کد خبر: ۱۶۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۸

اولین مناظره انتخاباتی نامزد‌های سیزدهمین دوره ریاست جمهوری چگونه بود؟

اولین مناظره نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری با حضورسیدابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، محسن مهرعلیزاده، عبدالناصر همتی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی زاده با موضوع اقتصادی برگزار شد.
اولین مناظره انتخاباتی نامزد‌های سیزدهمین دوره ریاست جمهوری چگونه بود؟

اولین مناظره نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری با حضورسیدابراهیم رئیسی، محسن رضایی، سعید جلیلی، محسن مهرعلیزاده، عبدالناصر همتی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضی زاده با موضوع اقتصادی برگزار شد.

 

اولین مناظره انتخاباتی نامزد‌های سیزدهمین دوره ریاست جمهوری چگونه بود؟

تاثر مناظرات بر آرای عمومی مردم

مناظره‌های تلویزیونی می‌توانند آرای یک نامزد انتخاباتی را تغییر دهند. این مناظره‌ها هستند که قدرت، اعتماد به نفس، هوشمندی، توانایی استدلال و مبارزه یک نامزد را به مخاطبان عرضه می‌کند و به رأی‌دهندگان نشان می‌دهد که هر شخص چقدر توانایی و قابلیت مبارزه در برابر مخالفان را دارد و می‌تواند آن‌ها را از میدان به در کند یا نه.

مناظره‌های انتخاباتی بیشتر از این که روی رأی‌دهندگان مصمم موثر باشد آرای خاکستری را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ آن‌هایی که نمی‌دانند رأی‌شان موثر است یا نه و هنوز تصمیم نگرفته‌اند به کدام نامزد رأی بدهند تا مسائل آن‌ها را حل کند. این آرا در همه کشور‌ها تعیین‌کننده انتخابات هستند.

به نظر می‌رسد در این مناظره، چیز‌های زیادی اثبات شد، از جمله:

۱ - در این مناظره ثابت شد که هیچ کدام از کاندیدا‌ها، از رئیسی و جلیلی و رضایی و قاضی زاده و زاکانی تا همتی و مهرعلیزاده، نقشی در وضع نوجود نداشته اند، حتی اگر رئیس قوه و رئیس بانک و نماینده و ... بوده اند یا هستند! گو این که آن‌ها همین دیشب با یک ون هفت نفره، از مرز بازرگان وارد کشور شده و مستقمی رفته اند استودیوی مناظرات!

۲ - در این مناظره ثابت شد که از نظر آقایان رئیسی و جلیلی و رضایی و قاضی زاده و زاکانی، قبل از دولت روحانی، ایران گل و بلبل بود و همه مشکلات از گرانی و تورم و تحریم و ... فقط و فقط در این ۸ سال رخ داده اند.

۳ - در این مناظره ثابت شد کاندیدای پوششی چه کسانی هستند  و چه کسانی نیستند (این را از تقسیم کار بین برخی کاندیدا‌ها می‌شد فهمید).

۴ - در این مناظره ثابت شد اصولگرایان "مرگ بر آمریکا"گو، اساساً آمریکا را دشمن ایران نمی‌دانند و از نظر آنها، این همتی بود که برجام را پاره کرد و تحریم‌ها را برگرداند نه "دونالد جی ترامپ"!

۵ - در این مناظره ثابت شد که باید در فرایند تحصیلات مسؤولان که ماشاء الله همه شان هم "دکتر" شده اند، تجدید نظر کرد و مثلاً از آن‌ها پرسید: مگر نه این است که طبق قانون، تحصیلات در دوره دکتری همزمان با اشتغال به کار غیرقانونی و ممنوع است. چطور همه تان با آن همه پست و سمت، دکترا گرفتید؟ وقتی دکترایتان غیر قانونی است، چگونه می‌خواهید به عنوان رئیس جمهور، پاسدار قانون اساسی باشید.

۶ - در این مناظره ثابت شد می‌توان با جادوی کلمات، اتهامات خود را افتخارات جلوه داد و توپ را به زمین دیگران انداخت.

۷ - در این مناظره ثابت شد که می‌توان مشتی شعار را به عنوان برنامه به خلق الله داد و مثلاً گفت برنامه من این است که با فساد و گرانی مبارزه کنم. حتی می‌شود به عنوان چاشنی، چند تا نمودار هم نشان داد!

نظر شما در مورد نخستین مناظره سیزدهمین دوره ریاست جمهوری چیست؟

 

.

انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
0
1
comments icon جالب نبود و قاضی زاده جذابیت مناظره را میگرفت. اگر قاضی زاده نبود کار برای رئیسی خیلی سخت میشد و قاضی زاده قدرت رضایی را میگیرد درباره رضایی هم چون اقتصادی بود به همتی حمله میکرد مناظرات بعدی باید دید به رئیسی و زاکانی لاقل ظاهری حمله میکنه یا نه
حسینی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۵
0
1
comments icon زاکانی و رضایی به رئیسی بیشتر کمک کردند تا جلیلی
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۶
0
1
comments icon اقای رئیسی متاسفانه بیش از حد نیاز به تعریف از خود پرداخت تعریف هایی که در خور و شان او نبود و برایش ارزش افزوده خلق نکرد، مثلا اینکه 2 میلیون فالور دارم چه مزیتی دارد برای شخصیتی که رییس قوه قضائیه هست
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع! راز ۲۵ رأی داده‌نشده و ۸ غایب در رأی اعتماد وزیر دفاع!
در جلسه رأی اعتماد وزیر دفاع مجلس، مهرداد اخلاقی با کسب ۲۳۷ رأی موافق اعتماد نمایندگان را جلب کرد، اما جزئیات رأی‌گیری الکترونیکی نشان داد ۲۵ نماینده حاضر اصلاً رأی ندادند و ۸ نماینده هم غایب بودند. این غیبت‌ها و عدم مشارکت در شرایط حساس انتخاب وزیر دفاع جدید، سوال‌برانگیز شده است.
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.