کد خبر: ۱۶۶۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۴

سیاست‌های اعتباری سال ۱۴۰۲ تبیین شد

جلسه بررسی عملکرد ادارات امور شعب تهران و شعب مستقل در سال ۱۴۰۱ و تبیین سیاست‌های اعتباری و تعیین اهداف سال ۱۴۰۲، با حضور بیژن مقدم بیرانوند عضو هیات عامل و معاون امور شعب و بازاریابی تهران، رؤسای ادارات امور شعب و شعب مستقل تهران در اداره امور شعب مرکزی تهران برگزار شد.
سیاست‌های اعتباری سال ۱۴۰۲ تبیین شد

سیاست‌های اعتباری سال ۱۴۰۲ تبیین شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ مقدم بیرانوند ضمن تقدیر از زحمات تمامی همکاران در سال گذشته با بیان دغدغه‌های اصلی مقام عالی بانک، نقش تک تک همکاران در جهت نیل به اهداف تعیین شده را اساسی خواند.

در جلسه مذکور ضمن تبیین و تشریح اهداف ابلاغی و تاکید بر دستیابی هر چه بهتر و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود افزود: جذب تخصیص منابع و وصول مطالبات معوق سه وظیفه اصلی تمامی همکاران است و انتظار می‌رود که همه همکاران در راه دستیابی به این اهداف همچون گذشته تلاش مضاعف داشته باشند.

بیرانوند از تمامی رؤسای ادارات امور شعب و شعب مستقل تهران خواست که با تشکیل تیم‌های منسجم بازاریابی، وصول مطالبات و بسیج همه امکانات، اقدامات لازم در خصوص جذب منابع و همچنین وصول مطالبات را به کار گیرند تا بستر لازم برای اعطای تسهیلات با رعایت همه موارد بهداشت اعتباری به صاحبان کسب و کار ایجاد شود.

عضو هیات عامل و معاون امور شعب و بازاریابی تهران وظیفه شرعی و قانونی هریک از مدیران را حفظ و صیانت از بیت المال برشمرد و بر رعایت بهداشت اعتباری و نظارت صحیح بر مصارف تاکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به تعامل گسترده با اقشار مختلف پرداخت و عنوان کرد وظیفه ذاتی روسا و مسئولان شعب تعامل هرچه بیشتر و ارتباط موثرتر با مشتریان است.

در این جلسه رؤسای ادارات امورشعب و شعب مستقل مسائل و نظرات خود را مطرح کردند و رهنمود‌های لازم ارائه شد.

گفتنی است درپایان جلسه مقدم بیرانوند ضمن تقدیر از رؤسای برتر ادارات امورشعب و شعب مستقل، از خدمات و اقدامات ارزنده آقایان حبیبی و جلالی رؤسای پیشین شعبه مستقل فردوسی قدردانی و لوح بازنشستگی به ایشان اهدا کرد.

برچسب ها: بانک ملی ایران
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان یک ایرانی، گرانترین بازیکن جهان
ستاره کبدی ایران می‌گوید بعد از درخشش در چهار فصل اخیر توانسته عنوان گران‌ترین بازیکن جهان را در اختیار بگیرد.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
افشاگری همسر قاتل الهه افشاگری همسر قاتل الهه
همسر سابق متهم به قتل الهه حسین‌نژاد، گذشته تاریک این قاتل را فاش کرد.
تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب تمام باور‌های غلط در مورد درمان کبد چرب
به گفته یک متخصص طب سنتی، از دیرباز در میان عامه مردم، باور‌های طبی و تغذیه‌ای نادرست زیادی شکل گرفته که متاسفانه این عقاید منسوخ تا به امروز هم در حال نشر و پخش است و یکی از گروه‌های فعال در دامن زدن به این تصورات و پندار‌های نادرست، افراد متخصص نمای منتسب به طب سنتی هستند که سبب بروز بدبینی‌هایی در افراد جامعه شده‌اند.
بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد بیست و هشتمین فرزند مرد کرمانی به دنیا آمد
مدیرکل ثبت احوال استان کرمان از به دنیا آمدن بیست و هشتمین فرزند یک جانباز کهنوجی خبر داد.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
بندری که یوسف را از پدرش ربود بندری که یوسف را از پدرش ربود
پدر یوسف جاویدی، یکی از جان باختگان در حادثه انفجار شهید رجایی در چهلمین روز درگذشت فرزندش، از مسئولین می‌خواهد به بازرسی‌ها و وظایفشان عمل کنند تا داستان «یوسف»‌ها هیچ گاه تکرار نشود.
برگزیده
صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی صدای پای وزیر اقتصاد و توقف خصوصی سازی
جلسه اخیر هیأت واگذاری با تصمیماتی جدید در خصوص فهرست شرکت‌های مشمول خصوصی‌سازی برگزار شد؛ تصمیماتی که شامل حذف موقت برخی بنگاه‌ها از فهرست واگذاری است و در عین حال، ابهاماتی درباره مسیر آینده این واگذاری‌ها ایجاد کرده است.
پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس پرواز با بال‌های بسته بر فراز خلیج فارس
چندسالی است که بازار خرید و فروش پرنده‌های شکاری و زینتی در ایران و صادرات آن به کشور‌های حاشیه خلیج فارس حسابی گرم شده است و صیادان پول‌های هنگفتی به جیب زده که البته سود بیشتر نصیب دلالانی است که پرندگان را از صیادان خریده و آن را در بازار‌های صادراتی به قیمت دلاری به فروش می‌رسانند.
۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند ۲۱۲ هزار فرزند توسط زنان سرپرست خانوار بزرگ می‌شوند
رئیس سازمان بهزیستی کشور از شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور خبر داد و گفت: این زنان تحت آموزش‌های ویژه قرار گرفتند.
صفحه خبر بالای تصاویر