کد خبر: ۱۶۴۹
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۶

راه اندازی «تعویض پلاک» و شماره‌گذاری اینترنتی

رئیس‌مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا اعلام کرد: افرادی که از تاریخ اول خرداد ۹۸ تاکنون نقل و انتقال خودرو داشته اند (هم شخص خریدار و هم فرد فروشنده)؛ می‌توانند برای شماره گذاری اینترنتی و تعویض پلاک اینترنتی اقدام کنند.

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از فارس، سرهنگ علی محمدی رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا از راه‌اندازی سیستم شماره‌گذاری اینترنتی خودرو در دو مرکز «میثم» و «خاوران» در غرب و شرق پایتخت خبر داد.

رئیس‌مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا اعلام کرد: افرادی که از تاریخ اول خرداد ۹۸ تاکنون نقل و انتقال خودرو داشته اند (هم شخص خریدار و هم فرد فروشنده)؛ می‌توانند برای شماره گذاری اینترنتی و تعویض پلاک اینترنتی اقدام کنند.

سرهنگ محمدی تصریح کرد: دو خط در هرکدام از این مراکز به صورت پایلوت راه اندازی شده و روزانه ظرفیت شماره گذاری حدود ۲۰۰ خودرو را دارد. رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا درباره چگونگی انجام مراحل شماره گذاری اینترنتی اعلام کرد: افراد برای شماره گذاری اینترنتی باید از طریق سایت راهور ۱۲۰ اقدام کرده و بعد از ورود به این سایت گزینه سامانه نقل و انتقال اینترنتی را انتخاب کرده و بقیه مراحل را انجام دهند یا اینکه از طریق سامانه خدمات الکترونیکی انتظامی (سخا) برای این امر اقدام کنند.
سرهنگ محمدی مهمترین مزیت شماره‌گذاری اینترنتی را انجام ۸۰% پروسه کاری شماره گذاری به واسطه گوشی تلفن همراه و یا رایانه‌های شخصی عنوان کرد و گفت: خریدار و فروشنده صرفاً برای کمتر از ۲۰ درصد کار یعنی بازدید اصالت خودرو و نصب پلاک در مراکز تعویض پلاک حاضر می‌شوند که فقط ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.
راه اندازی «تعویض پلاک» و شماره‌گذاری اینترنتی

وی در پاسخ به دیگر پرسش فارس که شماره‌گذاری اینترنتی برای کدام دسته از خودرو‌ها امکانپذیر است گفت: خودرو‌های سواری شخصی در این مرحله امکان ثبت نام و دریافت خدمات را دارند و خودرو‌های حمل بار، وانت بار و عمومی در این مرحله از این طریق شماره‌گذاری نخواهند شد.

وی به مورد خاصی که در این زمینه وجود دارد پرداخت و گفت: ذکر این نکته ضروری است که فقط افرادی که در دو سال اخیر به مراکز نقل و انتقال خودرو مراجعه داشته و خدمات دریافت کرده‌اند می‌توانند در طرح شماره‌گذاری اینترنتی ثبت‌نام کرده و خدمات دریافت کنند؛ چراکه اطلاعات و آدرس آن‌ها در سیستم ثبت و به روز شده است.

رئیس‌مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا اعلام کرد: افرادی که از تاریخ اول خرداد ۹۸ تاکنون نقل و انتقال خودرو داشته اند (هم شخص خریدار و هم فرد فروشنده)؛ می‌توانند برای شماره گذاری اینترنتی و تعویض پلاک اینترنتی اقدام کنند.

وی گفت: مهم‌ترین مزیت این اقدام علاوه بر زمان کوتاه مراجعه به مراکز شماره گذاری، این است که افراد نیازی به پیاده شدن از خودرو در این شرایط کرونایی نداشته و کمتر از ۱۰ دقیقه اصالت خودرو بررسی شده و پلاک نصب می‌شود.

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا تصریح کرد: خریدار در این طرح می‌تواند از سوابق تصادفات، معاینه فنی، بیمه، خلافی و ... خودرو مطلع شده و با آگاهی کامل اقدام به خرید خودرو کند؛ همچنین خریدار اگر پلاک آزاد داشته باشد که کمتر از یکسال از فک آن گذشته باشد می‌تواند در سامانه انتخاب کند تا به خودروی جدید خود الصاق شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری تومان افزایش یافت
رئیس انجمن موبایل، تبلت و لوازم جانبی با اشاره به افزایش قابل‌توجه هزینه‌های واردات تلفن همراه مسافری، گفت: با تغییر نرخ محاسباتی ارز، هزینه موبایل مسافری حدود ۳۰ میلیون تومان افزایش یافته و این موضوع می‌تواند به کاهش جدی ورود گوشی از مسیر مسافری و تشدید رکود بازار منجر شود.
افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟ افزایش قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟
رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: با افزایش قیمت طلا در دو ماه اخیر، تقاضا به سمت خرید طلای آبشده رفته و مردم کمتر مصنوعات طلا خریداری می‌کنند.
امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است امید جدی به بورس دارم|هدف ایجاد بازاری جذاب برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردم است
سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، در آیین نواختن زنگ معاملات امروز بورس تهران، با تأکید بر نقش کلیدی بازار سرمایه در اقتصاد کشور، اظهار کرد: امید جدی ما به بازار سرمایه است؛ بازاری که ذاتاً بر شفافیت استوار است و تمام تلاش ما این است که هرجا عدم شفافیتی وجود دارد، به‌تدریج برطرف شود.
کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا کرسی نماد شب نشینی‌های زمستانی و شب یلدا
نزدیک به چند هزار سال است که آخرین شب پاییز یعنی شب یلدا که تاریک‌ترین و درازترین شب سال است توسط ایرانیان جشن گرفته می‌شود و آیین‌ها و رسومات مختلفی در این شب به یاد ماندنی در کنار هم سپری می‌کنند، شب زیبایی که در شهر‌های مختلف ایران آداب و رسومی دارد.
پرواز همزمان ۲ جنگنده جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک پرواز همزمان ۲ جنگنده  جنگنده فوق‌سنگین نسل ششم چینی| جهان در شوک
در حالی که جهان هنوز در حال هضم دستاوردهای نسل پنجم جنگنده‌هاست، پکن با بردی فراتر از انتظار، وارد عصر جدیدی از نبردهای هوایی شده است.
فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید فیلم+ بارش برف در آرامگاه کوروش را ببینید
این ویدئو بامداد روز جمعه ۲۸ آذرماه به ثبت رسیده و ارامگاه کوروش در محوطه باستانی پارسارگاد را در زیر بارش زیبای برف به تصویر می‌کشد.
بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵ بهترین سریال‌های کمدی در سال ۲۰۲۵
اگر از طرفداران بهترین سریال‌های کمدی جهان هستید، سال ۲۰۲۵ حتما سال خوبی برای شما بوده است. شبکه‌های بزرگ با ارائه آثار خنده دار متعدد طیف گسترده‌ای از مخاطبان را پوشش دادند. این سریال‌ها بسیار سرگرم‌کننده هستند و می‌توانند موضوعات و چالش‌های زندگی روزمره را به زیباترین شکل ممکن نشان دهند
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر