کد خبر: ۱۶۴۶۷
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۶

تاکسیرانی مجاز به افزایش ۴۰ درصدی کرایه است

عضو شوراى شهر تهران گفت: ما در بخش بهای اتوبوس و مترو به طور متوسط تا ۲۵ درصد افزایش قیمت داشتیم. تاکسیرانی هم مجاز به افزایش ۴۰ درصدی کرایه است.
تاکسیرانی مجاز به افزایش ۴۰ درصدی کرایه است

تاکسیرانی مجاز به افزایش ۴۰ درصدی کرایه است

مخاطب24:ناصر امانی درباره نقش شورای شهر در مدیریت شهری در برنامه تهران۲۰اظهار کرد: شورا‌ها یکی از جلوه‌های مردم سالاری دینی در نظام سیاسی ما هستند و با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شوند. شورا جلوه مردمی بودن مدیریت کشور است. اینکه شورای اسلامی شهر تهران چه میزان به خواسته‌های مردم توجه می‌کند را باید از مذاکرات شورای شهر مردم در روز‌های یکشنبه و سه‌شنبه دریابید.

 

 

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: به اعتقاد من دو اولویت اول، اولویت شهرداری نبود. البته در بخش نوسازی بافت فرسوده و رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی اقدامات این نهاد قابل قبول بود.

وی در برابر این سوال که شورا در خصوص افزایش کرایه‌های حمل‌ونقل در شهر تهران چه نظری داشت، گفت: اواخر سال گذشته وزارت کشور به دنبال بودجه سال ۱۴۰۲ و عوارض شهرداری مجوز افزایش بهای خدمات شهری بر اساس قانون را صادر کرد؛ لذا بهای خدمات بر اساس قانون خدمات پایدار را در شورا طراحی کردیم. طی سال‌های گذشته متوسط ۲۰ درصد بهای بلیت مترو و اتوبوس افزایش پیدا کرده بود.

امانی با بیان اینکه درحالی که سقف اعلام شده از سوی وزارت کشور ۴۶ درصد بود، اظهار کرد: ما همان ۲۰ درصد را مبنا قرار دادیم به جز در حوزه تاکسیرانی. آن هم به دلیل اینکه قیمت تاکسی نسبت به سال گذشته بالا رفته است. یک تاکسی برای نوسازی ۳۷۰ میلیون تومان باید پول بپردازد. تاکسی ۴۰ درصد گران شده است. تنها در بعضی از موارد قیمت بهای اتوبوسرانی ۳۵ درصد افزایش کرده است.

این عضو شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: ما در بخش بهای اتوبوس و مترو به طور متوسط تا ۲۵ درصد افزایش قیمت داشتیم. تاکسیرانی هم مجاز به افزایش ۴۰ درصدی کرایه است. تنها در موارد استثنا در ساعات پیک به دلیل مصرف سوخت بیشتر، در شیب‌های تند و بارندگی رانندگان مجاز به دریافت مبلغ بیشتر هستند. البته این منوط به سامانه است و هنوز افزایش‌مجوز داده نشده است.

امانی درباره مطالبات شهرداری از دولت گفت: اگر دولت سهم ۳۰ درصد خود را در بلیت اتوبوس و خودرو پرداخت کند و مطالبات ۱۴ هزار میلیارد تومانی خود به شهرداری را بپردازد ما اعلام می‌کنیم به همین نسبت سهم مردم را از بلیت‌ها کاهش می‌دهیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: شاید بیش از ۱۰ سال است که دولت‌ها ۳۰ درصد یارانه اتوبوس و مترو را پرداخت نکردند. راهنمایی و رانندگی هم سهم شهرداری از جریمه‌ها را پرداخت نمی‌کند. شهرداری تهران چگونه می‌تواند مشکلات این ابرشهر را با دست خالی حل کند؟

امانی درباره آزادسازی املاک شهرداری اظهار کرد: ما مصاحبه شورای پنجم را ملاک عمل قرار دادیم که ۱۲ بند در آن مشخص شده است. یکی از آن بند‌ها لیست املاک آزاده است. رییس بازرسی سهرداری تهران سال گذشته گزارشی به رسانه‌ها دادند که بیش از ۱۰۰ ملک شهرداری را که غیر قانونی در دست مردم بوده را پس گرفتیم. ما به شهرداری نامه زدیم تا این لیست را در اختیار شورا بگذارد که تاکنون نگذاشته است.

وی خاطرنشان کرد: ما تذکر کتبی دادیم و نخواستیم وارد مراحل خارج از تذکر بشویم.

این عضو شورای شهر تهران درباره حقوق کارکنان شهرداری و شرکت‌های تابع شهرداری تهران و ادعا‌های حقوق نجومی گفت: با شرمندگی از مردم نظارت شورا در شهرداری کامل نیست. بستر و سامانه حقوق و مزایای شهرداری کامل نیست. ما نمی‌توانیم گزارشی از درآمد‌ها بگیریم. در صورت امکان می‌توانیم مطالبه کنیم. به اعتقاد من بستر و ابزار لازم برای نظارت شورا بر شهرداری فراهم نیست. ما صرفا یک حسابداری داریم و یک تفریق بودجه؛ در حالی که قبلا شورایاری داشتیم که به حاشیه رانده شدند.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر