کد خبر: ۱۷۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی علیه روسیه

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد، واشنگتن یک سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی را با هدف شناسایی و جمع آوری "اطلاعات دروغ روسیه" در فضای اینترنت تولید کرده است.
استفاده آمریکا از هوش مصنوعی علیه روسیه

استفاده آمریکا از هوش مصنوعی علیه روسیه

مخاطب۲۴ : وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد، واشنگتن یک سامانه مبتنی بر هوش مصنوعی را با هدف شناسایی و جمع آوری "اطلاعات دروغ روسیه" در فضای اینترنت تولید کرده است.

به گزارش پایگاه راشاتودی، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان شرکت در مراسم اعطای جوایز سالانه "خانه آزادی ۲۰۲۳" اظهار کرد، وزارت امور خارجه آمریکا اقدام به ایجاد "یک سامانه گردآورنده محتوا‌های مربوط به اوکراین با استفاده از هوش مصنوعی با هدف جمع آوری اطلاعات دروغ روسیه که قابل راستی آزمایی باشند و سپس به اشتراک گذاشتن آن‌ها با شرکا در سراسر جهان کرده است. "

او خاطرنشان کرد، دولت آمریکا مشغول همکاری با متخصصان است تا بتواند "به شکلی قابل اعتماد متون دروغ تولید شده توسط ربات‌های اینترنتی روسی را تشخیص دهد. "

 

سال گذشته میلادی، شرکت "گرافیکا" که در حوزه تجزیه و تحلیل رسانه‌های اجتماعی کار می‌کند و شرکت "رصدخانه اینترنت استنفورد" اعلام کردند، صد‌ها حساب کاربری در فضای مجازی که روایت‌هایی در حمایت از غرب را در پنج سال گذشته منتشر کرده‌اند احتمالاً توسط واحد فرماندهی موسوم به "سنتکام" وابسته به پنتاگون اداره می‌شوند. در ماه مارس، وب‌سایت خبری اینترسپت گزارشی در مورد اسناد قرارداد‌های فدرال منتشر کرد که نشان می‌دهند فرماندهی عملیات‌های ویژه ارتش آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام کمپین‌های اینترنتی فریبکارانه و پروپاگاندا با استفاده از فناوری مشهور به "دیپ‌فیک" است.

ماه گذشته میلادی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، آمریکا را متهم به دست زدن به یک "کمپین اطلاعاتی بی سابقه" علیه روسیه از زمان شروع جنگ در اوکراین کرد.

زاخارووا استدلال کرد، واشنگتن و متحدانش "به هر قیمتی به جنگ نیاز دارند و روش مورد علاقه آن‌ها برای حل مشکلاتشان دست زدن به تحریکات، تهدیدات و انتشار اطلاعات دروغ است. "

بلینکن در صحبت به صورت کلی درباره هوش مصنوعی هشدار داد که این فناوری می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد و "تبعیض را تشدید کرده و امکان سوء استفاده‌ها را ایجاد کند. "

او بیان داشت: "همچنین این فن آوری خطر تقویت دولت‌های خودکامه را به همراه داشته نظیر اینکه آن‌ها را قادر می‌سازد از رسانه‌های اجتماعی حتی به صورت مؤثرتر برای کنترل مردم خود و ایجاد تفرقه بین و در داخل دشمنانشان بهره‌برداری کنند. "

از زمان انتشار ربات مشهور هوش مصنوعی ChatGPT در نوامبر گذشته، بحث در مورد خطرات هوش مصنوعی در صنعت و در محافل دانشگاهی تشدید شده است. جفری هینتون، کسی که به عنوان یکی از پدرخوانده‌های هوش مصنوعی شناخته می‌شود، چند روز قبل هشدار داد که این فناوری می‌تواند تهدیدی «فوری‌تر» از تغییرات آب و هوایی باشد.

در ماه مارس، چندین تن از رهبران این صنعت از جمله ایلان ماسک، مدیر عامل رسانه اجتماعی توئیتر نامه‌ای سرگشاده را امضا کرده و خواستار توقف شش ماهه برنامه توسعه یک فناوری هوش مصنوعی قدرتمندتر از ChatGPT و انتصاب یک تنظیم‌کننده مستقل برای نظارت در این زمینه شدند.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
برگزیده
هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران هواشناسی ایران| برف سنگین در تهران
کارشناس سازمان هواشناسی، از ورود سامانه بارشی جدید از روز یکشنبه به کشور خبر داد و افزود: با ورود سامانه بارشی، بارش ها تشدید می‌شود و گستره منطقه بارش ها وسیع تر خواهد شد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
صفحه خبر بالای تصاویر