کد خبر: ۱۶۷۳۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۲

رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های بانک سینا از محل اعطای تسهیلات

درآمد‌های تسهیلاتی بانک سینا در فروردین‌ماه سال جاری نسبت به یک ماهه مشابه سال قبل، از رشد ۳۰ درصدی برخوردار بوده است.
رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های بانک سینا از محل اعطای تسهیلات

رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های بانک سینا از محل اعطای تسهیلات

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک سینا: انتشار گزارش عملکرد یک‌ماهه منتهی به پایان فروردین‌ماه سال جاری در سامانه کدال نشان می‌دهد این بانک در یک ماهه ابتدایی سال از محل اعطای تسهیلات، حدود شش هزار و ۱۶۱ میلیارد ریال درآمد کسب کرده است که ۳۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش نشان می‌دهد.

این در حالی است که درآمد‌های بانک از مجموع تسهیلات اعطا‌شده، سپرده‌گذاری، اوراق، سرمایه‌گذاری و کارمزد‌های دریافتی در همین مدت با رشد ۳۵ درصدی به حدود هشت هزار و ۱۹۵ میلیارد ریال رسیده است.
افزایش درآمد‌های کارمزدی بانک در سال جاری یکی از اهداف سال جاری بانک تعریف شده است که این درآمد‌ها در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، رشدی معادل ۹۵ درصد داشته است.

بر اساس این گزارش، بانک سینا در فروردین ۱۴۰۲ حدود چهار هزار و ۱۱۴ میلیارد ریال سود به سپرده‌های نزد بانک پرداخت کرده است و به این ترتیب تراز مثبت بیش از ۲ هزار میلیارد ریالی برای بانک سینا در این ماه ثبت شده است.

برچسب ها: بانک سینا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت ترند‌های پاییز ۱۴۰۴، بازگشت ظرافت همراه جسارت
پاییز ۱۴۰۴ با ترکیبی از نوستالژی دهه‌ها و خلاقیت تازه بازمی‌گردد. استایل‌هایی قدرتمند، لطیف و متفاوت که به‌سادگی قابل اجرا و هماهنگ با بودجه شما هستند
اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد اروپا در مسیر ساخت موشک‌های قابل استفاده مجدد
شرکت اروپایی «آریان‌گروپ» در راستای دستیابی به فناوری پرتاب و بازیابی موشک‌های قابل استفاده مجدد، تا اوایل دهه ۲۰۳۰ مجموعه‌ای از پروژه‌های پیشرفته فضایی را اجرایی می‌کند؛ گامی که می‌تواند استقلال فضایی اروپا را تضمین کند.
پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح پیشنهاد نجومی عربستان به محمد صلاح
باشگاه‌های عربستانی به محمد صلاح پیشنهاد حقوق سالانه ۱۵۰ میلیون پوند و فرصت سهامداری و سفیر گردشگری داده‌اند؛ رقمی نزدیک به دریافتی رونالدو.
ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود ونس: هدف ما تغییر حکومت در ایران نبود
معاون رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرد دولت ترامپ هرگز قصد ورود به جنگ برای تغییر حکومت در ایران را نداشته و تنها هدف، نابودی یک تأسیسات هسته‌ای بوده است.
هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان هشدار شیوع گسترده هپاتیت A در میان کودکان
نتایج پژوهشی تازه در ایران نشان می‌دهد میزان ابتلا به هپاتیت A در میان کودکان و نوجوانان کشور بالاست و بی‌توجهی به پیشگیری می‌تواند پیامد‌های جدی در پی داشته باشد.
اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور اعتراف پلیس پاریس به ضعف امنیتی مرگبار در موزه لوور
در پی سرقت جواهرات سلطنتی از موزه لوور، رئیس پلیس پاریس ضعف سامانه‌های امنیتی را عامل اصلی حادثه دانست؛ این سرقت ۱۰۲ میلیون دلاری هنوز به نتیجه نرسیده است.
ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد ترامپ سقف پذیرش پناهندگان را کاهش داد
رئیس‌جمهور دونالد ترامپ سطح پذیرش پناهندگان در سال مالی ۲۰۲۶ را به ۷، ۵۰۰ نفر کاهش داد؛ این میزان به کمترین سطح در تاریخ آمریکا رسیده و عمدتاً به «سفیدپوستان آفریقای جنوبی» اختصاص دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر