کد خبر: ۱۶۶۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۶:۰۱

بیانیه تند پرسپولیس علیه استقلال

در ادامه حواشی دربی جنجالی 100، باشگاه پرسپولیس علیه استقلال بیانیه جدیدی صادر کرد.
بیانیه تند پرسپولیس علیه استقلال

بیانیه تند پرسپولیس علیه استقلال

مخاطب۲۴ : حواشی دربی جنجالی ۱۰۰ استقلال و پرسپولیس همچنان ادامه دارد. در جدیدترین اقدام، باشگاه پرسپولیس با صدور بیانیه‌ای، اعلام کرد که در این مدت بار‌ها برابر اقدام برای فشار بر داوران به صورت مستقیم و غیرمستقیم، تشویش اذهان عمومی و وارونه‌سازی حقایق، سکوت کردیم.

بیانیه باشگاه در خصوص حاشیه‌های اخیر صورت‌گرفته برای این تیم به شرح زیر است:

صبر بسیاری به خرج دادیم و سکوت کردیم. رویه باشگاه پرسپولیس پرهیز از ورود به بحث داوری بود و هست تا داوران در هفته‌های پرفشار پایانی لیگ با فشار مضاعفی روبه‌رو نشوند. بر این اساس در پاسخ به بیانیه‌ها و نطق‌های دیگر باشگاه‌های رقیب، سکوت اختیار کردیم. همپای ما بعضی از آن‌هایی که نباید سکوت می‌کردند تا اطمینان حاصل کنیم هوشیاری لازم از رسانه‌ها گرفته تا بخش‌های اجرایی وجود دارد هم سکوت کردند.

 

در این مدت بار‌ها برابر اقدام برای فشار بر داوران به صورت مستقیم و غیر مستقیم، تشویش اذهان عمومی و وارونه سازی حقایق، سکوت کردیم. هواداران پرسپولیس بیمناک از تأثیر این اقدامات بر سرنوشت لیگ، فشار زیادی بر باشگاه آوردند و مواخذه کردند که سکوت نکنیم. با این وجود برای حفظ آرامش فوتبال و تمرکز خود ترجیح دادیم، خویشتنداری کنیم تا شاید متوقف شوند، ولی نشد که نشد.

حالا از دو چیز هراس داریم و ناچار از سخن گفتن هستیم که این هم فعلا در حداقل ممکن انجام می‌شود. از یک‌سو می‌ترسیم بالاخره داوری‌ها تحت تأثیر این فشار‌ها و سفارش‌های احتمالی افراد بی‌اطلاع، ولی صاحب نفوذ، تسلیم شوند و از سوی دیگر بیمناک هستیم که بعضی از این سکوت برداشت کنند که شاید دیگران درست می‌گویند.

در روز‌های گذشته با ابتکار یکی از کارشناسان داوری که مطالب و آمار مستند وی در تلویزیون هم پخش شد، همه دیدیم، همان تیمی که در این فصل بیشتری سود را از برآیند اثرات مثبت و منفی داوری برده است در رقابتی که با پرسپولیس در جدول مسابقات دارد نسبت به صدور بیانیه اقدام کرده است. این در حالی است که جایگاه شغلی آن افراد خود می‌تواند عامل فشار روانی بر داوران باشد حتی اگر سودی که در مجموع از اشتباهات داوری بردند را در نظر نگیریم. رفتن به رختکن داوران را هم در پرونده دارند و در این حال بیانیه‌ای می‌دهند که حقیقت را وارونه جلوه می‌دهد و واکنش روشنگرانه‌ای هم اتفاق نمی‌افتد.

داستان غم‌انگیزی است که یک کارشناس بی‌طرف با مدرک و سند ثابت می‌کند یک تیم خاص بیشترین سود را در میان تیم‌ها از اشتباهات داوری برده و از سوی دیگر، پرسپولیس بیشترین زیان را از این ناحیه دیده است و باز هم آن‌ها طرف طلبکار ماجرا هستند.

به دربی برمی‌گردیم که همان شب پایان بازی از آن گذشته بودیم، ولی استقلال هنوز آن‌جا گیر افتاده است. اطلاعیه‌ها، بیانیه‌ها و اظهارات پی‌درپی را در این مدت شاهد بودیم. کار به جایی رسید که افرادی معلوم‌الحال هم در فضای مجازی و رسانه‌ای مرجع ایشان شدند تا ثابت کنند صحنه‌ای پنالتی بوده که در واقعیت نبوده است. توپ بعد از برخورد به بدن تغییر جهت می‌دهد و به دست برخورد می‌کند. قانون جدید فوتبال می‌گوید خطای هند نیست. تازه دست هم با توجه به حرکت بدن در جای غیر عادی نبود و توپ هم بر خلاف مسیر دروازه می‌رفت. رئیس کمیته داوران سراغ کارشناسان بین‌المللی می‌رود و آن‌ها هم می‌گویند با دستورالعمل‌های جدید، پنالتی نبود، اما آن‌ها باز هم دست بردار نیستند و مرتب به همان بهانه خود را متضرر جلوه می‌دهند!

پرسپولیس در مقاطع مختلف فصل جاری از داوری‌ها ضربه خورد، اما به هیچ وجه، این‌طور خودش را به آب و آتش نزد و آسمان و زمین را به هم نچسباند. این‌ها برای چیست؟ آن بازی که تمام شد. این رفتار‌ها برای تأثیر روی داوری‌های سه هفته باقیمانده است یا مقدمه‌چینی برای داوری دربی احتمالی جام حذفی؟!

پرسپولیس در بازی‌های متعددی از داوری لطمه خورده، ولی در یک مقطع در سه بازی متوالی اشتباهات فاحش به زیان پرسپولیس اتفاق افتاد. بازی‌ها برابر فولاد، آلومینیوم و ذوب‌آهن که البته آخری را با وجود اشتباه داوری بردیم. در آن سه بازی ۵ امتیاز را روی اشتباهات داوری از دست دادیم. در بررسی کارشناسان معلوم شد پرسپولیس بیش از همه ضرر کرد، ولی دست به اقداماتی از این دست نزدیم. حالا باید نگران باشیم داوری‌ها در این سه هفته لیگ و دو مرحله باقی‌مانده جام حذفی تحت این فشار‌ها که دیگر سازمان‌یافته به نظر می‌رسد، چگونه عمل خواهند کرد؟|فرارو 

captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو هشدار رسمی لیگ عربستان به اعتراض تاریخی رونالدو
رونالدو با امتناع از حضور در مسابقات، زنگ خطر را برای فوتبال عربستان به صدا درآورد؛ اقدامی که مستقیماً سیاست‌های نقل و انتقالاتی صندوق سرمایه‌گذاری عمومی را نشانه گرفته و واکنش تند لیگ را در پی داشته است.
یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود یزدانیِ جدید زیر نورافکن‌ها؛ اتحادیه جهانی: چهره‌اش تغییر کرده بود
حسن یزدانی پس از ۱۸ ماه دوری، دو عمل جراحی و تغییر وزن اجباری، در زاگرب دوباره روی تشک رفت و با وجود شرایط سخت، نایب‌قهرمان شد.
عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه عجیب، اما واقعی: پرسپولییس با ۹ پدیده تازه
پرسپولیس با اضافه شدن ۹ بازیکن جوان از آکادمی، نسل تازه‌ای از استعداد‌ها را وارد تمرینات کرده؛ نفراتی که امید می‌رود آینده تیم را بسازند و به ستاره‌های بعدی سرخ‌ها تبدیل شوند.