کد خبر: ۱۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۴

یادداشت انتقادی پرستویی درباره عکس جنجالی رئیسی در سوریه

پرویز پرستویی، بازیگر پیشکسوت تلویزیون و سینما با انتشار یک دل‌نوشته تلخ به انتشار عکس خبرساز از حاشیه سفر رئیسی به سوریه واکنش تندی نشان داد و از رئیس دولت سیزدهم به شدت انتقاد کرد.
یادداشت انتقادی پرستویی درباره عکس جنجالی رئیسی در سوریه

یادداشت انتقادی پرستویی درباره عکس جنجالی رئیسی در سوریه

مخاطب24:پرویز پرستویی با انتشار عکس جنجالی از نحوه مواجهه رئیسی با مقامات زن سوری نوشت:

یادداشت انتقادی پرستویی درباره عکس جنجالی رئیسی در سوریه

آقای رئیسی

میخواهم از این عکس وام بگیرم و بگویم

در این قاب که رئیس جمهور سوریه هم حضور دارد، خانمی بدون حجاب، بالبخند و دست به سینه مقابل شما ایستاده و شماهم باچهره خندان چشم در چشم آن خانم و دست راستتان را به علامت ((ارادتمندیم)) بلند کردید!

خب سوالم این است:

شما که یک روحانی متشرع هستید، این لبخند و مستقیم به صورت یک خانم بی حجاب نگاه کردن گناه و معصیت ندارد؟ خوب حتما معصیت و گناه ندارد وگرنه شما، هم دست بلند نمی‌کردید و هم سرتان را پایین می‌انداختید، مثل خیلی از آدم‌های مومن و متشرع...

 

 


سوال دوم:

پس چرا دولت سوریه دختران و زنان سوری را ملزم به پوشیدن ((حجاب)) نمی‌کند؟!

پس چرا رئیس جمهور سوریه، بانوان کشورش را به خاطر نداشتن ((حجاب)) مجازات نمی‌کند؟!

واقعا خیلی تناقض در این عکس با رفتار و اعمالی که در کشورمان صورت می‌گیرد وجود دارد...

حداقل ظاهر قضیه را حفظ کنید!

در سفری که به سوریه داشتید در اخبار فرمودید ما برای رفع تخریب‌هایی که در سوریه بوجود آمده در کنارشان خواهیم بود! از نظر بنده هیچ اشکالی هم ندارد که در همه جای این جهان همه به فکر هم باشند و در کنارهم و در صلح و آرامش روزگار سپری کنند.

ولی در حال حاضر عده زیادی از هموطنانمان به سختی روزگار می‌گذرانند!

فقر

اعتیاد

بیکاری

بی سرپناهی

بی هویتی ((افرادبدون شناسنامه))

در دور و برمان به وفور دیده می‌شود.

روا نیست که بی توجه باشید...

یا حداقل در سفر‌هایی که دارید این عکس‌ها را نگیرید و این حرف هارا نفرمایید.

چراغ خاموش سفر کنید و داغ دل مردم را تازه نکنید!

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی
صادق زیباکلام به اتهام اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تایید رژیم صهیونیستی امروز در دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه می‌شو
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد! وزیر خارجه آمریکا: ایران برای هیچ منظوری نباید غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد!
مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا، در پاسخ به این سؤال که آیا «خط قرمز نهایی» آمریکا این است که «ایران حتی برای اهداف غیرنظامی نیز نباید هیچ سطحی از غنی‌سازی اورانیوم داشته باشد»، گفت: «اگر شما قادر به غنی‌سازی در هر سطحی باشید، عملاً توانایی رسیدن سریع به سطح تسلیحاتی را دارید.»
صفحه خبر بالای تصاویر