کد خبر: ۱۷۴۵۸
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۴
مدیرعامل شرکت سایپادیزل:

تعهدات معوق سایپا دیزل در سال جاری صفر می‌شود

مدیرعامل شرکت سایپادیزل با تاکید بر اینکه در سال جاری تعهدات معوق این مجموعه صفر می‌شود، گفت: طرح‌های توسعه ای، تنوع محصول، افزایش تولید و تحقق صادرات محصولات تجاری و کار در شرکت سایپا دیزل با جدیت دنبال می‌شود.
تعهدات معوق سایپا دیزل در سال جاری صفر می‌شود

تعهدات معوق سایپا دیزل در سال جاری صفر می‌شود

مخاطب24:محمدحسن محمدزاده در نشست هم اندیشی مدیران نمایندگی‌های شرکت خدمات فنی رنا، اظهارداشت: مجموعه سایپا دیزل در سال ۹۸، بیش از ۲ هزار دستگاه ولوو تعهد معوق داشت و اکنون این تعداد به کمتر از ۳۰۰ دستگاه رسیده است. بر اساس برنامه ریزی انجام شده در سال جاری، به تمام تعهدات معوق پاسخ داده خواهد شد و همزمان، طرح‌های توسعه‌ای پیش می‌رود.

او افزود: با حمایت‌های که از سوی مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا صورت گرفت، توانستیم از مشکلات و چالش‌های جدی که داشتیم عبور و به تعهدات معوق خود عمل کنیم.

محمدزاده گفت: در حال حاضر سایپا دیزل سه برنامه کلیدی در دستور کار دارد که اولین آن صفر شدن تعهدات معوق است. دیگری کاهش بدهی‌های بانکی است که از مدت‌ها پیش بر این مجموعه تحمیل شده بود؛ این مجموعه ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بدهی بانکی و همچنین هزینه‌های مالی که سالانه بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیارد تومان اضافه می‌شد، داشت. خوشبختانه این بدهی‌ها با تولید انجام شده، سیر کاهشی یافته است.

او یادآورشد: برنامه سومی که سایپا دیزل با جدیت دنبال می‌کند، افزایش سرمایه است، این مهم دو مرحله دارد که شامل تجدید ارزیابی و آورده سهامداران است. این برنامه بعد از صفر شدن تعهدات معوق اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت سایپادیزل گفت: با توجه به تاکید و رویکرد مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا مبنی بر تولید خودرو‌های تجاری، کار و عمومی، هدف گذاری شده است که در این بخش تنوع محصول داشته باشیم و با مجموعه زامیاد نیز همکاری‌های مشترکی تعریف کنیم تا ضمن تامین نیاز داخل، بتوان صادرات را هم دنبال کرد.

او با تاکید بر اینکه اتوبوس شهری و بین شهری نیاز مبرم کشور است و در این خصوص باید برنامه ریزی دقیق کرد، یادآورشد: با استفاده از توانمندی و پتانسیل شرکت زامیاد به خصوص در حوزه خدمات پس از فروش که البته در مقطع فعلی هم در حال انجام است، می‌توان در حوزه تجاری و تجاری سازی کار‌های بزرگی را تعریف و محصولات به روز و باکیفیتی را عرضه کرد.

 
برچسب ها: سایپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر