کد خبر: ۱۷۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸

گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛ ایران در گروه C با امارات، هنگ‌کنگ و فلسطین همگروه شد

مراسم قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ در شهر دوحه قطر برگزار شد و تیم ملی فوتبال ایران حریفان خود را در این مسابقات شناخت.
گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛ ایران در گروه C با امارات، هنگ‌کنگ و فلسطین همگروه شد

همگروهی ایران با امارات هنگ‌کنگ فلسطین - مخاطب24- گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛ ایران در گروه C با امارات، هنگ‌کنگ و فلسطین همگروه شد. قرعه کشی جام ملت‌های آسیا انجام شد. ایران در این دوره از رقابت‌ها به مصاف امارات، هنگ کنگ و فلسطین می‌رود.

 


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳، امروز راس ساعت ۱۴ به وقت ایران در دوحه آغاز شد و تیم‌ها رقبای خود را شناختند.

در این دوره ۲۴ تیم در قالب ۶ گروه چهار تیمی به رقابت خواهند پرداخت. پات بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ به شرح زیر است:

<p

 



پات یک: قطر (میزبان)، ژاپن،  ایران، کره جنوبی، استرالیا و عربستان
پات دوم: عراق، امارات، عمان، ازبکستان، چین و اردن
پات سوم: بحرین،  سوریه، فلسطین، ویتنام، قرقیزستان و لبنان
پات چهارم: هند، تاجیکستان، تایلند، مالزی، هنگ‌کنگ و اندونزی
حسن الهیدوس کاپیتان تیم ملی قطر،  تیم کیهیل بازیکن سابق تیم ملی استرالیا،  پارک جی سونگ اسطوره فوتبال کره جنوبی و بازیکن اسبق منچستریونایتد و سرور جپاروف کاپیتان پیشین ازبکستان در این مراسم حاضر بودند.

در تمام بازی‌های این تورنمنت از VAR استفاده خواهد شد.

گفتنی است جام ملت‌های آسیا از ۲۲ دی تا ۲۱ بهمن سال ۱۴۰۲ در ورزشگاه‌های الجنوب، البیت، احمد بن علی، الثمامه، اجوکیشن سیتی، جاسم بن حمد، عبدالله بن خلیفه و استادیوم بین‌المللی خلیفه قطر برگزار خواهد شد.

 امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران و مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال در این مراسم حضور داشتند. همچنین جیانی اینفانتینو، رییس فیفا در مراسم قرعه کشی حاضر بود.

گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛ ایران در گروه C با امارات، هنگ‌کنگ و فلسطین همگروه شد

گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ به شرح زیر است:

گروه A: قطر، چین، تاجیکستان، لبنان
گروه B: استرالیا،  ازبکستان، سوریه، هند
گروه C: ایران،  امارات، هنگ کنگ، فلسطین
گروه D: ژاپن،  اندونزی، عراق، ویتنام
گروه E: کره، مالزی، اردن، بحرین
گروه F: عربستان، تایلند، قرقیزستان، عمان


در حاشیه این مراسم، امیر قلعه نویی و برانکو ایوانکوویچ با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند.

گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛ ایران در گروه C با امارات، هنگ‌کنگ و فلسطین همگروه شد

در معرفی ستاره هر تیم در این مسابقات، مهدی طارمی به عنوان ستاره ایران معرفی شد.

گروه بندی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳؛ ایران در گروه C با امارات، هنگ‌کنگ و فلسطین همگروه شد

شیخ سلمان پیش از آغاز مراسم در خصوص میزبانی قطر صحبت‌هایی را انجام داد.

شیخ سلمان در صحبت‌های خود گفت قطر تمام انتظارات را به عنوان یک میزبان برآورده کرده است.

 

مسیر ایران تا فینال جام ملت‌های آسیا

یک هشتم اول: تیم دوم گروه A - تیم دوم گروه C
 
یک هشتم دوم: تیم اول گروه D - یکی از تیم‌های سوم گروه‌های B, E, F
 
یک هشتم سوم: تیم اول گروه B - یکی از تیم‌های سوم گروه‌های A, C, D
 
یک هشتم چهارم: تیم اول گروه F - تیم دوم گروه E
 
یک هشتم پنجم: تیم اول گروه C - تیم سوم گروه A, B, F
 
یک هشتم ششم: تیم اول گروه E - تیم دوم گروه D
 
یک هشتم هفتم: تیم اول گروه A - یکی از تیم‌های سوم گروه‌های C, D, E
 
یک هشتم هشتم: تیم دوم گروه B - تیم دوم گروه F

 ایران در گروه C این پیکارها قرار گرفته است و مراحل بعدی را در صورت صعود به عنوان تیم نخست مرور می‌کنیم:
* مرحله یک هشتم نهایی: شاگردان قلعه‌نویی در این مرحله باید با یکی از بهترین تیم‌های سوم روبرو شوند. تیم سوم یکی از گروه‌های A، B و یا F حریف ایران در مرحله حذفی خواهد بود. به نظر می‌رسد روی کاغذ از گروه A شانس تیم لبنان، از گروه B تیم هندوستان و از گروه F تیم تایلند از بخت بیشتری برای ایستادن در رتبه سوم برخوردار باشند

مرحله یک چهارم نهایی: با فرض پیروزی ایران در این مرحله و صعود به دور یک چهارم نهایی، آنگاه شاگردان قلعه‌نویی باید با برنده دیدار تیم نخست گروه E و تیم دوم گروه D روبرو شوند. در گروه E طبیعتا شانس کره جنوبی برای صدرنشینی بیشتر است و به احتمال زیاد، در گروه D، عراق به عنوان تیم دوم راهی دور بعد شود. 
نتیجه‌گیری: اگر ایران در گروهش اول شود و در مرحله یک هشتم نهایی نیز پیروز شود، در دور یک چهارم نهایی، احتمال زیاد با برنده دیدار کره جنوبی و عراق روبرو خواهد شد.

 

 

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.