کد خبر: ۱۷۲۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۱

قربانی: ساپینتو به خودش و استقلال ضربه زد

مدافع پیشین تیم فوتبال استقلال گفت، این تیم در چند هفته اخیر خودزنی کرده است تا شانس قهرمانی‌اش به کمترین حدد ممکن برسد.
قربانی: ساپینتو به خودش و استقلال ضربه زد

قربانی: ساپینتو به خودش و استقلال ضربه زد

مخاطب۲۴ : پیروز قربانی درباره رقابت مدعیان قهرمانی لیگ برتر و اینکه استقلال چقدر برای تکرار عنوان فصل گذشته‌اش شانس دارد، گفت: شانس استقلال خیلی کم شده است و حالا اگر بخواهم حرفی بزنم برخی به من حمله می‌کنند و بعضی از پیشکسوتان استقلال هم آتش بیار معرکه می‌شوند. استقلال نباید دربی را می‌باخت و حتی اگر بازی را مساوی می‌کرد، الان شانس قهرمانی داشت. قبل از بازی با صنعت نفت هم دوستان درگیر مصاحبه و بیانیه دادن شدند و همین موضوع باعث شد تا در نهایت تمرکز از تیم گرفته شود.

وی ادامه داد: متأسفانه استقلال خودزنی کرد. من معتقدم باید خودشان نتیجه می‌گرفتند تا دیگر زمین و زمان را مقصر جلوه ندهند. وقتی تیم نتیجه نگیرد، حتی اگر برخی چیز‌های پشت پرده هم وجود داشته باشد، دیگر مورد توجه قرار نمی‌گیرد و هواداران هم توجیه برای شکست را قبول نمی‌کنند.

 

قربانی با اشاره به شکست استقلال در دربی یادآور شد: استقلال نباید این بازی را می‌باخت، ولی دوست دارم در مورد صحنه پنالتی هم صحبت کنم. ما از بچگی فوتبال بازی کردیم و هند بودن یا نبودن را راحت می‌فهمیم، مشخص بود که توپ به دست گولسیانی خورد و آن صحنه پنالتی بود. حتی بچه من هم متوجه شد که آن صحنه پنالتی بود، ولی داور تصمیم دیگری گرفت. نمی‌دانم چرا گزارشگران شجاعت ندارند که در همان جریان مسابقه در مورد صحنه‌ها نظر بدهند. اخیراً هم این جمله مد شده است که می‌گویند قضاوت را به کارشناسان می‌سپاریم. هر کارشناس هم نظر خودش را می‌دهد و در نهایت همه چیز بدون نتیجه تمام می‌شود. کارشناسان خودشان را قبول ندارند، داور‌ها را قبول ندارند و بعد مسئولان ما می‌گویند داوری‌ها خوب است. لطفاً تابوی حمایت از داورانی را که اشتباه می‌کنند، بشکنید.

مدافع پیشین استقلال در مورد اینکه آیا باشگاه استقلال باید ساپینتو را برای فصل بعد حفظ کند، اظهار داشت: ساپینتو یک مربی فنی است و استقلال از فصل گذشته که قهرمان شد زیباتر بازی می‌کند. من برای مربیان احترام قائل هستم، ولی نمی‌دانم چرا برخی بی‌جهت از عملکرد فنی تیم‌شان تعریف می‌کنند. به‌عنوان مثال نساجی باید پنج شش گل از استقلال می‌خورد، ولی سرمربی این تیم گفت که آن‌ها از تساوی راضی نیستند. شما چطور به این نتیجه نمی‌رسید و چرا در مورد تیمی که تیم برتر زمین بوده است طور دیگری صحبت می‌کنید؟!

وی همچنین درباره حواشی دیدار استقلال - صنعت نفت آبادان و اظهارات سرمربیان دو تیم علیه یکدیگر خاطر نشان کرد: اگر استقلال بازی‌هایش را ببرد هر کسی به خودش اجازه نمی‌دهد در مورد این تیم صحبت کند. من کار ساپینتو و حرف‌هایی که در کنفرانس خبری بعد از بازی با صنعت نفت در مورد سرمربی این تیم زد را تأیید نمی‌کنم، ولی بهتر بود ویسی هم در کنفرانس جوابش را می‌داد، نه اینکه در تلویزیون و پخش زنده آنطور صحبت کند. حرف‌های او صورت خوشی نداشت.

پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان اینکه آبی‌پوشان در صورت برد در دربی شایسته‌ترین تیم برای قهرمانی بودند، تصریح کرد: به نظر من ساپینتو باید در استقلال بماند، ولی باشگاه هم می‌بایست خط قرمز‌هایی را برایش تعریف کند تا این همه حاشیه در کنار خط درست نشود. ساپینتو به خودش و استقلال ضربه زد و اگر در چند بازی اخیر وارد حاشیه نمی‌شدند قطعاً برای قهرمانی شانس بالایی داشتند. دو هفته پیش، ماهی از دست سپاهان لیز خورد و به دست پرسپولیس افتاد و حالا امیدوارم ماهی از دست پرسپولیس هم لیز بخورد و استقلال قهرمان شود، ولی شانس قهرمانی این تیم کم است.

قربانی در پایان گفت: چند روز پیش دو مجری رادیو در صحبت‌های‌شان گفتند که بهتر است از ورزش هاکی صحبت کنند و فوتبالیست‌ها ارزش ندارند تا در موردشان حرف بزنیم. از طریق خبرگزاری شما می‌خواهم به آن‌ها بگویند که اگر فوتبال نباشد، شما می‌خواهید در مورد چه چیزی صحبت کنید؟ شما نباید به خودتان اجازه بدهید تا در مورد بازیکنان و فوتبال اینطور صحبت کنید.|تسنیم 

برچسب ها: لیگ برتر استقلال
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا عاقبت کشتی نوح قلابی در غنا
مردم غنا کشتی فردی که ادعا کرده بود در 25 دسامبر طوفان نوح خواهد آمد را به آتش کشیدند
نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز نتایج و جدول لیگ برتر فوتبال پس از بازیهای امروز
پرسپولیس با برتری یک بر صفر برابر مس رفسنجان در هفته پانزدهم لیگ برتر با ۲۸ امتیاز موقتا در صدر جدول قرار گرفت.
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
برگزیده
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران
تحلیل و نتایج بازی های هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال ایران را ببینید
پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد پایان صبر رئال؛ وینیسیوس زیر تیغ انتقاد
باشگاه رئال مادرید و هوادارانش دیگر تحمل عملکرد پرنوسان وینیسیوس را ندارند و انتقاد‌ها نسبت به این بازیکن شدت گرفته است
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
صفحه خبر بالای تصاویر