کد خبر: ۱۶۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۹
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی:

صنعت پتروشیمی در اوج تحریم‌ها به کمک اقتصاد ایران آمد

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی (شستا) با اشاره به ارزش‌آفرین بودن صنعت پتروشیمی در اقتصاد ایران گفت: این صنعت در اوج تحریم‌ها به کمک اقتصاد ایران آمد و در پنج سال گذشته ۵۰ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشت.
صنعت پتروشیمی در اوج تحریم‌ها به کمک اقتصاد ایران آمد

صنعت پتروشیمی در اوج تحریم‌ها به کمک اقتصاد ایران آمد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ ابراهیم بازیان، مدیرعامل شستا در چهاردهمین همایش بین‌المللی صنعت پتروشیمی که امروز (دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما در حال برگزاری است، در پنل برنامه‌های توسعه، نقشه راه توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی ایران، گفت: اولین مجموعه پتروشیمی کشور در سال ۱۳۳۴ در استان فارس تاسیس شد و امروز ظرفیت نصب شده صنعت پتروشیمی ایران به ۹۲ میلیون تن رسیده است که قرار است تا پایان سال ۱۴۰۲ این میزان به ۹۵ میلیون تن برسد.

وی افزود: از نظر ما به عنوان یکی از فعالین صنعت پتروشیمی، این ظرفیت در یک چشم‌انداز میان‌مدت قابل افزایش به یک‌ونیم تا دو برابر است تا بتواند توسعه متوازن در بخش‌های بالادست، میان‌دست و پایین‌دست را به همراه داشته باشد.

بازیان با اشاره به ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل صنعت نفت ایران افزود: با یک برنامه‌ریزی استراتژیک می‌توانیم موقعیت خود را در این صنعت در منطقه و نظام بین‌الملل بهبود ببخشیم که این مهم بدون نگاه تحولی مبتنی بر تنظیم یک سند جامع که به وضوح تکلیف فعالین را در همه سطوح فراهم کند، امکان‌پذیر نخواهد بود.

مدیرعامل شستا زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی ایران را یکی از مهم‌ترین زنجیره‌های ارزش در جریان تولید کشور دانست و افزود: برای اثرگذاری در زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی نیازمند بازطراحی معماری این بخش در عرصه تولید هستیم تا بتوانیم با تکیه بر توانمندی‌های خود مبتنی بر فرصت‌های پیش رو حرکت کنیم.

بازیان با اشاره به برخی از چالش‌هایی که صنعت پتروشیمی ایران هم‌اکنون با آن روبه‌رو است، ادامه داد: باید بیش از پیش به رفع این چالش‌ها همت گمارد چرا که این صنعت، یک صنعت ارزش‌آفرین در کشور است.

وی با بیان این که صنعت پتروشیمی ایران در اوج تحریم‌ها به کمک اقتصاد ایران آمد، گفت: این صنعت در پنج سال اخیر بیش از ۵۰ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور به همراه داشت که ۸۰ درصد از این میزان به زنجیره ارزش اقتصادی کشور برگشت که همه این‌ها حاکی از مؤثر بودن صنعت پتروشیمی برای اقتصاد ایران است.

مدیرعامل شستا با تأکید بر ضرورت توجه بیش از پیش به بازار سرمایه و همچنین مشارکت همگانی برای توسعه طرح‌های پتروشیمی ادامه داد: در حال حاضر ۲۴ درصد بازار سرمایه کشور منهای هلدینگ‌ها به صنعت پتروشیمی اختصاص یافته است. از این رو هر گونه برنامه استراتژیک بدون توجه به مشارکت در سطوح مختلف بی‌تأثیر است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم چگونه خسارت ناشی از حوادث برق را دریافت کنیم
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با تشریح روند پرداخت خسارت به مشترکانی که دچار آسیب یا خسارت ناشی از برق شده‌اند، اعلام کرد: حق بیمه‌ای که ماهانه از مشترکان دریافت می‌شود، پشتوانه‌ای برای جبران این خسارت‌هاست و مشترکان می‌توانند با مراجعه به سامانه و ارائه مدارک لازم، خسارت خود را پیگیری کنند.
فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد فیلم+روایت رئیس پلیس آگاهی از نحوه قتل الهه حسین نژاد
قاتل پس از ارتکاب جرم، جسد را به بیابان‌های اطراف فرودگاه منتقل می‌کند تا آثار جنایت را مخفی کند با این حال، اقدامات اطلاعاتی و کارآگاهی پیچیده پلیس در مدت کوتاهی منجر به شناسایی و دستگیری متهم اصلی در شب گذشته شد.
تاج بر سر دختر شایسته تایلند تاج بر سر دختر شایسته تایلند
در حالی‌که نماینده تایلند تاج دختر شایسته جهان را بر سر گذاشت و هند میزبان یکی از پرهزینه‌ترین رویداد‌های سال بود، پشت صحنه رقابت Miss World ۲۰۲۵ با اتهامات تندی از سوی نماینده انگلستان به لرزه افتاد.
خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید خانم ها، افسردگی میانسالی را جدی بگیرید
افسردگی در میانسالی مشکلی شایع و قابل درمان است و این افراد باید بدانند که تنها نیستند و لازم نیست در سکوت و تنهایی رنج بکشند.
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟ چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
در دنیای پرهیاهوی امروز، بی‌حوصلگی برای مطالعه به پدیده‌ای فراگیر تبدیل شده و ذهن انسان معاصر را از تمرکز و تفکر عمیق دور کرده است
برگزیده
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
۸ میلیون وام برای موتور کم مصرف کولر ۸ میلیون وام برای موتور کم مصرف کولر
وزیر نیرو گفت: تسهیلات ۸ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸ درصد به ازای هر کد ملی از طریق سکوی جت وام، فقط برای خرید الکتروموتور‌های راندمان بالا BLDC در دسترس عموم قرار گرفته است.
روز یکشنبه، آزمون مجلس و مدنی زاده روز یکشنبه، آزمون مجلس و مدنی زاده
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه نامه معرفی «مدنی‌زاده» به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد در جلسه فردا اعلام وصول می‌شود، گفت که از فردا جلسات کمیسیون‌های تخصصی مجلس برای بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اقتصاد آغاز می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر