کد خبر: ۱۶۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۴

سیاست های دولت در مسیر مهار تورم

سخنگوی دولت گفت: تورم هنوز هم بالاست و اثر آن را هم در بازار می‌بینیم، اما سیاست دولت نشان می‌دهد که در مسیر مهار تورم در حال حرکت هستیم و باید سرعت آن را افزایش دهیم.
سیاست های دولت در مسیر مهار تورم

سیاست های دولت در مسیر مهار تورم

مخاطب۲۴ : علی بهادری جهرمی در نشستی با دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بندرعباس با بیان اینکه کشور ما داشته‌های زیادی دارد، اظهار کرد: ما نقاط ضعف هم داریم، اما قدر نقاط قوت خود را بدانیم و همزمان ضعف‌های خود را شناسایی و برطرف کنیم. من به آینده کشور و نسل‌های بعدی بسیار امیدوارم؛ اما به این فکر کنیم که چرا نقاط ضعف ایجاد شد و نقاط قوت از کجا سرچشمه گرفت؟

وی افزود: چرا عده‌ای می‎گفتند نمی‌توانیم؟ چرا عده‌ای می‌گفتند دولت نباید مسکن بسازد؟ نساختن پتروشیمی چه اثری به همراه داشت؟ این موارد چه اثری در بیکاری و ناامیدی و کاهش سرعت علمی ما و مشکل مسکن ما گذاشت؟ اینکه بگوییم آب خوردن هم وابسته به مذاکره است چه اثری برجای گذاشت؟

 

بهادری جهرمی ادامه داد: وقتی رشد کشاورزی سال‌های متمادی منفی بوده است اشتغال ایجاد می‌کند یا بیکاری؟ از شهریور ۱۴۰۰ تا الان رشد‌های اقتصادی منفی و تقریبا صفر به میانگین حدود ۴ درصد رسیده است. برای اولین بار رشد کشاورزی ما که سال‌ها منفی بود سال گذشته مثبت شده است.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه بیکاری بیشتر از اشتغال است، چون سه‌برابر اشتغال ایجادشده بیکاری وجود دارد، اظهار کرد: باید همین سرعت را برای سال‌های آینده حفظ کرد تا بتوان این مشکلات را برطرف ساخت. صنعت خودرویی که برای جبران کسری‌اش سه طرح ارائه می‌کند و دوتایشان از سوی مجلس و مجمع تشخیص رد می‌شود را در نظر داشته باشید و بعد بپرسید دولت برای صنعت خودرو چه کرده است؟

وی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد تورم شهریور ۱۴۰۰ بود، اما این میزان به ۴۶ درصد در یک سال و نیم بعد رسید، یادآور شد: تورم هنوز هم بالاست و اثر آن را هم در بازار می‌بینیم، اما سیاست دولت نشان می‌دهد که در مسیر مهار تورم در حال حرکت هستیم و باید سرعت آن را افزایش دهیم. کسری بودجه‌هایی که ایجاد شده و عدم تحقق رشد اقتصادی را به همراه داشته همه این‌ها بر میزان تورم ۶۰ درصدی تاثیر داشته است.

بهادری جهرمی اظهار کرد: اولویت دولت ارتقای دانشگاه فرهنگیان و حمایت‌های مادی و معنوی از آن است و به این موضوع توجه ویژه‌ای دارد.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟ روستای پالگان به چه دلیلی مقصد گردشگری شد؟
به تازگی در نشست اجلاس بریکس در برزیل روستای پالنگان به عنوان نمونه‌ای موفق از توسعه گردشگری پایدار با حفظ هویت و فرهنگ بومی معرفی شد. این روستای تاریخی و پلکانی در کردستان قرار گرفته و جاذبه‌های فراوانی برای گردشگران دارد.
پیشنهاد خارق العاده به رونالدو! پیشنهاد خارق العاده به رونالدو!
کریستیانو رونالدو، با پیشنهادی از سوی فلامینگو مواجه شده است.
یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟ یارانه مرحله سوم از چه زمانی واریز می‌شود؟
گفته می‌شود که در صورت تأمین اعتبار، واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی در روزهای پایانی اردیبهشت آغاز خواهد شد.
پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید پزشکیان: سریعا یارانه پولدار‌ها را قطع کنید
مسعود پزشکیان صبح امروز - دوشنبه - در نشستی با وزیر و شورای معاونین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از شنیدن گزارش‌های ارائه شده، با بیان اینکه باور عمیق دارم که اگر راهکار‌های کارشناسی و صحیح به کار بگیریم، قادر به حل همه مشکلات هستیم، اظهار داشت: همانطور که گفته شد این وزارتخانه در سطح وسیعی با قشر‌های مختلف مردم در ارتباط است و ارائه خدمت می‌کند، لذا پیگیری طرح محله‌محوری برای حل مشکلات بسیار می‌تواند در تسهیل امور مربوط به شما موثر باشد.
وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید! وزیر اقتصاد را در این تصویر پیدا کنید!
این تصویر را ساعتی پیش آذری جهرمی در کانال تلگرامی خود منتشر کرد.
حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری! حواشی شام ایرانی و باز هم بهنوش بختیاری و رها خدایاری!
تصاویری از بهنوش بختیاری و رها خدایاری را در آغوش یکدیگر و در حاشیه یک مراسم، بعداز اینکه در شام ایرانی حواشی جالبی ساختند را در این مطلب برای شما منتشر کرده‌ایم.
یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود یزدانی هر زمان احساس آمادگی کرد می‌تواند وارد چرخه انتخابی تیم ملی شود
رئیس فدراسیون کشتی گفت: تیم‌های منتخب کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در سومین مرحله مسابقات رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۵ در مغولستان حضور خواهند یافت.
برگزیده
سفیر ایران در انگلیس احضار شد سفیر ایران در انگلیس احضار شد
وزارت خارجه انگلیس از احضار سفیر جمهوری اسلامی ایران به بهانه اتهامات واهی علیه ۳ شهروند ایرانی خبر داد.
محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی محاکمه زیباکلام به اتهام تایید رژیم صهیونیستی
صادق زیباکلام به اتهام اقدام رسانه‌ای و تبلیغی در جهت تایید رژیم صهیونیستی امروز در دادگاه انقلاب اسلامی محاکمه می‌شو
گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟ گفت و گوی ترامپ و پوتین به صلح اکراین ختم می‌شود؟
«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا قرار است امروز با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص مسأله صلح در اوکراین صحبت کند.
صفحه خبر بالای تصاویر