کد خبر: ۱۶۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۶

پاکسازی سواحل شهر تاریخی حریره به مناسبت روز ملی خلیج فارس در کیش

طرح پاکسازی سواحل در ایستگاه شهر تاریخی حریره با حضور سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از مسوولان محلی، گردشگران و گروه‌های مردمی اجرا شد.
پاکسازی سواحل شهر تاریخی حریره به مناسبت روز ملی خلیج فارس در کیش

پاکسازی سواحل شهر تاریخی حریره به مناسبت روز ملی خلیج فارس در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: طرح پاکسازی سواحل جزیره کیش با هدف ترویج فرهنگ حفظ محیط زیست، ۹ صبح امروز جمعه ۱۵ اردیبهشت با حضور جمعی از مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش، گردشگران، ساکنان و حامیان حفظ محیط زیست و به همت شرکت گشت و گذار آسان کیش در شهر تاریخی حریره آغاز شد.

امیر غفارپور مدیرعامل شرکت گشت و گذار کیش از مشارکت کنندگان این رویداد در خصوص پاکسازی شهر تاریخی حریره گفت: پاکسازی، حفظ و نگهداری محیط زیست به عنوان یکی از مسوولیت‌های اجتماعی است که با در این مسیر ارزشمند گام‌های موثری برداشت.

غفارپور با اشاره به حمایت و همکاری سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت عمران، آب و خدمات و حضور گسترده و استقبال گردشگران و ساکنان جزیره کیش از این رویداد، عنوان کرد: با همکاری گروه و جوامع مختلف از جمله جامعه بازاریان، جامعه کلوپ داران و فعالان محیط زیست؛ طرح پاکسازی سواحل با حضور حداکثری مردم آغاز شده است.

وی در ادامه سخنان خود افزود: پاکسازی سواحل از حدفاصل بندر حریره تا درخت سبز با حضور بیش از ۵۰ نفر از دوستداران محیط زیست، مسولان، گردشگران و ساکنان کیش، ساعت ۹ صبح آغاز شد که شرکت کنندگان در این رویداد زباله‌های سواحل را در دو بخش به صورت شیشه‌های حاوی ته سیگار و کیسه‌های زباله جمع آوری کردند.

بر اساس این گزارش، طرح پاکسازی سواحل و دریا در نقاط مختلف کیش در قالب ۶ ایستگاه "سیمرغ، میکا، دامون، حریره، کلبه هور و اسکله تفریحی" آغاز شده است.

شایان ذکر است طرح پاکسازی سواحل در "ایستگاه سیمرغ" محدوده ساحل دریا و همجوار اسکله مارینا از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با مشارکت شرکت مارین دریای کیش و همچنین "ایستگاه میکا" واقع در پلاژ آقایان پاکسازی محدوده شمال و جنوب ساحل از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با مشارکت شرکت‌های پارس میکا و میتاکیش اجرا می‌شود.

همچنین ایستگاه دامون" نیز از ساعت ۱۶ تا ۱۸ با مشارکت انجمن کارآفرینان و سرمایه‌گذاران و کیش کلاب در نظر گرفته شده در این طرح می‌باشد و ایستگاه اسکله تفریحی ششمین ایستگاه در نظر گرفته شده برای اجرای طرح پاکسازی ساحل و دریا این اسکله از ساعت ۱۵ تا ۱۸ با مشارکت جامعه کلوپ داران دریایی کیش و دوستداران محیط زیست در این طرح شرکت خواهند کرد.

گفتنی است مراسم اختتامیه و اهدای جوایز ویژه و تقدیر از اسپانسر‌های پاکسازی ساعت ۱۸ در اسکله بزرگ تفریحی برگزار خواهد شد.

تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید! آنچه درباره هومن سیدی نمی‌دانستید!
هومن سیدی در یک ویدئو درباره خود افشاگری کرد.
عکس| سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند عکس|  سند دانشجو بودن علیرضا بیرانوند
صحبت های هفته پیش بیرانوند در مورد تحصیلاتش حسابی حاشیه ساز شد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر