کد خبر: ۱۷۳۳۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰

ایران رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر شد

این نخستین بار است که کشورمان ریاست این مجمع را برعهده می‌گیرد.
ایران رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر شد

ایران رئیس مجمع اجتماعی شورای حقوق بشر شد

مخاطب24:براساس اعلام رئیس شورای حقوق بشر، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌های بین المللی در ژنو به عنوان رئیس نوزدهمین اجلاس «مجمع اجتماعی» شورای حقوق بشر در سال ۲۰۲۳ انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، مجمع اجتماعی ۲۰۲۳ به مدت دو روز در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آبان ۱۴۰۲ در ژنو برگزار خواهد شد و قرار است طی دو روز و در قالب جلسات کارشناسی مختلف، کارشناسان، مقامات بین المللی، نمایندگان دولت‌ها و سازمان‌های غیردولتی موضوع «نقش علم، فن آوری و نوآوری در ارتقاء حقوق بشر به ویژه در دوره بازیابی از همه گیری کرونا» را مورد بررسی قرار دهند.

«مجمع اجتماعی» یکی از سازوکار‌های شورای حقوق بشر است که از سال ۲۰۰۲ (در دوران فعالیت کمیسیون حقوق بشر) ایجاد شده و هر سال با انتخاب یک موضوع خاص، که مربوط به مهمترین چالش ها، تحولات و نگرانی‌های جهانی در حوزه حقوق بشر است، ابعاد مختلف آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این نخستین بار است که کشورمان ریاست این مجمع را برعهده می‌گیرد.

 
برچسب ها: شورای حقوق بشر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهام تجاوز به عنف بازیگر سوپراستار؛ مجازات احتمالی چیست؟ اتهام تجاوز به عنف بازیگر سوپراستار؛ مجازات احتمالی چیست؟
یک وکیل دادگستری توضیح داد در صورت اثبات اتهام تجاوز به عنف علیه بازیگر مشهور سینما، قانون مجازات حدی اعدام را برای او پیش‌بینی کرده است، اما شرایط و مدارک کامل، تعیین‌کننده نهایی حکم خواهد بود.
دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵ دانشمند ایرانی در جمع ۲ درصد پژوهشگران برتر جهان ۲۰۲۵
براساس گزارش دانشگاه استنفورد، دکتر محمد نوری، استاد ایرانی، برای چهارمین سال پیاپی در میان دو درصد دانشمندان برتر جهان از نظر شاخص‌های علمی قرار گرفت.
سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند سارقان موزه لوور تاج گرانبها را جاگذاشتند
اینترپل با صدور فراخوان به کشور‌های عضو، از همکاری برای کشف ۹ اثر سرقت‌شده از موزه لوور خبر داد؛ تاج امپراتریس اوژنی در محل رها شده است.
آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی آغاز دومین مرحله ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی
دومین نوبت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی سال ۱۴۰۴ آغاز شد؛ در این مرحله تنها دو مدل خودروی خارجی از برند‌های «Zotye» و «Changan» با مهلت ثبت‌نام تا دوم آبان عرضه می‌شود.
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر