کد خبر: ۱۶۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۴:۰۱

تکذیب حمله‌ اوکراین علیه پوتین

سخنان زلنسکی در حالی مطرح می‌شود که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) از دفع حمله هواپیماهای بدون سرنشین ارتش اوکراین به کاخ کرملین خبر داد.
تکذیب حمله‌ اوکراین علیه پوتین

تکذیب حمله‌ اوکراین علیه پوتین

مخاطب۲۴ : «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز چهارشنبه گفت که این کشور در راستای بازپس گیری سرزمین‌هایش مبارزه می‌کند و برایش مهم نیست که چه اتفاقی در روسیه می‌افتد.

رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد: «به تلاش‌های خود در راستای تقویت امنیت کشورمان در مقابل حملات روسیه ادامه خواهیم داد و ما باید به صلح برسیم».

وی ادامه داد: «اوکراین باید عضو پیمان آتلانتیک شمالی باشد و هیچ مانعی برای گرفتن تصمیم سیاسی در خصوص پیوستن اوکراین به ناتو وجود ندارد».

 

زلنسکی گفت: «روسیه همه ما را تهدید می‌کند و باید جنایتکاران جنگی روس را به دلیل آن چیزی که علیه اوکراین مرتکب شدند بازخواست کنیم».

رئیس جمهور اکراین مدعی شد که این کشور هیچ حمله‌ای علیه پوتین یا مسکو انجام نداده و تنها در سرزمین‌های خود در حال جنگ است.

این سخنان زلنسکی در حالی مطرح می‌شود که «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه امروز (چهارشنبه) از دفع حمله هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش اوکراین به کاخ کرملین خبر داد.

پسکوف طی نشست خبری در مسکو گفت که رژیم کی‌یف بامداد امروز اقدام به انجام حمله پهپادی به اقامتگاه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در کرملین داشت.

وی با بیان اینکه در این حمله دو فروند هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی پیش از رسیدن به کرملین رهگیری و نابود شدند، توضیح داد که مسکو این حمله را سوءقصد به جان پوتین می‌داند.

طبق این گزارش، پسکوف تاکید کرد که روسیه این اقدام را یک حمله تروریستی از جانب اوکراین دانسته و این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که هر طور صلاح می‌داند، اقدامات تلافی‌جویانه انجام دهد.

وی با بیان اینکه در زمان این حمله، پوتین در کرملین نبود و آسیبی به او نرسیده، افزود که برنامه کاری رئیس جمهور روسیه تغییری نکرده و کار دولت طبق معمول ادامه خواهد داشت.|فارس 

برچسب ها: اوکراین روسیه
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد جنجال در بازی رئال مادرید مقابل بنفیکا؛ بازی قطع شد
دیدار رئال مادرید برابر بنفیکا در ورزشگاه دالوژ به یک رسوایی نژادپرستی تبدیل شده است.
استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی استعفای اوسمار؛ فعلا مخالفت حدادی
ساعتی پس از پایان تمرین پرسپولیس که با واکنش اوسمار ویه‌را نسبت به نامه روز گذشته مدیرعامل باشگاه پرسپولیس (جریمه بازیکنان و کادرفنی و بندهای تهدیدآمیز نسبت به اعضای تیم) همراه بود، سرمربی برزیلی پرسپولیس به دیدار با پیمان حدادی رفت تا یک جلسه مهم را با او برگزار کند.
ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد ماموریت جدید پهپاد CH5 در پایگاه عین‌الاسد
ارتش عراق پهپادهای چینی CH-5 را در پایگاه هوایی عین الاسد، مکانی که قبلاً میزبان نیروهای آمریکایی بود، آزمایش کرد، پهپاد تهاجمی CH-5 یک پهپاد بزرگ با طول بال ۲۱ متر، وزن بار ۱۰۰۰ کیلوگرم، سقف پرواز ۹ کیلومتر، مداومت پروازی تا ۶۰ ساعت و برد ۱۰ هزار کیلومتر است. این پهپاد می‌تواند حداکثر ۱۶ موشک را به طور همزمان حمل کند.
حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار حذف دهک‌بندی، معیار جدید پرداخت یارانه، سطح درآمد و دارایی خانوار
احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع خبرنگاران با اشاره به اصلاح آیین‌نامه جدید یارانه‌ها گفت: بر اساس مصوبه دی‌ماه دولت، دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یا حذف یارانه نیست و معیار اصلی، سطح مشخصی از درآمد یا دارایی افراد است.
جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس جرایم بی‌سابقه بازیکنان و کادر فنی باشگاه پرسپولیس
در واکنش به دومین شکست متوالی که شانس صدرنشینی را از تیم پرسپولیس سلب کرد، هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با انتشار نامه هشت بندی اعلام کرد که تصمیمات جدیدی را در این خصوص اتخاذ کرده که بخش‌هایی از آن بسیار عجیب و بی‌سابقه است
برگزیده
دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات دیدار عراقچی و گروسی + جزئیات
«رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز در پیامی در صفحه خود در شبکه اجتماعی ایکس از دیدار با «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران خبر داده و نوشت: «به تازگی مذاکرات فنی جامعی را با وزیر امور خارجه ایران که در تدارکات مذاکرات مهمی برای روز سه‌شنبه در ژنو است، داشتم.»
فوری ایران را ترک کنید! فوری ایران را ترک کنید!
ایالات متحده از شهروندان آمریکایی خواست که پیش از مذاکرات مهم با تهران، «همین حالا ایران را ترک کنند».
علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد علی شمخانی دبیر شورای دفاع شد
طی حکمی از سوی دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور و رییس شورای دفاع، امیر دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع به عنوان دبیر این شورا منصوب شد.