کد خبر: ۱۷۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۱
دکتر للـه‌گانی مدیرعامل این بانک در بازدید از نمایشگاه ایران اکسپو خبر داد

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری

دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در راس هیاتی از مدیران این بانک از بخش‌های مختلف پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران بازدید و در گفتگو با تعدادی از مدیران شرکت‌ها، بنگاه‌ها و واحد‌های تولیدی حاضر در این نمایشگاه از آمادگی بانک رفاه به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری در راستای تحقق اهداف شعار سال خبر داد.
آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری

آمادگی بانک رفاه کارگران به منظور حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی در سال جاری

به گزارش مخاطب24 به نقل از بانک رفاه کارگران :دکتر للـه‌گانی طی سخنانی در حاشیه این بازدید به فعالیت‌ها و اقدامات بانک رفاه در راستای تحقق اهداف شعار سال "مهار تورم، رشد تولید" اشاره کرد و گفت: بانک‌ها به طور کلی چه در زمینه "مهار تورم" و چه در زمینه "رشد تولید"، نقش تعیین‌کننده و کلیدی می‌توانند ایفا کنند.

وی افزود: اگر قصد داریم بر ظرفیت‌های صادراتی کشور اضافه کنیم، قطعا نیازمند رشد تولید هستیم و طبیعتا یکی از مهم‌ترین ارکان در رونق تولید، مقوله تامین مالی واحد‌های تولیدی است که نقش بانک‌ها در این زمینه بسیار مهم و تعیین‌کننده است.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: بانک رفاه کارگران با استفاده از خدمات، محصولات و ابزار‌های نوینی که طراحی کرده است، در نظر دارد به سهم خود بدون افزایش حجم نقدینگی که منجر به افزایش نرخ تورم می‌شود، به رونق تولید کمک کند تا به تبع آن شاهد رشد اقتصادی در کشور باشیم.

وی از انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار، ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) در قالب طرح بانکداری اسلامی به عنوان یکی از مهمترین اقدامات بانک رفاه کارگران در سال جاری به منظور حمایت از پروژه‌های سرمایه‌گذاری خبر داد و گفت: این اوراق با هدف حمایت از تولید ملی و در راستای تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی (تولیدی، ساختمانی و خدماتی) بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران منتشر می‌شود.

دکتر للـه‌گانی به انتشار اوراق گام از سوی بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: انتشار این اوراق یکی دیگر از اقدامات بانک رفاه به منظور حمایت از واحد‌های تولیدی است. این بانک در سال گذشته در زمینه انتشار این اوراق در شبکه بانکی کشور پیشرو بوده است.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
آلزایمر را با این گیاه درمان کنید! آلزایمر را با این گیاه درمان کنید!
پژوهش‌های محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی بیوفیزیک دانشگاه تهران نشان می‌دهد عصاره گیاهان وج و بادرنجبویه می‌تواند به درمان آلزایمر کمک کند.
برگزیده
سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد سفر شهروندان ایران و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا ممنوع شد
دونالد ترامپ با صدور فرمانی سفر شهروندان ایرانی و ۱۱ کشور دیگر به آمریکا را ممنوع اعلام کرد. اتباع هفت کشور دیگر نیز با محدویت دریافت ویزا مواجه شدند. ترامپ تصمیم خود را به دلیل "نگرانی‌های امنیتی" اتخاذ کرده است.
صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت صادرات نفت خام ایران به چین کاهش یافت
داده‌های اولیه نشان می‌دهد جریان نفت خام و میعانات گازی از ایران به چین در ماه می‌کمی بیش از ۱.۱ میلیون بشکه در روز بوده که حدود یک‌پنچم پایین‌تر از یک سال قبل‌تر است.
ابعاد پیچیده کمبود پرستار ابعاد پیچیده کمبود پرستار
کشور‌های پیشرفته با کمبود شدید نیروی پرستاری رو‌به‌رو هستند و برای جبران این خلأ، به جذب پرستاران خارجی روی آورده‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر