کد خبر: ۱۶۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۲

بایرن صدر را از دورتموند پس گرفت

بایرن مونیخ با پیروزی که برابر هرتابرلین به دست آورد صدر جدول رده‌بندی را از بوروسیا دورتموند پس گرفت.
بایرن صدر را از دورتموند پس گرفت

بایرن صدر را از دورتموند پس گرفت

مخاطب۲۴ : در ادامه هفته سی‌ام رقابت‌های بوندسلیگا یک بازی برگزار شد.

در این بازی بایرن مونیخ در ورزشگاه خانگی خود از هرتابرلین پذیرایی کرد و توانست با دو گل به پیروزی دست پیدا کند.

 

برای بایرن مونیخ در این بازی گنابری و کومان در دقایق ۶۹ و ۷۹ گلزنی کردند.

بایرن مونیخ با پیروزی که در این بازی به دست آورد با یک امتیاز بیش‌تر نسبت به بوروسیا دورتموند صدر جدول رده‌بندی را از تیم پس گرفت و بار دیگر صدرنشین شد.|ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
واردات طلا دو برابر شد واردات طلا دو برابر شد
بر اساس آمار‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، در سه‌ماهه نخست امسال ۹۶۵ میلیون دلار طلای خام وارد کشور شده که نسبت به بهار پارسال رشد ۲ برابری را نشان می‌دهد.
در زمان مارزدگی و عقرب زدگی چه کاری نباید بکنیم؟ در زمان مارزدگی و عقرب زدگی چه کاری نباید بکنیم؟
یک متخصص مسمومیت‌ها هشدار داد: محل گزش مار یا عقرب را هرگز تیغ نزنید یا زهر آن را مک نکنید، زیرا این اقدامات می‌توانند سم را سریع‌تر در بدن پخش کرده و خطر مرگ را افزایش دهند.
بخاطر کار‌های کاترین خانم مصطفی خان مقصر شناخته شد؟! بخاطر کار‌های کاترین خانم مصطفی خان مقصر شناخته شد؟!
در پی ادعای یک نماینده پیشین مجلس در برنامه‌ای در رسانه ملی، دستگاه قضایی به منظور ارائه اسناد ادعای مطرح شده وی را احضار کرد.
از اسراییل و توسط چه کسی به رهبری نامه نوشته شده است؟ از اسراییل و توسط چه کسی به رهبری نامه نوشته شده است؟
در طول جنگ تحمیلی اسرائیل به ایران و پس از آن، بنا به شواهد بسیار که گاه بسیار بیش از حد آشکار بود؛ ضربه به اعتبار رهبری و مردمی آیت‌الله خامنه‌ای مهم‌ترین سرفصل پیوست عملیات نظامی و روانی رژیم بود.
هکر‌های وابسته به ایرانی اطلاعات هزاران اسرائیلی با سوابق نظامی را فاش کرد هکر‌های وابسته به ایرانی اطلاعات هزاران اسرائیلی با سوابق نظامی را فاش کرد
یک پایگاه داده حاوی هزاران رزومه متعلق به اسرائیلی‌هایی که در موقعیت‌های حساس و طبقه‌بندی‌شده در ارتش اسرائیل و دیگر نهاد‌های امنیتی خدمت کرده‌اند، ماه گذشته توسط یک گروه هکری وابسته به ایران به‌صورت آنلاین افشا شد.
آمادگی تهران برای مواجه با تهدیدات ضروری است آمادگی تهران برای مواجه با تهدیدات ضروری است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران با اشاره به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی اظهار کرد: آمادگی کامل برای مواجه با تهدیدات امنیتی ملی در این شرایط ضروری است.
شرکت‌های ایرانی پول مسافران را پس دادند؟ حالا چرا شرکت‌های خارجی پول‌ها را عودت نمی‌دهند؟ شرکت‌های ایرانی پول مسافران را پس دادند؟ حالا چرا شرکت‌های خارجی پول‌ها را عودت نمی‌دهند؟
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر سفر هوایی و گردشگری استان تهران بخشنامه‌های صادرشده برای استرداد هزینه سفر‌های لغوشده در طول جنگ ۱۲ روزه را به‌ویژه در «سفر‌های خارجی»، ناکارآمد دانست و گفت: «کشور‌های دیگر شرایط کنسلی اعمال‌شده از سوی ایران را قبول ندارند و حاضر به استرداد وجوه مسافر ایرانی نیستند. متولیان دولتی دست‌کم می‌توانند با کشور‌های کثیرالاسفر ایرانی‌ها مثل ترکیه، امارات و تایلند رایزنی کنند.»
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر