کد خبر: ۱۶۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱

برگزاری رژه دریایی به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در آب‌های کیش

مراسم رژه دریایی تعداد ۶۰ شناور تندرو و تفریحی در گرامی داشت روز ملی خلیج فارس، با حضور سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، کیشوندان، گردشگران و جمعی از مسئولان و مدیران این منطقه برگزار شد.
برگزاری رژه دریایی به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در آب‌های کیش

برگزاری رژه دریایی به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در آب‌های کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :سعید پورزادی سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش امروز یکشنبه دهم اردیبهشت در مراسم گرامی داشت روز ملی خلیج فارس که با رژه دریایی در اسکله بزرگ تفریحی آغاز شد، گفت: کشور‌هایی که در خشکی واقع شده اند به دلیل شرایط جغرافیای به آب‌های آزاد دسترسی ندارند و به همین دلیل در حوزه ترانزیت اقتصادی با محدودیت‌هایی مواجه هستند و این در حالی است که بندر اقیانوسی چابهار ایران از دریای عمان گرانیگاه دو مسیر شمال - جنوب و شرق -غرب است.

سعید پورزادی افزود: مسیر آبی چابهار به عنوان یکی از مهمترین بنادر استراتژیک کشور از دریای عمان آغاز می‌شود و از تنگه هرمز به خلیج فارس می‌رسد و می‌تواند این مسیر استراتژیک ترانزیتی را به دریا‌ها و آب‌های آزاد جهان متصل کند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به اهمیت آبراه خلیج فارس در بحث ترانزیت کالا، مسافر و تجارت تصریح کرد: بخش مهمی از نفت کشور‌های کویت، امارات متحده عربی، عربستان و قطر از این آبراهه جهانی می‌گذرد همچنین ظرفیت غنی غذایی خلیج فارس به عنوان سومین خلیج بزرگ جهانی با ۲۴۰ هزار کیلومتر وسعت، منبع غنی از آبزیان و مواد غذایی محسوب می‌شود.

پورزادی در ادامه سخنان خود؛ برنامه ریزی جهت استفاده از موقعیت استراتژیک خلیج فارس و سواحل مرجانی و بکر جزیره کیش به عنوان ظرفیت گردشگری را مهم و مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: با مدلی صحیح از آمایش سرزمینی می‌توانیم از این ظرفیت‌ها برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کنیم، این ظرفیت‌ها نه تنها تاثیر گذار بر اقتصاد منطقه است بلکه به اقتصاد ملی نیز کمک می‌کند.

به گفته پورزادی حرکت در این مسیر به طور حتم بر زنجیره اقتصاد جهانی تاثیرگذار خواهد بود و تحقق این اقدام مهم شاهد برداشتن گام‌های موثری در سطح کشور و ابعاد بین المللی خواهیم بود.

وی همچنین پیش بینی برنامه‌های متنوع فرهنگی از جمله زنجیره انسانی، برگزاری جشن بزرگداشت به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج فارس را اقدامی ارزشمند در جزیره کیش عنوان کرد.

رژه دریایی شناور‌ها و قایق‌های تندرو، پرواز چتر‌های پاراسل همراه با اهتزاز پرچم ایران بر فراز آب‌های نیلگون خلیج فارس باحمایت ناوگروه دریابانی جزیره کیشاز جمله برنامه‌های اجرا شده در گرامیداشت روز ملی خلیج فارس بود.

 
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.