کد خبر: ۱۷۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۷

حمایت عارف از لیست جمهور

رییس بنیاد امید ایرانیان با اعتقاد بر اینکه در دوره پنجم مدیریت شهری تهران ریل‌گذاری مناسبی در اداره پایتخت صورت گرفت، گفت: برای تداوم این رویکرد از لیست انتخاباتی «جمهور» حمایت می‌کنم.
حمایت عارف از لیست جمهور

حمایت عارف از لیست جمهوررییس بنیاد امید ایرانیان با اعتقاد بر اینکه در دوره پنجم مدیریت شهری تهران ریل‌گذاری مناسبی در اداره پایتخت صورت گرفت، گفت: برای تداوم این رویکرد از لیست انتخاباتی «جمهور» برای انتخابات شورای اسلامی شهر تهران حمایت می‌کنم.

به گزارش مخاطب24 به نقل از ایسنا، متن این پیام به شرح زیر است:

ورود اصل شوراها به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران را می‌توان تبلور مشی و مرام بنیان‌گذار فقید انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و اعتقاد ایشان به میزان بودن رای ملت دانست.  

همچنین آیت الله سیدمحمود طالقانی به عنوان قرآن‌پژوه و مجتهدی آزادیخواه، انقلابی و استبدادستیز، با اتکا به سنت و عقلانیت شیعی، با برجسته‌کردن مفهوم «شورا» گامی مهم در تئوریزه و تثبیت مفهوم و اصل شوراها در انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران برداشت؛ به گونه‌ای که می‌توان با صراحت گفت که نام و مفهوم شورا در انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران، بدون یادآوری نام و سیره آیت الله طالقانی امکان پذیر نیست.

از سوی دیگر دولت اصلاحات در به منصه‌ ظهور رساندن و اجرای اصل مهم شوراها گامی مهم در تثبیت حق حاکمیت ملت و اجرای قانون اساسی برداشت.

 دولت اصلاحات در کنار موفقیت‌های بزرگ در سیاست خارجی، اقتصاد، توسعه سیاسی و ... توانست در کاهش شکاف ملت و حاکمیت و اصلاح بروکراسی کشور به نفع مردم و میدان‌داری منتخبان ملت در شوراهای اسلامی و مدیریت شهرها و روستاها گام بردارد.

حال در آستانه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با تمجید از عملکرد موفق دوره پنجم مدیریت شهری تهران که ریل‌گذاری مناسبی در اداره پایتخت صورت گرفت و باعث آشتی مردم با شهر شده است برای تداوم این رویکرد از لیست انتخاباتی «جمهور» برای انتخابات شورای اسلامی شهر تهران حمایت و از شایستگانی که به هر دلیل در این لیست حضور ندارند و از ادامه رقابت های انتخاباتی انصراف دادند از این روحیه اخلاقی آنان قدردانی می‌کنم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر