کد خبر: ۱۶۶۱
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۶

عبدالناصر همتی: اختیاراتم را تفویض کردم، نیازی به استعفا ندارم

طبق قانون بانک مرکزی، در مواقع غیبت و معذوریت، رئیس کل بانک مرکزی می‌تواند تمام اختیارات خود را به قائم مقام بانک بدهد، که او هم حکم رئیس جمهور را دارد.

عبدالناصر همتی: اختیاراتم را تفویض کردم، نیازی به استعفا ندارم. طبق قانون بانک مرکزی، در مواقع غیبت و معذوریت، رئیس کل بانک مرکزی می‌تواند تمام اختیارات خود را به قائم مقام بانک بدهد، که او هم حکم رئیس جمهور را دارد.

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از فارس، عبدالناصر همتی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد چرایی عدم استعفا از ریاست بانک مرکزی اعلام کرد: من و رئیس محترم قوه قضائیه هر دو در رقابت انتخاباتی حضور داریم. همانطور که ایشان از سمت خود استعفا نداده‌اند بنده نیز احتیاجی به این کار ندیده ام.

عبدالناصر همتی: اختیاراتم را تفویض کردم، نیازی به استعفا ندارم

وی اظهار داشت: طبق قانون بانک مرکزی، در مواقع غیبت و معذوریت، رئیس کل بانک مرکزی می‌تواند تمام اختیارات خود را به قائم مقام بانک بدهد، که او هم حکم رئیس جمهور را دارد.

همتی تأکید کرد: به استناد این ماده قانونی برای مدتی که رقابت‌های انتخاباتی است و فرصت کمتری دارم به مسائل بانک برسم، اختیارات را به اقای کمیجانی بعنوان قائم مقام خودم تفویض کردم.

وی با بیان اینکه حال اینکه دولت بخواهد تصمیم دیگری بگیرد، صاحب اختیار است، گفت: آقای رئیس جمهور فرموده بودند که نظر من این است که رئیس کل جدیدی بگذارم، من هم گفتم اختیار با رئیس جمهور محترم است و می‌توانند این تصمیم را بگیرند، ولی من ضرورتی به استعفا از مسئولیتم نمی‌بینم برای اینکه رئیس محترم قوه قضائیه هم الان در رقابت‌های انتخاباتی است و استعفا ندادند.

همتی در خاتمه تصریح کرد: فکر نمی‌کنم ضرورتی داشته باشد، قائم مقام با اختیارات رئیس کل کارش را انجام می‌دهد، ولی اگر تصمیم دیگری آقای رئیس جمهور دارند، صاحب اختیارند و من هم استقبال می‌کنم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد الناز شاکردوست با انتشار متنی از سینما خداحافظی کرد
در پی حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ و حواشی روزهای اخیر، از جمله اظهارات بحث‌برانگیز یکی از مجریان شبکه افق که با واکنش‌های گسترده‌ای همراه شد، طی دو روز گذشته نشانه‌هایی از شکل‌گیری موجی از خداحافظی و فاصله‌گرفتن بازیگران از تلویزیون و سینما به چشم می‌خورد.
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
برگزیده
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر