کد خبر: ۱۷۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۱

نشست تعاملی ذوب آهن با دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی اصفهان

نشست تعاملی با حضور مهدی بهرامی معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی و مدیران این حوزه با دکتر مریم فاتحی زاده رییس و تعدادی از اعضای هیات علمی و مدیران گروه دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی اصفهان با هدف بسط و گسترش همکاری بیشتر دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه در سالن دانش مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی برگزار شد.
نشست تعاملی ذوب آهن با دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی اصفهان

نشست تعاملی ذوب آهن با دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی اصفهان

به گزارش مخاطب24 به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: معاون پشتیبانی و خدمات اجتماعی ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمین و اساتید دانشگاهی که در عرصه دانش فعالیت می‌کنند گفت: معلمی یک وظیفه بسیار خطیر است، زیرا به این وسیله دانش به نسل آینده منتقل می‌شود و آن‌ها می‌توانند آینده یک کشور را بسازند.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه بین ذوب آهن اصفهان با دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی اصفهان، افزود: هدف ما از انعقاد تفاهم نامه دریافت بهترین خدمات با بیشترین کیفیت است و امید است این دانشگاه با بهره مندی از اساتید معتبر این مجموعه صنعتی را همراهی کند.

بهرامی با اشاره به شرایط سخت کاری در ذوب آهن اصفهان گفت: این شرکت دارای مشاغل سخت زیادی است که می‌تواند گاهی اوقات روحیه فرد را تحت تاثیر قرار دهد و به همین منظور مشاورین بهترین گزینه برای ریکاوری روحی افراد و ایجاد انگیزه می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۴۱۲ نفر از کارکنان از این خدمات بهره‌مند شده اند یاد آور شد: همکاری دو جانبه با دانشگاه می‌تواند در سه مبحث ارائه خدمات روانشناسی، مباحث تحقیقاتی در شرکت و آموزش کارکنان توسعه یابد.

وی هزینه در راستای بهبود شرایط نیروی انسانی را نوعی سرمایه گذاری دانست و گفت: به لحاظ تنوع شغلی و تعداد نفرات شاغل در این شرکت دغدغه‌های کارکنان نیز گسترده می‌باشد و اساتید این دانشگاه می‌توانند در ایجاد آرامش و برون ریزی مشکلات روحی و ایجاد انگیزه کاری، همکاری موثری را با این مجموعه صنعتی داشته باشند.

دکتر مریم فاتحی زاده رییس دانشگاه علوم تربیتی و روانشناسی اصفهان رویکرد دانشگاه را جامعه محوری و تمدن سازی دانست و گفت: صنعت همواره به علوم انسانی نیاز دارد، زیرا با داشتن این دانش با جامعه می‌توان تعامل بهتری داشت و باید گفت انسان‌ها پیچیدگی‌های خاصی دارند و باید برای ارتباط با هر فرد یک نوع رویکرد را انتخاب کرد.

وی افزود: این دانشگاه آماده ارائه خدمات بیشتر و با کیفیت‌تر به مجموعه ذوب آهن اصفهان است.

حمید حسینی مدیر بهداشت و محیط زیست در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه مبحث ایمنی روحی اهیمت بسیاری دارد، گفت: مراکز صنعتی با مسائل مختلف نیروی انسانی مواجه هستند و مسائل مربوط به این حوزه بسیار مهم و اثرگذار است.

وی افزود: این جلسه به منظور بسط و گسترش همکاری‌های فی ما بین است تا از تنوع خدماتی بیشتری در حوزه روانشناختی استفاده کنیم.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟ شرط رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر چیست؟
کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.
سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک سقوط بی سابقه در ثروت ایلان ماسک
آخرین داده‌ها نشان می‌دهد که مدیرعامل شرکت‌های تسلا، اسپیس‌ایکس و ایکس (توییتر سابق)، در یک سقوط بی‌سابقه، ۱۲۱ میلیارد دلار از ثروت خود را در سال ۲۰۲۵ از دست داده است.
خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر خوشحالی طارمی از بازگشت به تمرینات اینتر
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به بازگشت خود به تمرینات اینتر ایتالیا واکنش نشان داد.
۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد ۶ راه تأمین مالی برای دانش بنیان‌ها طراحی شد
مدیر کل مرکز تأمین مالی معاونت علمی از طراحی ۶ الگوی تأمین مالی شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و به تشریح جزییات این برنامه‌ها پرداخت.
ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا ورود هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان (صبح شنبه، ۲۳ فروردین) در راس هیئتی سیاسی وارد مسقط پایتخت عمان شد.
قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است قائم پناه: طیب‌نیا گزینه اصلی تصدی وزارت امور اقتصاد و دارایی است
معاون اجرایی رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، از «علی طیب‌نیا» به عنوان گزینه اصلی تصدی وزارت اقتصاد در فهرست پیشنهادی به رئیس جمهور پزشکیان خبر داد.
چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟ چه کسانی همراه با عراقچی راهی مذاکرات عمان شدند؟
حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا با انتشار پستی در ایکس درباره ورود هیأت ایران به عمان برای مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا نکته‌ای را مطرح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر