کد خبر: ۱۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۳

افشاگری تاجرنیا درباره ممانعت از حضورش در صداوسیما

علی تاجرنیا: آقای خاتمی باتوجه به منش و روشی که دارند طبیعتا اجماع نظر اصلاح طلبان برایشان مهم و از ایشان هم انتظار نمی رود که خارج از تصمیمات جمعی و برآیند نظر اصلاح طلبان بخواهند، کاری انجام بدهند.
افشاگری تاجرنیا درباره ممانعت از حضورش در صداوسیما

علی تاجرنیا انتخابات مهرعلیزاده اجماع نظر اصلاح طلبان خاتمیبه گزارش «مخاطب۲۴» به نقل از برنا، «علی تاجرنیا»، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با ممانعت صدا و سیما برای حضور او در برنامه گفت وگوی ویژه خبری گفت: علت ممانعتی که برای حضور من در آن برنامه صورت گرفت به هیچ وجه بحث محتوای مطالب نبود، زیرا قرار بر این شد تا پیرامون خصوصیات شخصیتی و سوابق آقای مهندس مهرعلیزاده صحبت کنم. به عنوان کسی که قریب به ۲۲ سال با مهر علیزاده آشنایت دارم ایشان از من خواستند تا در جلسه حضور یابم، اما دوستان صدا و سیما ترجیح می‌دادند که از سوی فردی مثل من حرفی زده نشود، زیرا احساس می‌کردند ممکن است در یک بخش‌هایی مباحث ویژه‌تر شنیده شود و به همین دلیل هم صدا سیما اعلام کرد که دلیل ممانعت، شخص من بوده است. فکر می‌کردیم با توجه به اینکه کاندیدا‌ها این حق را دارند که افراد نزدیک خود را معرفی کنند، علی‌القاعده می‌توانستم حضور یابم. به نظر من حقی از ستاد آقای مهرعلیزاده تضییع شده است.

مهندس مهرعلیزاده یک مدیر تکنوکرات است، فردی است که وجهه مدیریتی و اقتصادی او بر وجهه سیاسی اش غلبه دارد، ایشان یک چهره سیاسی کاملا اصلاح طلب هستند

اودر ادامه در رابطه با عملکرد و توانایی‌های مهرعلیزاده بیان کرد: بعد از تشکیل دولت دوم روحانی عملا در حزب اتحاد حضور ندارم، به هیچ عنوان هیچ عضویتی در شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ندارم و عملا در حزب هیچ فعالیتی نمیکنم، بنابراین حضور من در کنار آقای مهندس مهرعلیزاده به معنای همراهی بخشی از حزب اتحاد ملت ایران با مهرعلیزاده نیست،  مهندس مهرعلیزاده مسئولیت‌های اجرایی و مدیریتی خودش را در دولت‌های منتسب به جناح خط امام، اصلاحات و اعتدال سپری کرده است. طبیعی است که ایشان یک چهره اصلاح طلب هستند، اما به منزله این نیست که همه احزاب گروه‌های اصلاح طلب ممکن است که ایشان را مورد حمایت قرار بدهند.

تاجرنیا بیان کرد: سازوکار‌های نهاد اجماع ساز کاملا محترم و قابل فهم است، نهادی که همه کاندیدا‌های مورد نظرش رد صلاحیت شده کاملا حق دارد که در انتخابات پیش رو کاندیدایی نداشته باشد، اما جدای از حزبی و جبهه‌ای باید یک رویکرد فردی را در پیش گرفت. با توجه به پیچیدگی‌های فضای سیاسی و فراز و نشیب‌های سیاست ورزی امکان بهره برداری از هر فرصت برای حرف‌ها و سخن‌های اصلاح طلبانه را باید مد نظر قرار داد و از آن استفاده کرد. حضور مهندس مهرعلیزاده و ماندن ایشان در صحنه انتخابات عمدتا با همین رویکرد همراه است اینکه چقدر موفق شوند که این مطالب را مطرح بکنند و یا چقدر مورد اقبال قرار بگیرند بخشی بستگی به خود ایشان دارد و بخشی هم به فضایی که در افکار عمومی وجود دارد.

او در خصوص بیانیه ستاد مهرعلیزاده مبنی بر دولت سوم خاتمی و دیدار او با خاتمی گفت: از این منظر که جریانات اصلاح طلب و احزاب گروه‌های سیاسی تاکید کنند کاندیدایی ندارند قابل احترام و درک هستند، اما مهندس مهرعلیزاده یک چهره اصلاح طلب و بخشی از دولت موفق آقای خاتمی است، عنوان دولت سوم که توسط کاندیدا‌های دیگر ریاست جمهوری هم مورد استفاده قرار گرفته است به معنای وفاداری و تعهد است، طبیعتا این مسئله لوازمی دارد که بایستی در صحبت‌ها و برنامه‌های آقای مهرعلیزاده متبلور بشود. در ملاقات مهرعلیزاده با آقای خاتمی گزارش چرایی حضور ایشان در انتخابات مطرح بود، آقای خاتمی باتوجه به منش و روشی که دارند طبیعتا اجماع نظر اصلاح طلبان برایشان مهم است و از ایشان هم انتظار نمی‌رود که خارج از تصمیمات جمعی و برآیند نظر اصلاح طلبان بخواهند، کاری را انجام بدهند.

تاجر نیا بیان کرد: گرچه فرصت بسیار کم است و نوع مدیریت انتخابات ریاست جمهوری به گونه‌ای است که احتمال تغییر فضا را ضعیف کرده، اما می‌توان تحرکاتی را داشت که حداقل یک نسیم خوشی در حوزه طرح مطالبات و خواسته‌های اصلاح طلبان دمیده شود.

او در پاسخ به این سوال که فکر می‌کنید با توجه به اینکه از جناح اصلاح طلب دو کاندیدا بیشتر نمانده است نهایتا اجماع بر سر آقای مهرعلیزاده باشد یا آقای همتی گفت: اگر اصلاح طلبان بخواهند در ادامه مسیر کاندیدایی داشته باشند در حال حاضر امر بسیار دشوار و نزدیک به غیرممکن است، زیرا در جایگاه یک جریان سیاسی کاندیدا‌های آن‌ها رد صلاحیت شده اند، اگر چه چهره‌هایی مثل آقای مهرعلیزاده و آقای همتی چهره‌های اصلاح طلب و اعتدالی هستند، اما طبیعتا فکر می‌کنم که این حق را برای جبهه اصلاح طلبان محفوظ می‌دارند که تا پایان انتخابات با روش فعلی حرکت کنند، اما از آنطرف هم من معتقد هستم که این عقلانیت در جریان اصلاح طلبی وجود دارد که اگر احساس کنند که شرایط متفاوت است و خواسته‌های آن‌ها در قالب شعار‌ها و برنامه‌های کاری موجود جلو خواهد رفت طبیعتا واکنش آن‌ها یا موضع گیری آن‌ها نسبت به انتخابات ریاست جمهوری دچار تغییر بشود، در این رابطه علی الاصول به عنوان یک اقدام عمل گرایانه بحث احتمال رای آوری کاندیدا‌ها هم امر مهمی است که طبیعتا بایستی به آن توجه شود. بهرحال اگرچه ممکن است در اصلاح طلبی یک کاندیدا با کاندیدای دیگر متفاوت باشد، اما فکر می‌کنم که به اصطلاح نگاه معطوف به نتیجه شرایط را به گونه‌ای سوق خواهد داد که آن کسی محتمل است که رای بیشتری را به خودش اختصاص بدهد طبیعتا باید مد نظر باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
توقیف خودرو به خاطر روسری غیرقانونی است توقیف خودرو به خاطر روسری غیرقانونی است
محسن برهانی تاکید کرد: بر اساس مفاد قانونی، حتی مقام قضایی حق توقیف خودروی شهروندان به علت ارتکاب جرم کشف حجاب را ندارد. چرا که در قانون مجازات اسلامی و قوانین کیفری، مقام قضایی تنها می‌تواند در برخی موارد وسیله ارتکاب جرم را توقیف کند. در حالی که خودرو در جرم کشف حجاب، هرگز وسیله ارتکاب جرم نیست، بلکه محل ارتکاب جرم است.
پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد! پیوند کارت سوخت به کارت بانکی در تهران آغاز شد!
به حکم قانون بودجه سال ۱۴۰۴ طرحی در تهران به صورت آزمایشی آغاز شده که کارت سوخت صاحبان خودرو را به حساب بانکی آنها متصل می‌کند.
یکی از ناامن‌ترین کشور‌ها برای مسلمانان یکی از ناامن‌ترین کشور‌ها برای مسلمانان
دولت انگلیس اعلام کرده است که از پایان ماه جاری میلادی، بودجه نهاد تل ماما که از سال ۲۰۱۲ به‌عنوان مرکز اصلی ثبت و گزارش‌دهی موارد اسلام‌هراسی در این کشور فعالیت دارد، قطع خواهد شد.
این حقایق را به هیچکس نگویید! این حقایق را به هیچکس نگویید!
هفت حقیقت وجود دارد که فلسفه رواقی گری پیشنهاد می‌کند باید پیش خودمان نگه داریم.
صید ماهی در سواحل دریای مازندران صید ماهی در سواحل دریای مازندران
فصل صید ماهی از ۲۰ مهر ماه سال ۱۴۰۳ آغاز شده است و تا اواسط فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت. عمده صید در فصل پاییز مختص به ماهی استخوانی کفال و کپور میشود و در اوخر فصل زمستان ماهی استخوانی سفید صید میشود.
چگونه نبات تقلبی را از اصل تشخیص دهیم؟ چگونه نبات تقلبی را از اصل تشخیص دهیم؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، در کارگاه‌های غیرمجاز تولید نبات، از بلانکیت برای سفیدتر شدن و حذف زردی طبیعی نبات استفاده می‌شود، زیرا برخی از مصرف‌کنندگان، نبات کاملا سفید را باکیفیت‌تر می‌دانند.
النصر ۳-۰ استقلال النصر ۳-۰ استقلال
استقلال با شکست مقابل النصر از آسیا حذف شد
برگزیده
یکی از ناامن‌ترین کشور‌ها برای مسلمانان یکی از ناامن‌ترین کشور‌ها برای مسلمانان
دولت انگلیس اعلام کرده است که از پایان ماه جاری میلادی، بودجه نهاد تل ماما که از سال ۲۰۱۲ به‌عنوان مرکز اصلی ثبت و گزارش‌دهی موارد اسلام‌هراسی در این کشور فعالیت دارد، قطع خواهد شد.
خبر میرسلیم درباره نتیجه بررسی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص خبر میرسلیم درباره نتیجه بررسی پالرمو و CFT در مجمع تشخیص
یک پالرمو یا جرائم سازمان یافته فراملی، دوم مقابله با پشتیبانی مالی از تروریسم که قبلا ایراد‌هایی به این دو متن گرفته شده بود و در دولت دوازدهم توافق شد موضوع مسکوت بماند.
چون گفتم برای تجمعات حجاب پول می‌گیرند، به من گفتند ولدزنا! چون گفتم برای تجمعات حجاب پول می‌گیرند، به من گفتند ولدزنا!
حجت الاسلام و المسلمین جواد نیک بین نماینده کاشمر با بیان اینکه مستندات وجود دارد که دستگاه‌های امنیتی به هیات رئیسه مجلس گزارش کرده‌اند برخی از کسانی که مقابل مجلس برای قانون عفاف و حجاب تجمع می‌کنند، پول گرفته‌اند.
صفحه خبر بالای تصاویر