کد خبر: ۱۶۶۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۲:۰۵

زهرا سعیدی مبارکه رئیس‌جمهور بعدی باید برای عمل به وعده‌هایش تعهد بدهد

زهرا سعیدی مبارکه نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در همایش جوان، پیشران انتخابات ۱۴۰۰، باید چاره‌ای اندیشیده شود تا نامزد‌های ریاست جمهوری ضمانت اجرایی بدهند که پاسخگوی وعده‌های داده شده باشند.
زهرا سعیدی مبارکه رئیس‌جمهور بعدی باید برای عمل به وعده‌هایش تعهد بدهد

زهرا سعیدی مبارکه رئیس‌جمهور بعدی باید برای عمل به وعده‌هایش تعهد بدهد، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در همایش جوان، پیشران انتخابات ۱۴۰۰، باید چاره‌ای اندیشیده شود تا نامزد‌های ریاست جمهوری ضمانت اجرایی بدهند که پاسخگوی وعده‌های داده شده باشند.

زهرا سعیدی مبارکه رئیس‌جمهور بعدی باید برای عمل به وعده‌هایش تعهد بدهد

زهرا سعیدی مبارکه، در همایش جوان، پیشران انتخابات ۱۴۰۰ اظهار امیدواری کرد با دادن روحیه و امید به جامعه و جوانان باعث رونق انتخابات 1400 که اولین انتخابات بعد از صدور بیانیه گام دوم انقلاب هست شویم.

زهرا سعیدی مبارکه نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در همایش جوان، پیشران انتخابات ۱۴۰۰ که روز دوشنبه ۱۸ اسفندماه سال جاری در مجتمع فرهنگی آدینه برگزار شد، گفت: انتخابات پیش رو اولین انتخابات بعد از صدور بیانیه گام دوم انقلاب توسط مقام معظم رهبری در این سطح با انتخاب رییس امور اجرایی کشور است و از این نظر بسیار حائز اهمیت است.

سعیدی، حضور جوانان دهه هشتادی در انتخابات پیش رو را تصمیم ساز دانست و خاطر نشان کرد: باید نگاه‌ها به سمتی برود که نقش آفرینی جوانانی که نیمی دختران و نیمی پسران ما هستند در عرصه‌های مدیریتی کشور بیش از پیش مهیا شود.

وی افزود: با ملاک شایسته سالاری باید گفت اگر بانوان شایسته‌ی ما در جامعه موفق باشند هیچ کس بازنده نیست و همه برنده شده اند و با نگاه عملکرد محور بجای سیاست محور بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری فصل الخطاب است افزود: مسئولیت جوانان کشور ما سنگین‌تر خواهد بود و خیلی از جا‌ها باید فداکاری و ایثار کنیم تا پرچم جوانان را بر خلاف میل بعضی‌ها بالا ببریم، زیراخواسته یا ناخواسته این جوانان پرچم دار آینده کشور هستند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور خاطر نشان کرد: وقتی کشور ما در عرصه‌های پیچیده نظامی و هسته‌ای به پیشرفت‌های بالایی دست یافته قطعاً در سایر عرصه‌ها نیز توانایی پیشرفت را دارد.

وی با بیان اینکه باید به صورت تخصصی، علمی و منطقی به جامعه امید داد عنوان کرد: دولت‌های مختلف باید در مورد درآمد ۲ هزار میلیاردی پاسخگو باشند که چرا ۵ درصد آن را برای استقلال و خودکفایی و رهایی از خام فروشی نگذاشته‌اند تا امروز گرفتار تحریم نفت باشیم.


زهرا سعیدی مبارکه به مشکلات مسکن، اشتغال جوانان اشاره کرد و یاد آور شد: در ۲۲ سال گذشته مسکن ۶۵ برابر و سکه ۳۵ برابر شده و با توجه به اینکه در این حوزه‌ها براحتی می‌توان در آمد کسب کرد نمی‌توان از سرمایدار انتظار داشت در عرصه تولید وارد شود و در نتیجه اشتغال مورد نظر ایجاد نخواهد شد.

وی در اشاره به اینکه راه حل برای رفع مشکلات اقصادی موجود می‌باشد، گفت: با نگاه تخصصی با بیان اینکه مالیات برای تعدیل ثروت در جامعه است. زمانی که نماینده مجلس بودم بیش از ۵۰ جلسه برای طرح مالیات بر عایدی مسکن برگزار کردیم. طرح خوبی را در کمیسیون اقتصادی به تصویب رساندیم و منتظر تصویب این میراث مجلس دهم در صحن علنی در هستیم.

سخنران همایش جوان، پیشران انتخابات ۱۴۰۰ گفت: مبارزه با سران ثروت البته نه ثروت با زحمت؛ ثروتی که با سوداگری بدست می‌آید کار دشواری است، ولی با بیان مکرر و ایجاد گفتمان نتیجه حاصل خواهد شد. اینکه چرا از کسی که چند صد مسکن را بفروش می‌رسانند مالیات گرفته نمی‌شود علت ِ فاصله بین فقیر و غنی در کشور ماست.

این نماینده مجلس دهم و کارشناس مسائل اقتصادی با ذکر این نکته که سوال یعنی به سوال مخاطب پاسخ دهد، از عملکرد خود در دوران نمایندگی در خصوص هم طرح مسکن هم طرح منع بکارگیری بازنشستگان که تصویب و در رده‌های مدیریتی اجرایی کردید دفاع و یاد آور شد: یکی از طرح‌های بسیار موفق در مجلس دهم طرح منع بکار گیری بازنشستگان بود که طراح اولیه این طرح حقیر بودم و در این طرح بیش از هشت هزار مدیر بازنشسته جای خود را به جوان‌تر‌ها دادند و این حرکت بزرگی در راستای گام دوم انقلاب بود. برنامه ریزان و تصمیم گیران باید چاره‌ای بیاندیشند تا در انتخابات ریاست جمهوری از نامزد‌ها ضمانت اجرایی گرفته شود تا رئیس جمهور پاسخگوی وعده‌هایی که داده است باشد.

زهرا سعیدی مبارکه، در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد با دادن روحیه و امید به جامعه و مخصوصاً جوانان باعث رونق انتخابات و ایجاد فضایی بهتر در جامعه شویم.

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
منچسترسیتی قیمت نهایی رودری را مشخص کرد منچسترسیتی قیمت نهایی رودری را مشخص کرد
در حالی که طی ساعت‌های اخیر شایعات درباره نزدیک شدن رودری به رئال مادرید شدت گرفته، تازه‌ترین گزارش‌ها از فابریزیو رومانو نشان می‌دهد روند این انتقال با سرعت مورد انتظار و بالایی پیش نمی‌رود
چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟ چرا زلنسکی به ترامپ درخواست استارلینک داد؟
یک رسانه آمریکایی در گزارشی بیان کرده است که رییس جمهور اوکراین به دنبال استفاده از نفوذ ترامپ روی ایلان ماسک است تا محدودیت استارلینک در این کشور را بردارد.
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»