کد خبر: ۱۷۳۳
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۸

در مجمع باشگاه استقلال چه اتفاقی می‌افتد؟ مجیدی - مددی؟

در روز‌های گذشته فرهاد مجیدی علیه احمد مددی و علی نژاد معاون وزارت ورزش موضع گرفت. آنچه مسلم است اگر به موضوع مجیدی پرداخته شود، مصاحبه‌های او زیر ذره‌بین خواهد بود نه نتایج مثبت و منفی اش با استقلال.
در مجمع باشگاه استقلال چه اتفاقی می‌افتد؟ مجیدی - مددی؟

در مجمع باشگاه استقلال چه اتفاقی می‌افتد؟ مجیدی - مددی؟به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از خبر ورزشی در روز‌های گذشته فرهاد مجیدی علیه احمد مددی و علی نژاد معاون وزارت ورزش موضع گرفت. او قبلا هم کنایه‌هایی به وزارت ورزش زده بود و بعد از آن شایعه برکناری اش به گوش رسید که البته تایید نشد. مجیدی بعد از باخت مهم در دربی تهران، دو سه بازی را برد و حالا باید دید در جلسه مجمع باشگاه استقلال در مورد او صحبت می‌شود یا نه؟ آنچه مسلم است اگر به موضوع مجیدی پرداخته شود، مصاحبه‌های او زیر ذره‌بین قرار خواهد گرفت نه نتایج مثبت و منفی اش با استقلال.

عده‌ای می‌گویند شاید با تغییر هیئت مدیره، فرهاد مجیدی هم رفتنی شود، اما عده‌ای دیگر می‌گویند این احتمال وجود دارد که احمد مددی برود و فرهاد مجیدی در استقلال ماندنی شود. قبلاً هم نوشتیم که مددی و مجیدی هر دو قصد ماندن دارند و تمام تلاش خود را انجام می‌دهند تا در ادامه لیگ بیستم و در فصل آینده همچنان در استقلال حضور داشته باشند.

بحث بعدی مجمع می‌تواند در مورد هیئت مدیره باشد و اینکه خروجی کار اعضای این هیئت مدیره چه بوده است؟

شنیده‌های ما حاکی از آن است که اعضای هیئت مدیره همچنان با احمد مددی زاویه دارند و البته مددی هم دل خوشی از یکی دو نفر از اعضای هیئت مدیره ندارد.

اگر هیئت مدیره استقلال برکنار شوند، مسلماً این اتفاق به ضرر فرهادمجیدی است چرا که حداقل یکی دو عضو هیئت مدیره از سرمربی استقلال حمایت می‌کنند. او تا حد زیادی حمایت وزارت ورزش و احمد مددی را از دست داده و حتی آنالیزورش علیه مدیرعامل باشگاه استقلال مصاحبه می‌کند. در چنین شرایطی حمایت نصفه و نیمه یکی دو عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال هم می‌تواند برای مجیدی مفید واقع شود.

فراموش نکنیم که اسماعیل خلیل زاده در زندان است و از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال فقط ۳ نفر یعنی عبدیان، آصفی و حجت نظری باقی مانده اند.

در جلسه مجمع عمومی باشگاه استقلال قرار است وزیر ورزش هم حضور داشته باشد و شاید تصمیمات مهمی برای آینده باشگاه محبوب کشور گرفته شود. البته این احتمال هم هست که، چون به روز‌های پایانی وزارت ورزش فعلی نزدیک می‌شویم، تصمیم خاصی گرفته نشود و فقط بر حل اختلافات در مجموعه باشگاه استقلال تاکید شود. به هر حال باید منتظر باشیم و خروجی جلسه مجمع باشگاه استقلال را ببینیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
برگزیده
آبروی ورزش ایران، زیر پای دونده‌ها آبروی ورزش ایران، زیر پای دونده‌ها
اطلاعات رسیده نشان می‌دهد حسین رسولی، پرتاپگر دیسک و مسعود کامران، دونده ایرانی، به همراه امیر مرادی، یکی از مربیان تیم ملی دوومیدانی ایران، سه ملی‌پوش یادشده هستند که در ادامه امیر زمانپور و مهدی هفت‌چشمه، دو دونده و پرتابگر چکش در کاروان ایران نیز به جمع بازداشتی‌ها اضافه شدند.
قائدی ۳ هفته از فوتبال جا ماند قائدی ۳ هفته از فوتبال جا ماند
مهدی قایدی، بازیکن تیم ملی فوتبال ایران که در تمرینات مصدوم شده بود، از پای خود MRI گرفت و نتیجه ارزیابی اولیه پس از انجام MRI مورد تایید قرار گرفت. طول دوره بازگشت این بازیکن سه هفته پیش‌بینی می‌شود.
مدال‌های دوومیدانی ایران زیر تیغ اتهام و تجاوز مدال‌های دوومیدانی ایران زیر تیغ اتهام و تجاوز
سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به فساد اخلاقی سه عضو تیم دوومیدانی ایران در کره جنوبی گفت که این رفتار‌ها اعتبار ملی کشور را زیر سوال برده است. او ضمن انتقاد از مدیریت فدراسیون‌ها، بر لزوم تجدید نظر در ساختار مدیریتی و برخورد قاطع با چنین اتفاقاتی تأکید کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر