کد خبر: ۱۷۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
با حضور وزیر ارشاد و عضو هیات مدیره بانک ملی ایران؛

سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آغاز به کار کرد

با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، صمد عزیزنژاد عضو هیات مدیره بانک ملی ایران و تنی چند از مقامات و مسئولان کشور؛ مراسم افتتاحیه سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در سالن شبستان مصلی برگزار شد.
سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آغاز به کار کرد

سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران آغاز به کار کرد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: امسال فضای شهر و مصلی به صورت کامل در اختیار اهالی کتاب قرار گرفته و اشتیاق زیادی بین مردم فرهنگ‌دوست کشورمان برای حضور در نمایشگاه داریم.

وزیر ارشاد افزود: در این ۱۰ روز خدمتگزاری اهالی فرهنگ را بر عهده داریم و امیدواریم خاطرات خوبی برای بازدیدکنندگان عزیز و کسانی که تحولات فرهنگی کشور را دنبال می‌کنند، رقم بخورد.

گفتنی است، بانک ملی ایران به عنوان حامی و بانک عامل با مدرن‌ترین تجهیزات و به روزترین زیر ساخت‌های خدمات مالی دیجیتال در نظر گرفته شده در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران حضور دارد.

این بانک با حضور در این نمایشگاه به موسسات فرهنگی، ناشران و همچنین به فعالان و اهالی حوزه کتاب و کتابخوانی خدمات مالی گسترده‌ای ارائه خواهد داد.

این بانک با تمرکز در راستای بهبود خدمات رسانی از امروز تا ۳۰ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۰ صبح الی ۸ عصر در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران، سالن شبستان پذیرای بازدید کنندگان خواهد بود.

بانک ملی ایران در سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران امسال با افتتاح حساب، صدور کارت‌های نقدی و هدیه، ثبت نام در سامانه بام، خدمات بانکداری الکترونیکی، توزیع دستگاه‌های کارتخوان، نصب و ارائه خدمات دستگاه‌های خود پرداز، کش لس، خود دریافت و استقرار باجه‌های سیار نیز به صورت تمام وقت به اهالی فرهنگ و کتاب خدمات رسانی خواهد کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم خرید جدید پرسپولیس به سقف رویاهایم رسیدم
حسین ابرقویی، مدافع فصل گذشته خیبر خرم‌ آباد، پس از امضای قرارداد رسمی با پرسپولیس، در لایو باشگاه درباره احساسات خود از این انتقال صحبت کرد؛ انتقالی که با انتقاد برخی از هواداران همراه بود و باعث شد او نتواند جملاتش را تکمیل کند
آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند آرامش پرسپولیس را برنمی‌تابند
رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس از وضعیت نقل و انتقالات پرسپولیس گفت.
فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست فوتبالیستی که رکورد لوکس بودن را شکست
بوگاتی شیرون ۱/۳ میلیون یورویی عضو جدید کلکسیون ساعت رونالدو شد
شاهکاری از سینمای آسیا شاهکاری از سینمای آسیا
کوروساوا در سال ۱۹۹۰ جایزه اسکار یک عمر دستاورد هنری را دریافت کرد. او پس از مرگ از سوی مجله ایژن‌ویک و سی‌ان‌ان به عنوان «آسیایی قرن» در رده «هنر، ادبیات و فرهنگ» معرفی شد و از او به‌عنوان یکی از پنج فردی که بیشترین سهم را در بهبود آسیا در سده بیستم داشتند، یاد شد.
قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود! قدرتمندترین مرد جهان ناپدید می‌شود!
غیبت‌های طولانی‌مدت می‌تواند در خارج از چین، گمانه‌زنی‌هایی داغ را دربارۀ میزان اقتدار رهبر ایجاد کند.
ارتباط سیگار با ۱۰ سرطان ارتباط سیگار با ۱۰ سرطان
یک فوق تخصص توراکس، سرطان ریه را از شایع‌ترین سرطان‌ها با مرگ‌ومیر بالا خواند و نسبت به افزایش استعمال سیگار و قلیان بویژه میان زنان هشدار داد.
میان خشکسالی و برهنگی زنان رابطه مستقیمی برقرار است میان خشکسالی و برهنگی زنان رابطه مستقیمی برقرار است
کوشکی فعال سیاسی جریان انقلاب اسلامی نوشت: این روز‌ها کشور دچار بحران آب است، اما کمتر کسی متوجه شده که میان خشکسالی و بی عفتی و برهنگی رابطه مستقیمی برقرار است! هر چه منکرات و بی حجابی رواج بیشتری پیدا می‌کند، کمبود آب هم افزون‌تر می‌شود!
برگزیده
مدیرعامل دوتابعیتی از کشور خارج شد! مدیرعامل دوتابعیتی از کشور خارج شد!
گزارش‌ها حاکی از آن است که «م. س» مدیرعامل یکی از بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور حدود یک هفته است که در محل کار خود حاضر نشده است.
سناریو جدید روغن سناریو جدید روغن
پس از آنکه قیمت روغن یکبار در دی ماه سال گذشته و بار دیگر در خرداد ماه امسال افزایش یافت اکنون زمزمه‌هایی برای تغییر سناریو دولت از ارز ترجیحی به ارز ترکیبی شنیده می‌شود که بازار این کالا را مجددا تحت تاثیر قرار می‌دهد.
اختلال در سامانه «برق من» اختلال در سامانه «برق من»
از ظهر امروز سامانه برق من، هم در وب‌سایت و هم در اپلیکیشن دچار اختلال شده است. این اختلال باعث شده مشترکان درحال حاضر امکان از زمان خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده خود اطلاع نداشته باشند.
صفحه خبر بالای تصاویر