کد خبر: ۱۷۲۲۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

جناب‌خان با تلویزیون آشتی می‌کند؟

صداپیشه عروسک جناب‌خان گفت: فعلا منتظریم که ببینم چه اتفاقی قرار است برای جناب‌خان بیفتد؛ ممکن است که دوباره جناب‌خان را روی آنتن ببینیم.
جناب‌خان با تلویزیون آشتی می‌کند؟

جناب‌خان با تلویزیون آشتی می‌کند؟

مخاطب24:صداپیشه عروسک جناب‌خان گفت: فعلا منتظریم که ببینم چه اتفاقی قرار است برای جناب‌خان بیفتد؛ ممکن است که دوباره جناب‌خان را روی آنتن ببینیم.

 

 


محمد بحرانی در توضیح فعالیت‌های متاخر خود گفت: این روز‌ها بر سر یک کار کودک و عروسکی بودم که برای نمایش خانگی است و کار را بسیار دوست دارم، اما اسمش را نمی‌گویم تا زمانی که وقت رونمایی آن فرابرسد.

بازیگر فیلم سینمایی اتوبوس شب (کیومرث پوراحمد ۱۳۸۵) ادامه داد: عروسک جدیدی است و بازیگر هم دارد و من در آن صداپیشگی کرده ام و کارگردانش علی احمدی است.

صداپیشه عروسک جناب خان در مورد آخرین وضعیت کار با این شخصیت بیان کرد: فعلا منتظریم که ببینم چه اتفاقی قرار است بیفتد.

بازیگر مجموعه نمایش خانگی هیولا (مهران مدیری ۱۳۹۸) در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است دوباره جناب خان را در قاب تلویزیون ببینیم، گفت: همه چیز ممکن است.

وی افزود: با شویی که تولید یکی از پلتفرم‌هاست صحبت کردم که نقشی در آن داشته باشم و قراردادی برای بازی در یک سریال نمایش خانگی در ژانر جدی با دفتر مصطی کیایی بسته ام که احتمالا برای تیرماه فیلمبرداری اش شروع می‌شود.

 

 


صداپیشه فیلم سینمایی بی حسی موضعی (حسین مهکام ۱۳۹۸) در پاسخ به این پرسش که چرا مهمونی (ایرج طهماسب ۱۴۰۱-۱۴۰۲) به عنوان یک مجموعه عروسکی سال گذشته فرازی بلند را تجربه کرد و امسال دچار فرودی عجیبی شد، گفت:آقای طهماسب استاد من است و در جایی نیستم که کارشان را تحلیل و نقد کنم و به نظرم تیم این برنامه بسیار جدی مشغول انجام کار‌های خودشان هستند.

وی ادامه داد: گاهی شرایط جامعه به شکلی است که استقبال از یک اثر بیشتر است و گاهی شرایط جامعه این گونه است که استقبال کمتر می‌شود. در نهایت به تمام اعضای این تیم که در طول تعطیلات نوروز هم مشغول کار بودند خسته نباشید می‌گویم؛ این تیم برای این کار همه توانشان را گذاشته اند و خبر دارم، چون با بیشتر آنان دوست هستم.

بازیگر فیلم سینمایی مارموز (کمال تبریزی ۱۳۹۶) در پاسخ به این پرسش که جایگاه و نقش آموزشگاه‌های بازیگری را در تربیت بازیگران چه می‌داند، اظهار داشت: حداقل در چند سال اخیر شاهد بودیم که آموزشگاه‌هایی که توسط کارگردان ها، بازیگران و بازیگردانانی شروع به کار کرده اند که خودشان به شکل حرفه‌ای درگیر کار هستند، بسیار خوب عمل کرده اند و تعداد زیادی چهره جدید به واسطه ایشان معرفی شده است.

وی تاکید کرد: به کسانی که در حوزه تئاتر و نمایش امکان دانشگاه رفتن ندارند این آموزشگاه‌ها را پیشنهاد می‌کنم؛ البته من هرگز تدریس نکرده ام (تمایلی هم به این کار ندارم) و حضور در این آموزشگاه‌ها را نیز تجربه نکرده ام، اما خروجی آن‌ها را دیده ام.

محمد بحرانی (۱۳۶۰) شخصیت‌پردازی عروسک محبوب جناب‌خان را محصول تجربه زیسته‌اش می‌داند؛ از کودکیش در شیراز در همسایگی بچه‌های جنگ‌زدهٔ خوزستان گرفته تا تجربیات دوران خوابگاه دانشجویی‌اش در تهران. از دیگر کار‌های عروسکی بحرانی به عنوان صداپیشه، پیش از ورود به مجموعهٔ کلاه‌قرمزی، می‌توان مجموعه‌های استاد همه چی دون و شهر کودکان و مجموعهٔ با ما کاش باشی (صداپیشه آقاشجاع) را ذکر کرد.

بحرانی فعالیت هنری خود را با تئاتر دانشگاهی و نمایش عروسکی آغاز کرد. در سال ۱۳۸۰ کار او مورد پسند مریم سعادت (داور یکی از جشنواره‌های دانشجویی) واقع شد و سعادت از او برای کار در مجموعهٔ تلویزیونی عروسکی زنده نی‌نی‌مون به کارگردانی بهرام شاه‌محمدلو دعوت کرد.

او که از سال ۱۳۸۰ وارد تلویزیون شده تا امروز در پروژه‌های عروسکی کودک و بزرگسال فعال بوده‌است. صداپیشگی عروسک مشهور جناب خان از کار‌های متاخر او است که برای ایرانیان به شخصیتی آشنا و محبوب بدل شده است. بحرانی در فیلم رفیق بد با ایرج طهماسب و حمید جبلی همکار بود و در نقشی کوتاه در کنارشان بازی کرد، اما همکاری‌اش با مجموعهٔ کلاه‌قرمزی از سال ۱۳۹۰ آغاز شد؛ یعنی زمانی که آن‌ها برای شخصیتی جدید دنبال صداپیشه بودند. آشنایی او با این گروه توسط دوستش امیر سلطان‌احمدی (عروسک‌گردان پسرعمه زا) ممکن شد؛ نتیجه این همکاری شکل‌گیری دو عروسک و شخصیت آقای هم ساده و ببعی هستند.

بازیگری و کارگردانی تئاتر نیز بخش مهمی از فعالیت‌های بحرانی است؛ از جمله فعالیت‌های وی در این حوزه می‌توان به نقش او به عنوان بازیگر در فیلم‌هایی مانند مارموز، طبقه هساث، فرار از اردو و رفیق بد و همین‌طور در سریال‌های هیولا، گلشیفته و دوپینگ اشاره کرد.

منبع:ایرنا

 
برچسب ها: جناب‌خان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
برگزیده
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر سفرنامه‌نویسی به روایت تصویر
منصور ضابطیان در این نشست به تجربه‌های شخصی خود در حوزه سفرنامه‌نویسی پرداخت و با نگاهی تحلیلی، به نقش قصه و تصویر در روایت‌های سفر اشاره کرد
صفحه خبر بالای تصاویر