کد خبر: ۱۷۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

شرکت ملی صنایع مس ایران نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد

دکتر مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق که به منظور بازدید از مجتمع مس سرچشمه به استان کرمان سفر کرده است.
شرکت ملی صنایع مس ایران نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد

شرکت ملی صنایع مس ایران نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد

مخاطب24:دکتر مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق که به منظور بازدید از مجتمع مس سرچشمه به استان کرمان سفر کرده است، پس از بازدید از این مجتمع در نشست خبری که با حضور دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و سایر معاونان و مدیران برگزار شد، گفت: در سازمان بورس به تأمین مالی شرکت ملی صنایع مس ایران کمک خواهیم کرد.


وی با بیان اینکه انتشار اوراق بدهی توسط این شرکت می‌تواند سرعت انجام پروژه‌های آن را افزایش دهد، افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران شرکتی است که به واسطه قرارگرفتن در بین شرکت‌های سهام عدالت، متعلق به ۵۰ میلیون سهامدار و شرکتی مردمی است. این شرکت نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: صنعت مس آینده خوبی دارد و به راحتی می‌توان در مورد ۴۰ سال آینده آن سخن گفت چرا که سرمایه‌گذاری در این صنعت بازدهی بسیار خوبی خواهد داشت.

دکتر عشقی با تاکید بر این که موضع ما در سازمان بورس این است که از رانت کور و بی‌هدف جلوگیری کنیم، افزود: رانتی که در زنجیره اول تولید، توزیع می‌شود در بازار‌های غیر رسمی فروخته می‌شود و سود آن به جیب دلال می‌رود، ما به دنبال مقابله با آن هستیم.

وی گفت: برای تامین مالی طرح‌های پیشران اقتصادی کشور برنامه داریم که حتما از طریق ابزار‌های بدهی و سرمایه‌ای بتوانیم این برنامه‌ها و پروژه‌ها را تامین مالی کنیم.

دکتر عشقی همچنین با بیان این که موضوع نخستین شرکت سهامی عام پروژه را با شرکت ملی صنایع مس پیش برده‌ایم و به عرضه عمومی خواهیم رساند، گفت: از این طریق منابع عمومی و منابعی که مردم در دست دارند و می‌خواهند در یک سرمایه‌گذاری سودآور به کار بگیرند را، این ابزار در اختیارشان قرار داده می‌شود.

وی افزود: اگر شرکت ملی صنایع مس برای پروژه‌های مختلف خود نیاز به منابع مالی داشته باشد آمادگی داریم از طریق انتشار انواع اوراق کمک کنیم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار کرد: شرکت ملی صنایع مس یکی از مجموعه‌های صنعتی بود که مجوز اولین شرکت تأمین سرمایه را دریافت کرد و هم اکنون فعالیت آن شروع شده است و انتظار داریم که این شرکت تأمین سرمایه در این فرایند تأمین مالی طرح‌ها نقش ویژه‌تری را ایفا کند.

دکتر عشقی تصریح کرد: شرکت ملی مس یکی از عرضه‌کننده‌های بزرگ در شرکت بورس کالا است که انواع محصولات خود را در بورس کالا عرضه می‌کند و ما همواره از این عرضه‌های مالی حمایت کرده‌ایم و تمام تلاشمان این بود که یک بازار شفاف و منصفانه هم برای فروشنده و هم برای خریداران محصولات شرکت ملی مس در بورس کالا ایجاد کنیم.

 
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.