کد خبر: ۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۱

دیدار دبير و تعدادی از اعضای شورای مرکزی دفتر استاني جبهه با شهردار اردبیل

خوش لحن دبیر جبهه تدبیر و توسعه ضمن خوشنودی از انتخاب بجا و شایسته اعضای شورای شهر اظهار داشت: توقع داریم در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت اعضای شورای شهر در برنامه ها و اعتبارات و مصوبات همگام و همراه شما باشند و در راستای توسعه شهری و آبادانی اردبیل توفیق داشته باشید.
src="/files/fa/news/

مسئول جبهه تدبیر و توسعه در ادامه این نشست با اشاره به موقعیت گردشگری اردبیل گفت: همگان میدانیم اردبیل میزبان گردشگران بسیاری در طول سال خصوصا فصل تابستان می باشد همانطوری که مستحضرید در اردبیل دو جایگاه شورابیل و پارک معلم میزبان گردشگران هستند ولی متاسفانه آنگونه که باید در حد مسافران و گردشگران بوده باشند در موقعیت خوبی قرار ندارند انتظار داریم در سایه شهردار محترم که کارنامه درخشان وی در توسعه و آبادانی شهر به وضوح بر همگان روشن می باشد در توسعه این دو مکان ویژه گردشگری باشیم. خوش لحن در پایان سخنان خود بیان داشت: قطعا در انتخاب شهردار نظرات موافق و مخالف طبیعی هست ولی بعد انتخاب همه اعضای شورای شهر باید به اکثریت آرا احترام بگذارند و در راستای توسعه همراه و همگام باشند.

اساس کار باید توسعه ای باشد نه پروژه ای دکتر لطف اللهیان شهردار اردبیل در دیدار با مسئول و اعضای شورای مرکزی جبهه حماسه تدبیر و توسعه با بیان این مطلب اظهار داشت: از حضور اعضای شورای مرکزی جبهه تدبیر و توسعه کمال تشکر رو دارم وظیفه بود بنده خدمت رسیده و گزارشی از وضع شهر و شهرداری ارائه میدادم این جبهه با همه اهداف و اساسنامه سازمانی مقوله های سیاسی و اجتماعی و ... از منظر شهری ورود پیدا کرده و دغدغه شهر و شهرسازی رو دارد وظیفه مارو دو چندان می کند. شهردار اردبیل در ادامه گفت: همانطوری که میدانیم امروز دید توسعه به گردشگری تغییر شده و جزء پایه اصلی استان بحساب می آید ولی متاسفانه اقدامات زیربنایی در این زمینه آنچنان ابقاع نشده است. بنابراین صراحتا می گویم توسعه اردبیل و کار پیش روی شهرداری با توجه به موقعیت مالی شهرداری و توسعه شهری بسیار سخت تر می باشد. دکتر لطف اللهیان عنوان کرد: اساس کار شهرداری یا همان بلدیه به صد سال پیش برمیگردد شهرداری بر پایه خدماتی شکل گرفته بود بعدها در کارهای خدماتی عمرانی بر شهرداری تکلیف شده و امروزه نهاد فرهنگی هم بر وظایف شهرداری افزوده شده است که وظیفه شهرداری را سنگین تر کردند. شهردار اردبیل تاکید کرد: شهر از پیچیدگی برخوردار است باید قبول کنیم شهر موجود زنده است هر اتفاقی بیفتد بلافاصله شهر واکنش نشان میدهد طبیعی است هر کنش واکنشی را بهمراه دارد هر شهر هویت و اصالتی را دارد و در تمامی جهان و حتی کشور خودمان بر کسی پوشیده نبوده و شاهد هستیم در شهر اردبیل هم بافت تاریخی محدوده ای را داریم که اساسا ثبت جهانی شده است. اگر بخواهیم این بافت را حفظ کنیم در واقع خود شهر را حفظ کردیم. دکتر لطف اللهیان گفت: واقعیت این است اگر از منظر آسیب شناسی بخواهیم به این قضیه نگاه کنیم باید بگویم ما حرمت آثار تاریخی و بناهای واجد شهری را نگهداریم ولی آیا محصول بافت مرکزی و بقعه شیخ صفی از مراقبت ویژه ای بر خوردار است؟ بنابراین اساس کار باید توسعه ای باشد نه پروژه ای چرا که تولید پروژه در راستای کار توسعه سه جانبه بوده و حاکم باشد. شهردار اردبیل عنوان کرد: توسعه تفاوت اساسی با رشد دارد چرا که این دو در مقابل هم قرار دارند این شاخص در سایر مقوله ها نیز حاکم می باشد وقتی نگاه همه جانبه همراه و همگام باشد فرصتی برای تعلل و عدم هماهنگی وجود نخواهد داشت. نگاه باید عوض شود و همه در اهداف آن نگاه حرکت کنند شهر اردبیل از پتاسیل و ظرفیت فوق العاده ای بر خوردار است در قدم اول شهر را به سمتی سوق دهیم تا شهر شهروند را بشناسد و شهروند احساس مسوولیت کند شهرداری در مقابل مردم پاسخگو می باشد و این یک واقعیت انکار ناپذیر  می باشد. شهردار اردبیل در پایان سخنان خود افزود: در این راستا وظیفه شما اعضای جبهه را سنگین تر میکند شهر نشینی ، شهرسازی، حق شهروندی و مطالبات شهری را به ما منتقل کنید تا ما هم در راستای آن تلاش و کوشش کنیم  ما راهنمایی و دیدگاه توسعه ای شما را با جان و دل قبول می کنیم تا خدمت واقعی را به شهروندان ارائه کنیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه نه‌ی بله به مخاطب؛ بله به حذف یک رسانه
هفته گذشته اپلیکشن بله بدون هرگونه اخطار قبلی اقدام به حذف کانال پایگاه خبری مخاطب۲۴ از روی پیام رسان بله اقدام نمود، این تصمیم، علاوه بر ایجاد پرسش‌ها و ابهامات جدی برای افکار عمومی، با ادعای همیشگی این پلتفرم‌ها درباره حمایت از رسانه‌های ایرانی در تضاد آشکار قرار دارد.
فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید فیلمبرداری آخرین اثر اصغر فرهادی به پایان رسید
فیلم‌برداری دهمین اثر اصغر فرهادی با عنوان «داستان‌های موازی» در پاریس به پایان رسید.
فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی فوری| فیلم درگیری یک مرد و خلع سلاح یکی از مهاجمین حمله تروریستی سیدنی
در تصاویر منتشر شده از این واقعه مردی دیده می‌شود که یکی از مهاجمان را خلع سلاح می‌کند. مقامات استرالیا از او بعنوان «قهرمان» یاد کرده‌اند.
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر