کد خبر: ۱۶۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰

تکریم و احترام مشتریان اولویت نخست بیمه کوثر

ابوالفضل آقادادی در ششمین همایش تجلیل از سرپرستی‌ها و نمایندگان برتر بیمه کوثر بر افزایش رضایت مشتریان و اهمیت انسجام و کار تیمی کارکنان و شبکه فروش در رشد و بالندگی شرکت تاکید کرد.
تکریم و احترام مشتریان اولویت نخست بیمه کوثر

تکریم و احترام مشتریان اولویت نخست بیمه کوثر

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر: ابوالفضل آقادادی در ششمین همایش تجلیل از سرپرستی‌ها و نمایندگان برتر بیمه کوثر بر افزایش رضایت مشتریان و اهمیت انسجام و کار تیمی کارکنان و شبکه فروش در رشد و بالندگی شرکت تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمه کوثر، مدیرعامل شرکت هدف از برگزاری همزمان همایش تجلیل از نمایندگان برتر و تجلیل از سرپرستی‌های برتر را ایجاد ادبیات مشترک و اتحاد و انسجام و میثاق در تبیین و اجرای برنامه‌ها و شاخص‌ها اعلام نمود.

دکتر آقادادی ضمن تاکید بر تجلیل و تقدیر از سرمایه‌های انسانی شرکت در نقش همکاران و شبکه فروش بیمه کوثر گفت: عملکرد و دستاورد‌های ارزشمند و رشد و اعتلای برند کوثر به فضل الهی و حمایت سهامداران و اعضای هیئت مدیره و با کار جهادی و اتحاد و انسجام و همدلی و همراهی تک تک اعضای تیم همکاران و شبکه فروش حاصل شده که مایه افتخار و غرورآفرین است و باید روز به روز افزایش یابد تا بتوانیم خدمات موثرتر و شایسته تری به مشتریان ارائه کنیم. با افتخار همه ما از جنس ارزشی کوثریم و خدمت صادقانه و تکریم مشتریان، بزرگترین نعمت زندگی کاری ما زیر چتر نام ارزشی کوثر است.

وی تاکید کرد باید از این فرصت خدمت با تلاش جهادی نهایت استفاده را نماییم و همکاران و شبکه فروش در هر سنگر و نقشی که مسئولیت می‌پذیرند باید آن را به عنوان امانت و فرصتی مغتنم برای خدمتگزاری بدانند. اصل همیشگی و اولویت نخست بیمه کوثر تکریم و احترام مشتریان است.

وی عملکرد سال گذشته را ارزشمند توصیف کرد و ضمن اشاره به فروش بیش از ۸ هزار میلیارد تومانی، سال ۱۴۰۱ را درخشان‌ترین سال شرکت از حیث درآمد سرمایه گذاری نامید که بخش عمده‌ای از این درآمد سرمایه گذاری ۲۵۰۰ میلیارد تومانی در سه ماهه آخر سال محقق شده است همچنین دکتر آقادادی از اقدامات عملکردی مهم دیگر به افزایش سرمایه شرکت از ۱۶۸۸ به ۲۵۰۰ میلیارد تومان و تبدیل وضعیت نیرو‌ها و ساخت و تکمیل ساختمان جدید مرکزی شرکت و رونمایی از نرم افزار کوثر من و ارائه خدمات مناسب و به موقع به بیمه گذاران بالاخص در زلزله خوی اشاره نمود.

مدیرعامل بیمه کوثر ضمن اشاره به اهمیت ارزش ویژه برند بیمه کوثر اظهار داشت: بیمه گری اقتصادی، بازدهی مناسب سرمایه گذاری، بهره وری منابع و نوآوری در خدمات و فرآیند‌ها از محور‌های اصلی توجه شرکت در سال ۱۴۰۲ است.

ایشان در پایان با بیان اینکه تکریم کنندگان مشتریان، خودشان هم باید تکریم شوند بر تقویت شبکه فروش تاکید کرد. وی مسئولیت پذیری، اخلاق مداری، حفظ کرامت، رعایت صداقت را به عنوان برخی از ارزش‌های اخلاقی مدنظر بیمه کوثر برشمرد.

ابوالفضل آقادادی ابراز امیدواری کرد در سال جاری شاهد تداوم تلاش، همت مضاعف و صرف توان و انرژی بیشتری در مسیر تحقق اهداف شرکت بالاخص افزایش رضایت ذی نفعان و سودآوری باشیم و در مسیر ارتقای جایگاه و توسعه پایدار بیمه کوثر گام برداریم.

برچسب ها: بیمه کوثر
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟ نماینده ترامپ در مذاکره با عباس عراقچی کیست؟
نماینده ترامپ در مذاکرات یک یهودی است که روابط بسیار نزدیکی با ترامپ دارد و به دنبال «برچیده شدن» برنامه هسته‌ای ایران نیست.
ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵ ثروتمندترین زنان جهان در سال ۲۰۲۵
مجله مشهور فوربز، لیست به‌روزرسانی شده و ۱۰ نفره ثروتمندترین زنان جهان در نیمه اول سال ۲۰۲۵ میلادی را منتشر کرد.
دل رسایی برای شنبه شور میزنه! دل رسایی برای شنبه شور میزنه!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما الان مذاکرات غیرمستقیمی داریم و این مذاکرات در جریان است، نباید از درون کشور پیام ضعف مخابره شود.
ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟ ترامپ مزاحم تلفنی می‌شود؟
کاخ سفید از اظهار نظر درباره تماس‌های خصوصی رئیس‌جمهور آمریکا یا وقوع این مکالمه خودداری کرد. مک‌مستر که با شبکه سی‌بی‌اس همکاری دارد، از اظهار نظر درباره این تماس خودداری کرد.
سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند! سهراب پاکزاد خیالت جمع را خواند!
خیالت جمع قطعه‌ای از سهراب پاکزاد خواننده پاپ است. موزیک ویدیوی این قطعه را می‌بینید و می‌شنوید.
علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی! علیرضا دبیر با دوبنده قرمز متخصص هوش مصنوعی!
دبیر گفت: در هوش مصنوعی نزدیک به ۵۰۰ میلیارد هزینه کردیم!
پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد پهپاد انتحاری جدید ایران با ۴۰۰۰ کیلومتر برد
با وجود آنکه تصور می‌شود سلاح‌های ایران به صورت عمده تا ۲۵۰۰ کیلومتر است و باید برای رسیدن به برد بیشتر اصلاحات فنی ایجاد کرد، اما ایران شش ماه پیش یعنی پیش از روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، از یک پهپاد انتحاری رونمایی کرد که ۴۰۰۰ کیلومتر برد دارد و حالا توجهات به این پهپاد جلب شده است.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر