کد خبر: ۱۶۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸

باید دریچه‌های فساد در صنعت خودرو مسدود شود

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی گفت:صنعت خودروی داخلی با درنظر گرفتن ایجاد رقابت امکان رشد دارد وگرنه مشکلات در این بخش باقی خواهد ماند.
باید دریچه‌های فساد در صنعت خودرو مسدود شود

باید دریچه‌های فساد در صنعت خودرو مسدود شود

مخاطب24:سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، با اشاره به آسیب شناسی شکل‌گیری مافیای خودرو در کشور اظهار کرد: مافیا به معنای شکل گیری دست‌های پنهان است.

 

 


وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره مبارزه با فساد، بیان کرد: مافیا حتی می‌تواند در واردات خودرو شکل بگیرد، حتی مافیای خودرو می‌تواند در زمینه خرید و فروش قطعات خودرو شکل گیرد بنابراین دریچه‌های فساد در این بخش باید بسته شود.

وی با بیان اینکه زمانی وزارت صمت موضوع قرعه کشی خودرو را با هدف مقابله با مافیا مدنظر قرار داد، بیان کرد: این مافیا پیش از طرح موضوع قرعه کشی، خودرو را از تولیدکنندگان می‌خرید و، اما به دست مردم نمی‌رساند و خودش آن را با قیمت گران‌تر به فروش می‌رساند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه کشور ترکیه در سال گذشته به میزان ۲ میلیارد دلار صادرات خودرو داشته است، بیان کرد: این در حالی است که صنعت خودروی ترکیه ۳۰ سال بعد از ما آغاز شده است و اجازه واردات همه نوع خودرو به این کشور آزاد است و خط تولید و مونتاژ هم دارد.

وی با انتقاد از انحصار در بخش واردات خودرو به کشور بیان کرد:چرا نباید خودرو وارد کشور شود؟ اجازه واردات خودرو در همه کشور‌های دنیا تجربه شده است؛ بنابراین موانع این مسئله باید در کشور برطرف شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه رئیس جمهور باید در زمینه بازگشایی دروازه واردات خودرو با سایر مسئولان مذاکره و در این راستا تلاش کند، بیان کرد: حتما صنعت خودروی داخلی با درنظر گرفتن ایجاد رقابت امکان رشد دارد و گرنه مشکلات در این بخش بیشتر خواهد شد.

منبع:فارس

 
برچسب ها: مافیای خودرو
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
چند رسانه ای
رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم رییس جمهور در مراسم شاخسی + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان روز تاسوعا در آیین عزاداری شاخسی شرکت کرد. شاخسی شیوه عزاداری مردم تبریز است.
غرب تبریز باز هم لرزید غرب تبریز باز هم لرزید
روابط عمومی و تبلیغات سپاه عاشورا اعلام کرد: صدای شبیه به انفجار و دود برخاسته از غرب تبریز در بعد از ظهر یکشنبه، هشتم تیر، مربوط به تعویض مخزن ازت در پالایشگاه تبریز است.
دراگان تا ۱۴۰۶ در تبریز می‌ماند دراگان تا ۱۴۰۶ در تبریز می‌ماند
نتیجه جلسه دراگان اسکوچیچ با مالک تراکتور اعلام شد: تمدید قرارداد دو ساله.
آوازه قهرمانی تراکتور به سازمان ملل رسید آوازه قهرمانی تراکتور به سازمان ملل رسید
در روز جهانی فوتبال که در صحن سازمان ملل متحد در نیویورک برگزار شد، نماینده ایران جشن قهرمانی ۳۰۰ هزار نفری تراکتور در تبریز را یکی از نشانه‌های قدرت وحدت بخش فوتبال دانست.
عملیات نجات علیرضا از میان دیوار‌ها عملیات نجات علیرضا از میان دیوار‌ها
شیطنت علیرضای نوجوان باعث گرفتاری اش بین دو دیوار شد.
جشن قهرمانی تراکتور در یادگار امام جشن قهرمانی تراکتور در یادگار امام
تراکتور پس از سال‌ها انتظار به قهرمانی لیگ برتر رسیده و ده‌ها هزار هوادار پرشور، از ساعات اولیه صبح، ورزشگاه یادگار امام و اطراف آن را به صحنه‌ای بی‌سابقه از شور و افتخار تبدیل کرده‌اند.
قهرمانی تراکتور و واکنش مهدی پزشکیان قهرمانی تراکتور و واکنش مهدی پزشکیان
مهدی پزشکیان پسر رئیس جمهور با انتشار استوری در اینستاگرام قهرمانی تراکتور را به هواداران این تیم تبریک گفت.
خشیل خوشمزه‌ای از دل اردبیل خشیل خوشمزه‌ای از دل اردبیل
خشیل صبحانه‌ای گرم و مغذی از دل سنت‌های اردبیل