کد خبر: ۱۷۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۹

آغاز به کار پنجمین نمایشگاه صنعت پخش ایران در جزیره کیش

پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش ایران با حضور علیرضا ابراهیم پور سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، مسوولان و فعالان این صنعت در مرکز نمایشگاه‌های بین المللی افتتاح شد.
آغاز به کار پنجمین نمایشگاه صنعت پخش ایران در جزیره کیش

آغاز به کار پنجمین نمایشگاه صنعت پخش ایران در جزیره کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: پنجمین نمایشگاه و کنفرانس بین المللی صنعت پخش ایران، شامگاه سه شنبه ۱۹ اردیبهشت در محل دائمی مرکز نمایشگاه‌های بین المللی جزیره کیش با تمرکز بر آخرین نوآوری‌ها و دستاورد‌های جهانی صنعت پخش و با حضور بزرگان این صنعت آغاز به کارکرد.

لازم به ذکر است این نمایشگاه و کنفرانس بین المللی از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت در مرکز نمایشگاه‌های بین المللی میزبان بازدید کنندگان علاقمند به صنعت پخش است؛ بنابراین گزارش نشست‌های تخصصی بر اساس جذول زمان بندی شده در مرکز همایش‌های بین المللی کیش برگزارخواهد شد.

 
آخرین اخبار
اخبار داغ
الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید! الوحدات ترمز ساپینتو و پسران را کشید!
پاس گل زیبای آسانی و گلزنی و درخشش مهران احمدی در غیاب کوشکی، استقلال را از شکست در اردن نجات داد.
شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام شمشیر چارلز سوم بر روی شانه های دیوید بکهام
دیوید بکهام، کاپیتان اسبق تیم ملی فوتبال انگلیس و ستاره مشهور جهانی، به پاس دهه‌ها فعالیت در حوزه ورزش و امور خیریه، مفتخر به دریافت نشان شوالیه شد.
دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید دو استقلالی و یک پرسپولیسی در لیست امید
لیست بازیکنان دعوت شده به تیم‌ملی امید برای تورتمنت قرقیزستان که قرار است در آبانماه برگزار شود اعلام شد.
از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟ از نیروی زمینی تا استقلال، ستاره تکنیکی آبی‌ها امروز کجاست؟
امیر هاشمی مقدم، مهاجم خوش‌تکنیک و دوست‌داشتنی استقلال در دهه شصت و هفتاد، از آن نسل طلایی فوتبال ایران است که هنوز هم نامش برای هواداران آبی تداعی‌گر روز‌های پرشور و گل‌های خاطره‌انگیز است. از نیروی زمینی تا استقلال و حالا مربیگری و استعدادیابی در هلند، مسیر او پر از تلاش، افتخار و عشق به فوتبال بوده است.
وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند وزارت جهاد و دامپزشکی هشدار فائو برای تب برفکی را نادیده گرفتند
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی هشدار فائو درباره تب برفکی را جدی نگرفتند و در نتیجه کشور متحمل خسارت ۷ میلیون لیتر شیر شد.
سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است سعیدی مبارکه: ماندن میدری در دولت غلط است
نماینده مردم مبارکه با انتقاد از عملکرد وزیر تعاون گفت: میدری نه‌تنها برای کارگران «یقه پاره نکرد» بلکه در پیگیری مطالبات کارگران و بازنشستگان نیز کوتاهی کرده است.
پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی پاکستان و طالبان؛ از همکاری استراتژیک تا رویارویی نظامی
اختلافات تاریخی و بازی‌های ژئوپلیتیکی میان پاکستان و طالبان افغانستان، از مرز دیورند تا پایگاه بگرام، وارد مرحله‌ای تازه شده و ایران در نقش میانجی فعال ظاهر شده است.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر