کد خبر: ۱۷۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۷
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار:

شرکت ملی صنایع مس ایران نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد

دکتر مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق که به منظور بازدید از مجتمع مس سرچشمه به استان کرمان سفر کرده است.
شرکت ملی صنایع مس ایران نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد

شرکت ملی صنایع مس ایران نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد

مخاطب24:دکتر مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق که به منظور بازدید از مجتمع مس سرچشمه به استان کرمان سفر کرده است، پس از بازدید از این مجتمع در نشست خبری که با حضور دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران و سایر معاونان و مدیران برگزار شد، گفت: در سازمان بورس به تأمین مالی شرکت ملی صنایع مس ایران کمک خواهیم کرد.


وی با بیان اینکه انتشار اوراق بدهی توسط این شرکت می‌تواند سرعت انجام پروژه‌های آن را افزایش دهد، افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران شرکتی است که به واسطه قرارگرفتن در بین شرکت‌های سهام عدالت، متعلق به ۵۰ میلیون سهامدار و شرکتی مردمی است. این شرکت نقش ویژه‌ای در رشد و توسعه بازار سرمایه دارد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تصریح کرد: صنعت مس آینده خوبی دارد و به راحتی می‌توان در مورد ۴۰ سال آینده آن سخن گفت چرا که سرمایه‌گذاری در این صنعت بازدهی بسیار خوبی خواهد داشت.

دکتر عشقی با تاکید بر این که موضع ما در سازمان بورس این است که از رانت کور و بی‌هدف جلوگیری کنیم، افزود: رانتی که در زنجیره اول تولید، توزیع می‌شود در بازار‌های غیر رسمی فروخته می‌شود و سود آن به جیب دلال می‌رود، ما به دنبال مقابله با آن هستیم.

وی گفت: برای تامین مالی طرح‌های پیشران اقتصادی کشور برنامه داریم که حتما از طریق ابزار‌های بدهی و سرمایه‌ای بتوانیم این برنامه‌ها و پروژه‌ها را تامین مالی کنیم.

دکتر عشقی همچنین با بیان این که موضوع نخستین شرکت سهامی عام پروژه را با شرکت ملی صنایع مس پیش برده‌ایم و به عرضه عمومی خواهیم رساند، گفت: از این طریق منابع عمومی و منابعی که مردم در دست دارند و می‌خواهند در یک سرمایه‌گذاری سودآور به کار بگیرند را، این ابزار در اختیارشان قرار داده می‌شود.

وی افزود: اگر شرکت ملی صنایع مس برای پروژه‌های مختلف خود نیاز به منابع مالی داشته باشد آمادگی داریم از طریق انتشار انواع اوراق کمک کنیم.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار کرد: شرکت ملی صنایع مس یکی از مجموعه‌های صنعتی بود که مجوز اولین شرکت تأمین سرمایه را دریافت کرد و هم اکنون فعالیت آن شروع شده است و انتظار داریم که این شرکت تأمین سرمایه در این فرایند تأمین مالی طرح‌ها نقش ویژه‌تری را ایفا کند.

دکتر عشقی تصریح کرد: شرکت ملی مس یکی از عرضه‌کننده‌های بزرگ در شرکت بورس کالا است که انواع محصولات خود را در بورس کالا عرضه می‌کند و ما همواره از این عرضه‌های مالی حمایت کرده‌ایم و تمام تلاشمان این بود که یک بازار شفاف و منصفانه هم برای فروشنده و هم برای خریداران محصولات شرکت ملی مس در بورس کالا ایجاد کنیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین
بنگلادش قصد دارد با چین قرارداد ۲.۲ میلیارد دلاری برای خرید ۲۰ جنگنده چندمنظوره J-۱۰CE امضا کند؛ تحویل هواپیما‌ها از سال ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.
آخرین قیمت طلا و سکه در بازار امروز ایران+ جدول آخرین قیمت طلا و سکه در بازار امروز ایران+ جدول
طلا و سکه در بازار امروز با نوساناتی همراه شدند؛ سکه طرح جدید ۴۵.۵ میلیون و طلای ۱۸ عیار ۳.۷۹۵ میلیون تومان معامله می‌شود.
رفتار غیراخلاقی دانشجویان خارجی در همدان رفتار غیراخلاقی دانشجویان خارجی در همدان
حواشی رفتار غیراخلاقی برخی دانشجویان خارجی در دانشگاه بوعلی‌سینا همدان موجب تجمع دانشجویان و شهروندان شد؛ مسئولان در حال بررسی موضوع هستند.
سوءقصد به جان رئیس‌جمهور اکوادور+ فیلم سوءقصد به جان رئیس‌جمهور اکوادور+ فیلم
وزیر انرژی اکوادور اعلام کرد خودروی رئیس‌جمهور دنیل نوبوآ مورد حمله حدود ۵۰۰ معترض قرار گرفت، اما او آسیبی ندیده و پنج نفر در این رابطه دستگیر شدند.
حمله مرگبار به ارتش پاکستان حمله مرگبار به ارتش پاکستان
در حمله گروه تحریک طالبان پاکستان به مواضع ارتش در منطقه کرم ایالت خیبرپختونخوا، ۱۱ نظامی از جمله یک افسر ارشد جان باختند و شماری دیگر زخمی شدند.
بازگشت حسن پورشیرازی با نقشی متفاوت در سریال «بدنام» بازگشت حسن پورشیرازی با نقشی متفاوت در سریال «بدنام»
حسن پورشیرازی پس از موفقیت در فیلم «پیرپسر»، با سریال خانگی «بدنام» به کارگردانی احسان سجادی حسینی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا، به دنیای تصویر بازمی‌گردد.
مجیدی هم به فریاد استقلال بحران زده نرسید مجیدی هم به فریاد استقلال بحران زده نرسید
همزمان با تزلزل جایگاه ساپینتو در نیمکت استقلال، گمانه‌زنی‌ها درباره بازگشت فرهاد مجیدی شدت گرفته؛ اما دلایلی وجود دارد که نشان می‌دهد این بازگشت بسیار بعید است. 
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر