کد خبر: ۱۶۴۶۶
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۰

۸ فاکتور کلیدی برای افزایش طول عمر

برای این که زندگی سالم داشته باشیم باید ۸ اصل مهم را در نظر بگیریم.
۸ فاکتور کلیدی برای افزایش طول عمر

۸ فاکتور کلیدی برای افزایش طول عمر

مخاطب24:وقتی به موضوع طول عمر و زندگی سالم می‌رسیم، نکات، ترفند‌ها و مکمل‌های بسیار متنوعی مطرح می‌شود. اگر بخواهیم گام ابتدایی و اصول اولیه زندگی سالم و طولانی را رعایت کنیم، باید ۸ اصل مهم را مدنظر داشته باشیم:

۱- عدم مصرف دخانیات

۲- ورزش منظم

۳- وزن در محدوده طبیعی

۴- رژیم غذایی سالم

۵- خواب سالم و با کیفیت (۷ تا ۹ ساعت در شبانه‌روز)

۶- فشارخون در محدوده طبیعی

۷- قند خون در محدوده طبیعی

۸- کلسترول (به‌جز HLD) در محدوده طبیعی

این معیار‌ها معمولا در پژوهش‌های متعدد و به ویژه توسط انجمن قلب و عروق آمریکا به عنوان فاکتور‌های اصلی مورد بررسی و سنجش قرار می‌گیرند.

توجه کنید که در فرایند زندگی سالم، باید ابتدا سراغ اصلاح این معیار‌ها بروید. بسیاری افراد به جای پرداختن به این هشت فاکتور کلیدی، سراغ مصرف مکمل‌ها و راهکار‌های جانبی می‌روند. هرچند آن‌ها هم کمک‌کننده‌اند، اما فراموش نکنید که احتمالا تاثیر این هشت فاکتور، بیشتر از دیگر راهکار‌ها است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

 
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
برگزیده
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه! کمک ۷۶ میلیون دلاری سوئد به غزه!
میلیاردر سوئدی ۷۶ میلیون دلار برای ساخت ۴۰۰ مدرسه و یک پرورشگاه در غزه اختصاص داد
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.