کد خبر: ۱۷۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۱
دکتر للـه‌گانی مدیرعامل این بانک در بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو خبر داد

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری

دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در راس هیاتی از مدیران این بانک از بخش‌های مختلف پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران بازدید و در گفتگو با تعدادی از مدیران شرکت‌ها، بنگاه‌ها و واحد‌های تولیدی حاضر در این نمایشگاه از آمادگی بانک رفاه به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری در راستای تحقق اهداف شعار سال خبر داد.
آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران :دکتر للـه‌گانی طی سخنانی در حاشیه این بازدید به فعالیت‌ها و اقدامات بانک رفاه در راستای تحقق اهداف شعار سال "مهار تورم، رشد تولید" اشاره کرد و گفت: بانک‌ها به طور کلی چه در زمینه "مهار تورم" و چه در زمینه "رشد تولید"، نقش تعیین‌کننده و کلیدی می‌توانند ایفا کنند.

وی افزود: اگر قصد داریم بر ظرفیت‌های صادراتی کشور اضافه کنیم، قطعا نیازمند رشد تولید هستیم و طبیعتا یکی از مهم‌ترین ارکان در رونق تولید، مقوله تامین مالی واحد‌های تولیدی است که نقش بانک‌ها در این زمینه بسیار مهم و تعیین‌کننده است.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: بانک رفاه کارگران با استفاده از خدمات، محصولات و ابزار‌های نوینی که طراحی کرده است، در نظر دارد به سهم خود بدون افزایش حجم نقدینگی که منجر به افزایش نرخ تورم می‌شود، به رونق تولید کمک کند تا به تبع آن شاهد رشد اقتصادی در کشور باشیم.

وی از انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار، ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) در قالب طرح بانکداری اسلامی به عنوان یکی از مهمترین اقدامات بانک رفاه کارگران در سال جاری به منظور حمایت از پروژه‌های سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: این اوراق با هدف حمایت از تولید ملی و در راستای تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی (تولیدی، ساختمانی و خدماتی) بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتشر می‌شود.

دکتر للـه‌گانی به انتشار اوراق گام از سوی بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: انتشار این اوراق یکی دیگر از اقدامات بانک رفاه به منظور حمایت از واحد‌های تولیدی است. این بانک در سال گذشته در زمینه انتشار این اوراق در شبکه بانکی کشور پیشرو بوده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر