکنولوژی موتور میتسوبیشی جایگزین و گیربکس ۶ دنده‌ای به ۸ دنده‌ای اتومات تجهیز شود. خودرو دیگر این مجموعه ون ۱۴ نفره است که اکنون در مرحله تست است.

مدیرعامل شرکت زامیاد درباره ویژگی‌های ون ۱۴ نفره، گفت: این خودرو قرار است با قیمت بسیار مناسب به متقاضیان عرضه شود. در این محصول، یک فرد با قد یک متر و ۹۲ سانتی متر می‌تواند به راحتی در آن بایستد. این خودرو دو کپسول گاز سی ان جی دارد که پیمایش آن ۴۰۰ کیلومتر است. همچنین باک این خودرو ۷۵ لیتر است.

او با بیان اینکه شرکت زامیاد، دیزل و هیبرید ون ۱۴ نفره را در دستور تولید قرار داده است، افزود: ۵ مدل کامیونت ۵.۵ تن، ۶ تن، ۲.۵ تن و ۲۰ تن با مشخصات فنی منحصر به فرد نیز عرضه خواهد شد که نمونه‌های اولیه این خودرو‌ها در نمایشگاه خودروی مشهد رونمایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت زامیاد در ادامه به خودرو‌های مسافری که این مجموعه در دست تولید دارد، اشاره و تصریح کرد: در حوزه خودرو‌های مسافری کم توجهی گرفته و همین امر سبب رشد قیمت‌ها شده است لذا با تمرکز بر عرضه محصولات جدید، می‌خواهیم گذشته را جبران کنیم.

او افزود: شرکت زامیاد دو محصول اتوبوس بین شهری که یکی از آن‌ها ۱۸ صندلی VIP و دیگری ۴۱ صندلی استاندارد است و پلتفرم آن با کامیون یکی است، عرضه خواهد کرد. همچنین دو دستگاه اتوبوس ۱۲ متری دیزل و برقی به بازار معرفی می‌شود. در این میان اتوبوس ۱۸ متری منحصر به فرد رونمایی خواهد شد که این خودرو مجهز به موتور ۱۲ لیتری است؛ در گذشته موتور‌ها بین ۹.۵ تا ۱۰ لیتر بوده است.

 
برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
برگزیده
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد قیمت جدید ارز مسافری و ارز دانشجویی اعلام شد
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: مردم و بازرگانان با مراجعه به سایت مرکز مبادله ایران می‌توانند به تفکیک نرخ انواع ارز را در تالارهای اول و دوم مشاهده کنند.
صفحه خبر بالای تصاویر