کد خبر: ۱۶۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۵
دکتر رستمی اعلام کرد:

سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد دلاری برای اجرای طرح‌های تحول و توسعه در صنعت مس

مدیرعامل شرکت ملی مس با بیان اینکه برای رفع دغدغه‌های رهبری در حوزه معدن، اجرای طرح‌های توسعه صنعت مس را با سرعت بیشتری پیگیری می‌کنیم، گفت: سرمایه گذاری لازم برای اجرای طرح‌های توسعه ۱۵ میلیارد دلار برآورد شده است.
سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد دلاری برای اجرای طرح‌های تحول و توسعه در صنعت مس

سرمایه‌گذاری ۱۵ میلیارد دلاری برای اجرای طرح‌های تحول و توسعه در صنعت مس

مخاطب24:دکتر علی رستمی روز چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست خبری که با حضور دکتر مجید عشقی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و سایر معاونان و مدیران در سالن معاونت بهره برداری مجتمع مس سرچشمه برگزار شد، گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه معدن، باید با تلاش و کوشش مضاعف بتوانیم از ظرفیت‌های بالقوه در این بخش استفاده کرده و آن‌ها را به بالفعل تبدیل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه شرکت ملی مس مصمم است در راستای افزایش تولید، میزان تولید کاتد را طی یک برنامه زمانبندی مشخص به یک میلیون تن برساند، گفت: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد با اجرایی شدن این برنامه صادرات شرکت مس به ۱۰ میلیارد دلار و سود خالص به ۵ میلیارد دلار خواهد رسید.
وی اضافه کرد: پیش بینی‌ها نشان می‌دهد قیمت جهانی مس نیز به بالای ۱۰ هزار دلار خواهد رسید..

وی افزود: شرکت ملی مس قصد دارد با برنامه ریزی‌های صورت گرفته رتبه جهانی کشورمان را در زمینه تولید کاتد از ۱۸ به جایگاه ۵ دنیا ارتقا دهد.

دکتر رستمی با اشاره به قرار گرفتن ایران بر روی کمربند جهانی ذخایر مس، گفت: عملیات اکتشاف تنها در ۷ درصد از مساحت کشور انجام شده است. به طور قطع با افزایش اکتشافات ذخایر مس و در ادامه تولید مس نیز بیشتر می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی مس با بیان اینکه سال گذشته در زمینه ذخایر مس کشف شده رتبه هفتم جهان را داشتیم، اظهار کرد: با توجه به اقدامات خوبی که در حوزه اکتشافات به همت تلاشگران صنعت مس صورت گرفت و با کشف ذخایر ۲ میلیارد تنی در سونگون و دیگر معادن، موفق شدیم رتبه ۵ دنیا را کسب کنیم.

وی در ادامه پنج پروژه محصولات جانبی، چهار پروژه ذوب پالایشگاه، هشت پروژه تغلیظ و احداث ۲ کارخانه اسید فسفریک در بندرعباس و چابهار را از جمله طرح‌های توسعه ملی مس برشمرد.

بهره‌برداری از طرح معدن مس دره‌زار و درآلو در آینده نزدیک در استان کرمان

وی با اعلام این خبر مبنی بر اینکه در آینده نزدیک پروژه تغلیظ با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن در دره زار به بهره برداری می‌رسد، افزود: پروژه تغلیظ در آلو هم در شهرستان رابر و بافت نیز آماده بهره‌برداری است که به امید خدا با حضور مقامات و مسئولان کشوری و استانی این پروژه‌ها رسماً افتتاح می‌شوند و هدیه‌ای برای سهامداران و مردم شریف کشورمان خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی مس تصریح کرد: این دو پروژه عظیم در استان کرمان با سرمایه گذاری بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در دست اجرا هستند.

وی با اشاره به رکورد‌های تولید شرکت مس در سال گذشته، گفت: عبور از مرز ۳۰۰ هزار تن تولید کاتد و عبور از مرز یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کنستانتره همچنین رکورد در تولید مولیبدن به همت جهادگران صنعت مس رقم خورده است.

همکاری‌های سازمان بورس و شرکت مس افزایش می‌یابد

دکتر رستمی تاکید کرد: سازمان بورس همواره منافع و مصالح سهامداران را دنبال می‌کند و حمایت بی شائبه‌ای را تاکنون از شرکت ملی صنایع مس ایران داشته است.

مدیرعامل شرکت ملی مس با بیان این‌که برنامه‌های خوبی در زمینه همکاری با سازمان بورس کشور در دست اقدام داریم، خاطرنشان کرد: سال قبل با کمک سازمان بورس شرکت تأمین سرمایه کیمیا را راه اندازی کرده‌ایم تا به کمک پروژه‌های توسعه‌ای بیاید.

دکتر رستمی در ادامه از راه‌اندازی شرکت سهامی عام پروژه خبر داد و افزود: این امر ظرف چند ماه آینده محقق و سهام آن عرضه می‌شود.

مدیر عامل شرکت ملی مس تصریح کرد: با همدلی بین فملی و فضایی که برای شرکت مس در سازمان بورس ایجاد شده است سهامداران مس شاهد تحولات بزرگی در حوزه تأمین مالی و پیشرفت پروژه‌های مس خواهند بود.

 
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول نرخ تازه محصولات ایران خودرو امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ +جدول
نرخ تازه محصولات ایران خودرو برای امروز پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ منتشر شد.