کد خبر: ۱۶۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۷
سرمربی پیکان:

۶ بازیکن به بازی با پرسپولیس نمی‌رسند

سرمربی تیم فوتبال پیکان با اشاره به تغییر محل برگزاری بازی با پرسپولیس، گفت: مظلومترین تیم لیگ برتر هستیم.
۶ بازیکن به بازی با پرسپولیس نمی‌رسند

۶ بازیکن به بازی با پرسپولیس نمی‌رسند

مخاطب24:تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر به مصاف پیکان می‌رود. این مسابقه قرار بود در ورزشگاه دستگردی در اکباتان برگزار بشود، اما در نهایت ورزشگاه آزادی میزبان شد.

 

 


مجتبی حسینی سرمربی پیکان امروز در نشست خبری پیش از این مسابقه گفت: با توجه به شرایط جدول و قرعه‌ای که داریم سه بازی آخر خیلی برای پیکان حساس است. با وجود تمام مشکلاتی که داشتیم سعی کردیم تیم را آماده کنیم.

حسینی درباره تغییر محل برگزاری بازی پیکان و پرسپولیس تاکید کرد: آنچه به من مربوط است را توضیح می‌دهم. به نظرم مظلوم‌ترین تیم لیگ برتر هستیم. زمین اصلی ما انقلاب کرج بود. قبل از بازی با فولاد بهترین نتایج را در آنجا گرفتیم. ما آنجا فقط یک گل خورده داشتیم و اصلاً نباختیم، اما ناگهان گفتند برای بازی با استقلال به دستگردی برویم.

وی ادامه داد: بعد از آن ما مقابل تراکتور جلوی ۴۰ هزار هوادار و سپس مقابل نساجی با ۱۵ هزار تماشاگر بازی کردیم. بازی بعدی را هم مقابل سپاهان اصفهان باید انجام دهیم. بهتر است یک کلت بیاورند و در سرم خالی کنند. من دوست داشتم در زمین خودمان بازی کنیم. این تنها حرف من است.

سرمربی پیکان خاطرنشان کرد: ما باید در زمین خودمان بازی می‌کردیم. حالا هر کس تصمیم گرفته است ظلم به پیکان شده است. همه دارند از استقلال و سپاهان صحبت می‌کنند، اما من می‌گویم ظلم اصلی به پیکان شده است. فشار این موضوع به من می‌آید.

به گفته حسینی، سامان فلاح مدافع ملی پوش پیکان به خاطر آسیب دیدگی تا پایان فصل شرایط مسابقه را پیدا نمی‌کند. حسینی همچنین از غیبت شش بازیکن مصدوم دیگر این تیم برابر پرسپولیس خبر داد.

منبع: مهر

 
برچسب ها: لیگ برتر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد آمریکا ارائه زیردریایی اتمی به کره‌جنوبی را مشروط کرد
نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد زیردریایی هسته‌ای کره‌جنوبی باید علیه تهدید‌های چین استفاده شود؛ همزمان معافیت خرید تسلیحاتی لغو شد.
ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست ایران به شبکه جهانی یونسکو در حفاظت میراث و علوم شناختی پیوست
با تصویب یونسکو، ایران به شبکه UNITWIN مرمت معماری و کرسی علوم شناختی پیوست و جایگاه خود را در پژوهش و حفاظت بین‌المللی ارتقا داد.
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
برگزیده
ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال ضربه سنگین به بارسلونا؛ مصدومیت جدی لامین یامال
لامین یامال، پدیده نوظهور بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، به دلیل آسیب‌دیدگی ناحیه لگن (پوبالژیا) مدتی از فوتبال دور خواهد بود؛ موضوعی که نگرانی‌های زیادی برای هواداران و کادر فنی ایجاد کرده است.
تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد! تیپ دستیار ایتالیایی قلعه‌نویی جنجالی شد!
بررسی استایل و ظاهر دیپلماتیک دستیار جدید تیم ملی، به صدر اخبار جنجالی رسید
اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟! اعتراض رسمی پرسپولیس، عدالت کجایی؟!
باشگاه پرسپولیس به رای کمیته انضباطی مبنی بر بخشش تراکتور اعتراض کرد.کمیته استیناف با تغییر ناگهانی حکم،رای به برگزاری بازی در ورزشگاه یادگار امام با حضور هواداران تراکتور داد.
صفحه خبر بالای تصاویر