کد خبر: ۱۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی علیه روسیه

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد، واشنگتن یک سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی را با هدف شناسایی و جمع آوری "اطلاعات دروغ روسیه" در فضای اینترنت تولید کرده است.
استفاده آمریکا از هوش مصنوعی علیه روسیه

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی علیه روسیه

مخاطب۲۴ : وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد، واشنگتن یک سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی را با هدف شناسایی و جمع آوری "اطلاعات دروغ روسیه" در فضای اینترنت تولید کرده است.

به گزارش پایگاه راشاتودی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان شرکت در مراسم اعطای جوایز سالانه "خانه آزادی ۲۰۲۳" اظهار کرد، وزارت امور خارجه آمریکا اقدام به ایجاد "یک سامانه گردآورنده محتوا‌های مربوط به اوکراین با استفاده از هوش مصنوعی با هدف جمع آوری اطلاعات دروغ روسیه که قابل راستی آزمایی باشند و سپس به اشتراک گذاشتن آن‌ها با شرکا در سراسر جهان کرده است. "

او خاطرنشان کرد، دولت آمریکا مشغول همکاری با متخصصان است تا بتواند "به شکلی قابل اعتماد متون دروغ تولید شده توسط ربات‌های اینترنتی روسی را تشخیص دهد. "

 

سال گذشته میلادی، شرکت "گرافیکا" که در حوزه تجزیه و تحلیل رسانه‌های اجتماعی کار می‌کند و شرکت "رصدخانه اینترنت استنفورد" اعلام کردند، صد‌ها حساب کاربری در فضای مجازی که روایت‌هایی در حمایت از غرب را در پنج سال گذشته منتشر کرده‌اند احتمالاً توسط واحد فرماندهی موسوم به "سنتکام" وابسته به پنتاگون اداره می‌شوند. در ماه مارس، وب‌سایت خبری اینترسپت گزارشی در مورد اسناد قرارداد‌های فدرال منتشر کرد که نشان می‌دهند فرماندهی عملیات‌های ویژه ارتش آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام کمپین‌های اینترنتی فریبکارانه و پروپاگاندا با استفاده از فناوری مشهور به "دیپ‌فیک" است.

ماه گذشته میلادی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، آمریکا را متهم به دست زدن به یک "کمپین اطلاعاتی بی سابقه" علیه روسیه از زمان شروع جنگ در اوکراین کرد.

زاخارووا استدلال کرد، واشنگتن و متحدانش "به هر قیمتی به جنگ نیاز دارند و روش مورد علاقه آن‌ها برای حل مشکلاتشان دست زدن به تحریکات، تهدیدات و انتشار اطلاعات دروغ است. "

بلینکن در صحبت به صورت کلی درباره هوش مصنوعی هشدار داد که این فناوری می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد و "تبعیض را تشدید کرده و امکان سوء استفاده‌ها را ایجاد کند. "

او بیان داشت: "همچنین این فن آوری خطر تقویت دولت‌های خودکامه را به همراه داشته نظیر اینکه آن‌ها را قادر می‌سازد از رسانه‌های اجتماعی حتی به صورت مؤثرتر برای کنترل مردم خود و ایجاد تفرقه بین و در داخل دشمنانشان بهره‌برداری کنند. "

از زمان انتشار ربات مشهور هوش مصنوعی ChatGPT در نوامبر گذشته، بحث در مورد خطرات هوش مصنوعی در صنعت و در محافل دانشگاهی تشدید شده است. جفری هینتون، کسی که به عنوان یکی از پدرخوانده‌های هوش مصنوعی شناخته می‌شود، چند روز قبل هشدار داد که این فناوری می‌تواند تهدیدی «فوری‌تر» از تغییرات آب و هوایی باشد.

در ماه مارس، چندین تن از رهبران این صنعت از جمله ایلان ماسک، مدیر عامل رسانه اجتماعی توئیتر نامه‌ای سرگشاده را امضا کرده و خواستار توقف شش ماهه برنامه توسعه یک فناوری هوش مصنوعی قدرتمندتر از ChatGPT و انتصاب یک تنظیم‌کننده مستقل برای نظارت در این زمینه شدند.|ایسنا

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.