کد خبر: ۱۶۷۳۹
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۰

انهدام باند دریافت رشوه در یکی از ادارات دولتی فارس

با دستگیری چهارمین نفر از باند دریافت رشوه در یکی از ادارات دولتی فارس اقدامات مجرمانه باند دریافت رشوه متوقف شد.
انهدام باند دریافت رشوه در یکی از ادارات دولتی فارس

انهدام باند دریافت رشوه در یکی از ادارات دولتی فارس

مخاطب۲۴ : رییس کل دادگستری استان فارس با بیان اینکه چهارمین نفر از باند دریافت رشوه در یکی از ادارات دولتی استان دستگیر شد، گفت: با دستگیری چهارمین نفر از باند دریافت رشوه در یکی از ادارات دولتی استان اقدامات مجرمانه باند دریافت رشوه متوقف شد.

سید کاظم موسوی با اعلام این خبر اظهار کرد: از اسفند ماه سال گذشته اقدامات امنیتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) مبنی بر شناساسی عوامل دخیل در اخذ سازمان یافته رشوه در مجموعه مالیاتی استان فارس زیر نظر بازپرس ویژه انجام شد.

 

وی با بیان اینکه سه متهم این پرونده فساد مالی در سال گذشته بازداشت و تفهیم اتهام شدند، گفت: چهارمین نفر و عامل اصلی این فساد پس از تکمیل تحقیقات و جمع آوری مستندات با دستور قضایی بازداشت شد.

این مقام ارشد قضایی استان فارس تصریح کرد: تا کنون در تحقیقات سر نخ‌هایی مبنی بر اخذ معادل ۱/۵ میلیارد سکه طلا به عنوان رشوه کشف شده است.

وی افزود: تحقیقات قضایی زیر نظر بازپرس ویژه دادسرای انقلاب اسلامی شیراز در راستای شناسایی و کشف همه ابعاد این فساد مالی در جریان می‌باشد.

رییس شورای قضایی استان فارس مبارزه قاطع با فساد را از جمله اقدامات اولویت دار مجموعه قضایی استان در سال‌های اخیر خواند و بیان کرد: رسیدگی به پرونده‌های فساد در دادگستری استان در شعب ویژه و به صورت فوق العاده انجام می‌شود و روند رسیدگی‌ها مطابق با قانون اطلاع رسانی می‌شود.|ایرنا

برچسب ها: رشوه استان فارس
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه نفوذ هکر‌ها به نهاد‌های امنیتی ترکیه
تحقیقات قضایی در ترکیه پرده از نفوذ گسترده سایبری به اطلاعات شخصی و طبقه‌بندی‌شده ۱۷ نهاد دولتی از جمله سازمان اطلاعات و امنیت این کشور برداشت. تنها این سازمان، شاکی رسمی پرونده معرفی شده است.
ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد ایران‌خودرو از دولت شکایت کرد
با اینکه خودروسازان به‌تازگی موفق شدند مجوز افزایش قیمت محصولاتشان را بگیرند، اما به نظر می‌رسد این افزایش نه‌تنها رضایت آنها را جلب نکرده، بلکه حالا یکی از بزرگ‌ترین خودروسازان کشور پای شکایت به میان آورده است.
صفحه خبر بالای تصاویر