کد خبر: ۱۷۱۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۴

ایجاد فضای آرام و به دور از دغدغه برای کارکنان وظیفه منابع انسانی شرکت است

نشست تعاملی حوزه سرمایه‌های انسانی با مسئولین روابط صنعتی‌های شرکت با حضور جاوید سلوکی مشاور مدیرعامل، با موضوع رفع مشکلات کارکنان و ارائه اطلاعات شفاف به تلاشگران شرکت ۱۹ اردیبهشت ماه در تالار دانش مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی برگزار شد.
ایجاد فضای آرام و به دور از دغدغه برای کارکنان وظیفه منابع انسانی شرکت است

ایجاد فضای آرام و به دور از دغدغه برای کارکنان وظیفه منابع انسانی شرکت است

به گزارش مخاطب24به نقل از شرکت ذوب آهن اصفهان: سلوکی در این نشست گفت: روابط صنعتی نقطه تماس مدیریت شرکت با مجموعه پرسنل است و هر یک از مسئولین روابط صنعتی نقش بسیار مهمی در سازمان دارند چرا که می‌توانند در ارتباط موثر سازمان با کارکنان نقش مهمی ایفا نمایند.

وی مسئولین روابط صنعتی را در بخش ها، نماینده حوزه سرمایه انسانی شرکت دانست و یاد آور شد: روابط صنعتی‌ها باید به سئوالات و ابهامات کارکنان به سرعت پاسخ دهند تا کارکنان متوجه شوند مشکلات کارکنان از دغدغه‌های سازمان می‌باشد.

سلوکی گفت: ایجاد فضای آرام و به دور از دغدغه وظیفه منابع انسانی شرکت است و انتقال معظلات و مشکلات باید توسط روابط صنعتی‌ها به منابع انسانی انجام شود تا این مشکلات حل گردد. بدین ترتیب همکاران ما می‌توانند در فضای بسیار مناسب و بدون نقص کار کنند.

وی اظهار داشت: با برقراری این جلسات تعاملی تلاش می‌کنیم از مشکلات و نواقص موجود در حوزه منابع انسانی مطلع شویم و برای آن‌ها راه حل در نظر بگیریم.

سید اکبرموسویان مدیر امور اداری شرکت نیز گفت: جلسات تعاملی با روابط صنعتی‌ها باعث ارتباط دوسویه بین بخش‌های مختلف شرکت و منابع انسانی می‌گردد و با ادامه این روند انتقال اطلاعات از منابع انسانی به کارکنان بیشتر خواهد شد.

وی افزود: در صورتی که در روند اداری مشکلاتی وجود داشته باشد، این موضوع از طریق روابط صنعتی‌ها به منابع انسانی انتقال خواهد یافت.

مدیر امور اداری، روابط صنعتی‌ها را حلقه واسط کارکنان و حوزه منابع انسانی دانست و خاطر نشان کرد: ارتباط دوسویه مسئولین و کارکنان، شفاف سازی اطلاعات، تسهیل راهکار‌ها و انجام سازکار مناسب برای مشکلات از اهداف این جلسات است.

برچسب ها: ذوب آهن اصفهان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر ائتلاف مردان جبهه پایداری و یاران بذرپاش علیه خانم وزیر
استیضاح وزیر راه و شهرسازی بیش از آنکه تلاشی برای ارزیابی عملکرد و بهبود امور باشد، پروژه‌ای سیاسی با هدف تحت فشار قرار دادن دولت پزشکیان، آن هم در بزنگاهی حساس، و شاید تسویه حساب با تنها وزیر زن کابینه است.
حمید فرخ نژاد مرد بود حمید فرخ نژاد مرد بود
سامان صفاری گفت: :خیلی دلم برای حمید فرخ نژاد تنگ شده
با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید با پاتریک پهلوی‌ها آشنا شوید
یکی از شگفتی‌های تاریخ معاصر ایران، علی پاتریک پهلوی است، علی پاتریک پهلوی (زاده ۱ سپتامبر ۱۹۴۷، پاریس) فرزند علیرضا پهلوی، برادر محمدرضا شاه پهلوی، و کریستیان شولوسکی، زنی فرانسوی-لهستانی‌تبار است.
ثروت کاسبان فیلترینگ ثروت کاسبان فیلترینگ
طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس در سال ۱۴۰۲، بیش از ۷۰ درصد کاربران ایرانی برای دسترسی به پلتفرم‌های مسدودشده از انواع وی‌پی‌ان استفاده می‌کنند. این آمار نشان‌دهنده نیاز مردم به دسترسی آزاد به اطلاعات و خدمات آنلاین است.
ایران آمادگی بازسازی لبنان را دارد ایران آمادگی بازسازی لبنان را دارد
وزیر امور خارجه گفت: در خصوص بازسازی لبنان شرکت‌های ایرانی آمادگی دارند مشارکت داشته باشند و اگر دولت لبنان علاقمند باشد از طریق دولت لبنان انجام خواهد شد.
صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است صادق:تامین مسکن برای محرومان مورد تاکید رئیس‌جمهور است
وزیر راه و شهرسازی گفت: تامین مسکن برای محرومان و کارگران مورد تاکید رئیس‌جمهور است و اقدامات لازم با همکاری وزارت صمت آغاز شده است.
تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟ تهران هم به پویش عدم سگ گردانی پیوسته است؟
سخنگوی شهردار تهران با اشاره به نارضایتی فزاینده شهروندان از سگ‌گردانی در بوستان‌ها، بر لزوم ایجاد پلیس تخصصی شهری برای ساماندهی این پدیده و حفظ حقوق عمومی تاکید کرد و گفت: با وجود نصب تابلو‌های هشدار دهنده در اغلب بوستان‌های پایتخت مبنی بر ممنوعیت ورود حیوانات، اما روند سگ گردانی در فضای عمومی ادامه دارد و این موضوع در برخی مناطق شهری، دغدغه‌ای جدی برای خانواده‌ها است.
صفحه خبر بالای تصاویر