کد خبر: ۱۷۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰

تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از حمایت‌های بانک ملی ایران در برپایی نمایشگاه کتاب

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم افتتاحیه و آغاز بکار سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سالن شبستان مصلی از حمایت‌های گسترده بانک ملی ایران در برپایی و راه اندازی سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تقدیر کرد.
تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از حمایت‌های بانک ملی ایران در برپایی نمایشگاه کتاب

تقدیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از حمایت‌های بانک ملی ایران در برپایی نمایشگاه کتاب

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ وزیر ارشاد در این مراسم از خدمات بی دریغ، احساس مسئولیت و حمایت‌های همه جانبه و تعاملات گسترده بانک ملی ایران در راستای برپایی این نمایشگاه قدردانی کرد و اظهارداشت: در این ۱۰ روز خدمتگزاری اهالی فرهنگ را بر عهده داریم و امیدواریم با همراهی بانک ملی ایران خاطرات خوبی برای بازدیدکنندگان عزیز رقم بزنیم.

وی با بیان این که بانک ملی ایران در راه اندازی نمایشگاه کتاب به تعهداتش به خوبی عمل کرده است، گفت: عملکرد بانک ملی ایران در این امور قابل تقدیر است.

گفتنی است، بانک ملی ایران به عنوان حامی و بانک عامل با مدرن‌ترین تجهیزات و به روزترین زیر ساخت‌های خدمات مالی دیجیتال در نظر گرفته شده در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران حضور دارد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟ دلیل نامگذاری ماه صفر چیست؟
ماه صفر به دلیل آغاز اسارت آل البیت (ع) و نیز واقع شدن رحلت رسول خدا (ص) و شهادت چندتن از ائمه معصومین (ع) از سنگینی نزد شیعیان برخوردار است به گونه‌ای که توصیه به صدقه دادن در هرروز از این ماه جهت رفع بلا شده است.
رویترز: ایران با پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیزم ماشه مخالفت کرد رویترز: ایران با پیشنهاد اروپا برای تمدید مهلت مکانیزم ماشه مخالفت کرد
رویترز نوشت: هم‌زمان با آغاز نخستین گفت‌و‌گو‌های حضوری با قدرت‌های غربی پس از بمباران اخیر توسط اسرائیل و ایالات متحده ایران روز جمعه مخالفت خود را با پیشنهاد‌هایی برای تمدید قطعنامه سازمان ملل که توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ را تأیید می‌کند اعلام کرد.
غریب آبادی: توافق شد که رایزنی‌ها با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی ادامه یابد غریب آبادی: توافق شد که رایزنی‌ها با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی ادامه یابد
توضیحات غریب‌آبادی معاون وزیر خارجه در پایان گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا در استانبول: دکتر تخت روانچی و من گفتگویی جدی، صریح و مفصل با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی/اتحادیه اروپا داشتیم. آخرین تحولات مربوط به لغو تحریم‌ها و موضوع هسته‌ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ضمن انتقاد جدی از مواضع آنها در مورد جنگ تجاوزکارانه اخیر علیه مردم ما، مواضع اصولی خود، از جمله در مورد مکانیسم موسوم به اسنپ بک را توضیح دادیم.
پزشکیان: مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند پزشکیان: مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند
رئیس‌جمهور گفت: امیدواریم بتوانیم وضعیت موجود را به ثبات برسانیم، اما تا آن زمان، از مردم عزیز درخواست داریم که حتماً در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.
انگلیس هم تهران را تحریم کرد؟ انگلیس هم تهران را تحریم کرد؟
«دیوید لمی» وزیر خارجه انگلیس نیز در اظهاراتی تهدید کرده که در صورت عدم شفاف‌سازی ایران درباره برنامه هسته‌ای خود، تحریم‌هایی «شدید و چشمگیر» اعمال خواهد شد.
واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟ واتساپ مشکل سین‌کردن و جواب‌ندادن را چطور حل کرد؟
وقتی پیام‌ها در شلوغی روزمره گم می‌شوند، واتساپ با آزمایشی تازه می‌خواهد عادت آشنا، اما فراموش‌کارانه را برای همیشه تغییر دهد.
چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟ چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است.
برگزیده
چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟ چه مبلغی برای رهن و اجاره خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است؟
رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ برای ساکنان خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه در نظر گرفته شده است.
کاهش نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد کاهش نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن از ۲۳ به ۱۸ درصد
معاون دفتر اقتصاد مسکن اعلام کرد: در جلسه شورای عالی مسکن نرخ سود تسهیلات ساخت مسکن از ۲۳ درصد به ۱۸ درصد خواهد رسید.
اجاره‌ها در کدام مناطق تهران کاهش یافته است؟ اجاره‌ها در کدام مناطق تهران کاهش یافته است؟
با کاهش محسوس در اجاره مسکن مناطق مختلف تهران، بسیاری از مستاجران یا واحد‌های سال قبل خود را با مالکان تمدید کرده یا موفق به تهیه واحد بهتری نسبت به قبل شده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر